Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
zola8787
Director del Fútbol

2010.05.24. 10:00:07

noname írta:60 milla-kizárt h ennyit kifizessünk.
Úg ymég jöhet, ha Hlebet és még valakit beszámítanak az üzletbe, másképp kizártnak tartom.
Nos, alternatívák: Silva, Javi Martinez
Ha előbbi jön, valszeg Toure megy. Ha utóbbi, akkor Toure alighanem marad, hiszen Xavi és Ini után ő lenne a legkreatívabb a kpn.
A Bilbao-s Javi Martinez? Nagyon jó választás lenne.
Fabregas meg 60 millióért: pffff !!! Touré-t megtartani oszt csőőő :D
Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek. Amúgy Samah és Fabregas nem azonos poszton játszanak?
gianni
Entrenador del Barça

2010.05.24. 09:49:32

Tudom,hogy sok a 60 milla de Cesc a megfelelő igazolás és nekem még ennyit is megérne,persze ha a vezetőség jobb üzletet csinálna az csúcs lenne.
Ő a világ egyik legjobbja,le kell igazolni!Most!!!!
noname
Llegenda del Barça

2010.05.24. 09:10:02

60 milla-kizárt h ennyit kifizessünk.
Úg ymég jöhet, ha Hlebet és még valakit beszámítanak az üzletbe, másképp kizártnak tartom.
Nos, alternatívák: Silva, Javi Martinez
Ha előbbi jön, valszeg Toure megy. Ha utóbbi, akkor Toure alighanem marad, hiszen Xavi és Ini után ő lenne a legkreatívabb a kpn.
A Fifa egy szégyen
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.24. 09:07:50

Javi Martínezen már korábban is gondolkodtam, de csak egy kósza gondolat erejéig. A tehetsége megvan, kíváncsi vagyok, egy nagycsapatban hogy állná meg a helyét.

Gourcuffról nincsenek jó emlékeim, a Milanban nem tudott beilleszkedni, egyértelműen csalódást okozott a Serie A-ban, szerintem neki a francia bajnokság való, nem egy nagycsapat a topbajnokságok valamelyikéből. Persze lehet hogy jól játszana itt, de vannak nála sokkal jobb alternatívák.
Kép
Kép
Kép
Alonso
Barça C

2010.05.24. 08:46:42

A katalán Sport értesülése szerint az FC Barcelona kinézte magának az Athletic Bilbao 21 esztendős középpályását, Javi Martínezt.ez igaz??tudja vki ennek mennyi az igazság tartalma.mert jóó játékos de tényleg jön/kell nekük?
senzu
Entrenador del Barça

2010.05.24. 05:42:46

Ezt Fabregas szúrta el. Ha annyira jönni akart volna, akkor nem hosszabbítja meg a szerződését. Vagy direkt megbeszélték Wenger papával, hogy kiszednek egy "kis" pénzt a Barcából, és azért hosszabbított.
Amennyiben így történt, akkor maradjon még pár évet az Arsenalban, aztán elhozzuk majd ingyen.
60 millió? Rossz vicc. 8)
Persze lehet jönni azzal, hogy hosszútáv, meg hogy visszahozza az árát, de rajtunk röhögne a fél világ, hogy saját nevelésű játékosért kipengetnénk legalább 50et...
Különben is, itt van Thiago + Jonathan Dos Santos, ők se annyira fiatalok már(19 és 20 évesek), Fabregas hazahozatala helyett szépen el kéne kezdeni beépíteni őket.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.24. 03:15:28

kristop írta:Gourcuff? annyival nem lenne olcsóbb, mint amennyivel gyengébb.

talán van egy kis különbség aközött, hogy a pl harmadik helyére vezeted a csapatodat és aközött, hogy a francia bajnokság hatodik helyére, miközben feleannyi góllal és gólpasszal zárod az idényt a több játéklehetőség ellenére.
Előző szezonjában meg kulcsszerepet játszva letaszítja kb 10 éve bajnok Lyont a bajnoki trónról úgy hogy minden egyes mutatóban felülmúlta akkor Cescet.
Más csapat, más taktika. Nem mondom hogy jobb Gourcuff, mert nem az, de a potenciálja ugyanakkora. Ugyanannyi évesek, válogatottjaik alapemberei lehetnek.

Én is Fabregast preferálnám, de azért mert saját nevelés és biztosan beilleszkedne a játékba, Yoannál ez kérdéses. Viszont duplát nem ér az előbbi, az biztos.
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.24. 02:54:44

Gourcuff? annyival nem lenne olcsóbb, mint amennyivel gyengébb.

talán van egy kis különbség aközött, hogy a pl harmadik helyére vezeted a csapatodat és aközött, hogy a francia bajnokság hatodik helyére, miközben feleannyi góllal és gólpasszal zárod az idényt a több játéklehetőség ellenére.
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.05.24. 00:56:44

Várni kéne Yaya elengedésével . Ha nem jönne Cesc akk nem adnánk Toure t valahogy meg kellene győzni , hogy itt a helye és tényleg többet játszana.+J. dos Santos és Thiago beépítése a csapatba. És meg is van oldva . úgy h egy fillért nem költöttünk . Vagy esetleg egy olyan kp igazolása aki tűri h rotálják .
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.05.24. 00:43:04

Jaj, nem kell ide még Gourcuff... Volt most is 2-3 olyan hónapja, amikor úgy játszott, ahogy innen a fórumról bárki... Egyébként tényleg nagy tehetség, de még fejlődjön csak a Bordeaux-ban. Cesc nem lenne rossz és nyilván nem is lesz majd 60 millió, csak most Wengerék idegből ennyit mondtak. 45-50 körül meg lehet majd csípni. Vele együtt a komplett spanyol válogatott középpálya nálunk játszana.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.24. 00:22:37

Fabregas a tuti húzás, hiszen beilleszkedési és stílusi problémái nem lennének. Viszont 60-ért nem kell. Inkább hoznám én is akkor már Gourcuff-öt 30 körül, aki biztos hogy jobban is viselné a rotációt, tehetsége hatalmas, viszont kérdéses hogy mennyire tudna beválni spanyolban és a mi rövidpasszos játékunkban.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.24. 00:12:38

bali 15 írta:
A passzok mellett ha jól tudom az Arsenal házi gólkirálya lett Cesc. Wink
Egy fél szezont sérülten töltő Van Persie és egy Bendtner mellett szerintem ez nem volt nehéz. Pláne hogy ő a csapat elsőszámú 11-es lövője.
15 vagy hány gólt nem lehet véletlenül lőni, 15gólpassz mellett.
bali 15
Director del Fútbol

2010.05.24. 00:12:01

A passzok mellett ha jól tudom az Arsenal házi gólkirálya lett Cesc. Wink
Egy fél szezont sérülten töltő Van Persie és egy Bendtner mellett szerintem ez nem volt nehéz. Pláne hogy ő a csapat elsőszámú 11-es lövője.
bali 15
Director del Fútbol

2010.05.23. 23:56:04

Fernando írta:
S.Agüero írta:60 Fabregasért? Ne vicceljünk már. Akkor vegyünk egy Gürkaffot(nem tudom leírni) 30-ért vagy egy Hamsikot 30ért talán Silvat ugyanennyiért.
Majd Jöhet Fabregas ingyen mikor lejár a szerződése. Nálam maximum 50-et ér meg ez a srác, de többet nem.
Túlzásokba azért Wenger se essen már. :evil:
Ha azt sem tudod hogyan kell írni miért akarod ennyire? Mert ezt mondták neked páran? Ezt olvastad a fórumon? Bírom az ilyeneket.

Egyébként Yoann Gourcuff.
Pedig van valami abban amit mond. Mi értelme van annak hogy megvegyünk méregdrágán egy játékost aki már játszott nálunk, mellesleg nem is hiányposztra érkezne. Akkor ennyi erővel hozzuk vissza Quaresmat aki elférne a bal oldalon és "csak egy" 10-es. De ezt most csak úgy felhoztam.
Amúgy Yoann Gourcuff semmivel sem rosszabb mint Cesc. Sőt Gourcuff játékát nagyobb élvezet nézni mint Fabregasét. Ő csak egy passzmester, mást nemigen látok tőle, Yoann azért többre is képes. Fabregas csak annyival jobb hogy Angliában játszik. Ennek ellenére azért természetesen örülnék az érkezésének. Csak Gourcoff-ot tehetségesebbnek tartom, ennyi az egész. Attól még hogy Fabregas vonalkódján FC Barcelona van írva nem biztos hogy jobb nála.....
Majd a VB-n kiderül :twisted:
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.05.23. 23:53:47

barcafan0911 írta:
Lampiao írta:
barcafan0911 írta:Idén még nem is kell ide Fabregas, maradjon csak az Arsenalban. Jövőre meg majd olyan gyorsan lezavarjuk a szerződtetését mint most Villáét.

Már idén látszott hogy milyen amikor nincs Iniesta... Xavi az utolsó 4 meccset 3 cm-es szakadással a lábában játszotta végig ... Hogy a kénköves fenébe ne ellene egy olyan játékos aki pontosan tudja milyen itt a játék, akinek nem kell 1 év hogy megszokja a rendszert, akinek még spanyolul és katalánul sem kell megtanulnia.

A középpályánk már idén sem volt elég: lásd bl kiesés. Kellett volna Iniesa aztán még Xavi is veszélyben volt. Megnéztem volna ha nem tudja vállalni a játékot a Villareal meg a sevilla ellen mikor nyerünk bajnokságot...
Ha Xavi és Ini egészséges akkor a kezdőben a helyük. Fabregas ahogyan írtad akkor kellene ha valamelyikük sérült. DE mi van ha alig lesznek sérültek a köv szezonban? Én nem bírom azt kívánni egyikőjüknek sem hogy sérüljenek le, hogy játszhasson Cesc. Rotálni ostobaság lenne MÉG ezt a 3 játékost. Az egyiknél csak formahanyatlás lenne a vége. Kp-ra elég egy kiegészítő ember, Fabre meg majd jön 1 év múlva, akkor már fenn állhat a rotálás lehetősége.

Jah, de Xavi egyre fáradtabb... Mostmár 30 felett lesz. Ez azért már kor. Persze Cesc nem lenne alapember, de arra mindenképp jó lenne az idejövetele hogy Xavitól magától testküzelben lássa mi lesz majd az ő feladata, hiszen nyilvánvaló, hogy Xavitól ő veszi majd át sok év múlva a staféta botot.

de tegyük fel elfgadom, hogy csak egy kiegészítő ember kell, aki képes húzni valamit a csapaton. Hiszen olyan kell aki ha Xavi és Ini sem dobna a játékon beáll, vagy gyengébb csapatok ellen helyettes. Látsz ilyet? A piacon nincs. Jonathan egyenlőre nem győzött meg semmiről, Thiago inkább de még ő sem lenne képes kiegészítőként sem teljsíteni ebben a csapatban. Szerintem...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Kardi
Capitá del Barça

2010.05.23. 23:50:19

Fabregas árát nem Wenger [auto_cenzúra] ki a kisujjából, hanem az ágyúsok vezetősége. :wink: ingyen meg akkor sem jönne el, mert elég valószínű hogy szerződést előbb hosszabbítanának vele.
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.23. 23:47:41

S.Agüero írta:60 Fabregasért? Ne vicceljünk már. Akkor vegyünk egy Gürkaffot(nem tudom leírni) 30-ért vagy egy Hamsikot 30ért talán Silvat ugyanennyiért.
Majd Jöhet Fabregas ingyen mikor lejár a szerződése. Nálam maximum 50-et ér meg ez a srác, de többet nem.
Ha azt sem tudod hogyan kell írni miért akarod ennyire? Mert ezt mondták neked páran? Ezt olvastad a fórumon? Bírom az ilyeneket.

Egyébként Yoann Gourcuff.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.23. 23:40:43

60 Fabregasért? Ne vicceljünk már. Akkor vegyünk egy Gürkaffot(nem tudom leírni) 30-ért vagy egy Hamsikot 30ért talán Silvat ugyanennyiért.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.23. 23:29:35

Ezeket a híreket azért még ne kezeljük tényként. Egy pár napja, Villa leigazolásának hivatalos bejelentése előtt is láttunk híreket még 50 millás árról.
Most 60 millióról szolnak hírek, de olvashattunk olyat is, hogy 45 milliót kér az Arsenal és mi 35-öt ajánlunk. Egyiket sem kell túlságosan komolyan venni. Lehetnek igazak, de semmi garancia nincs rá egyelőre.
Amit tudunk, hogy Fabregas és a Barcelona is szeretné mihamarabb lezárni az ügyet. A VB-ig még van idő, és a megegyezés megszülethet, a bemutatás meg ráér azután is.

Olvastam olyan feltevést, hogy Cesc érkezésével esetleg Xavi vagy Cesc lehetne védekező középpályás, így Ini, Xavi, Cesc egyszerre lehetnének a pályán.
Nem hiszem, hogy Pep ezt tervezné. Igaz, hogy Xavi is pályafutásának kezdetén játszott amolyan szervező védekezőközéppályás poszton. Mellesleg, nagyon hasonló poszton mint Guardiola. Ez nem is a pályán bejátszott területben különbözik a mostanitól, hanem inkább a szerepkőrbe látok eltérést.
Xavi játéka borzasztó meghatározó, már már beleégett és beleérett a Barca játékába. Úgy gondolom, hogy neki már nem fog változni a szerepe.
Cesc esete más, mivel ebbe a csapatba meg kell keresni a posztját, de ennek ellenére sem hiszem, hogy védekező középpályást csináljanak belőle. Leghasznosabb, Xavi és Iniesta rotálására valamint pótlására lenne ha valamelyikük sérült. Vagy ha Ini lesz a bal támadó poszton, akkor mindhárman egyszerre is pályára léphetnének.
A vkp poszt azthiszem, hogy maradni fog Tourenál - amennyiben marad - és Businál aki még nagyon fiatal, sokat fejlődhet egy év alatt is, én bízom benne, hogy egyre magabiztosabb lesz.

Amennyiben nem jön össze a Cesc üzlet a VB előtt, úgy azt hiszem, hogy idén nem fog hozzánk igazolni. Egyrészt azért mert az azt jelenti, hogy az Arsenal nagyon ragaszkodik hozzá.Másrészről meg Rosell győzelme egyre valószínűbb, ő meg egyelőre nem a keret erősítésével, hanem a a Gazdasági helyzet javításával kampányol, és ebbe a politikába nem fér bele egy drága Cesc.
Tehát a cikk utolsó mondatával nem tudok egyetérteni, vagy a torna előtt vagy idén nem (Legalábbis ha Rosell nyer). El tudok képzelni, még egy olyan forgatókönyvet, hogy Fabregast azért nem igazolják le a választások előtt, hogy Ferrer kezében meglegyen ez a kártya.
Meggyőződésem, hogy a gyors igazolások egyik célja az lett volna, hogy az ellenfelek kezéből kivegyék a játékosokkal való kampányolás eszközét. Nos ez sikerült is, de Rosell váltott. És ha valamit váratlant nem húz Ferrer vagy Ingla akkor biztosra vehető a sikere. Sőt véleményem szerint Ferrer és Ingla csak megosztják egymás között a szavazatokat és ha mindketten végig kitartanak akkor eleve esélytelenek Rosellel szemben, akitől Benedito rabolhat szavazatokat de támogatottsága egyelőre kicsi.
Fabregas leigazolásának ígérete még hozhat szavazatokat Ferrernek, ugyan szerintem ez nem lenne elég, de ha meg sem próbáljak akkor végképp hiábavalóak a törekvései.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.23. 23:07:05

Lampiao írta:
barcafan0911 írta:Idén még nem is kell ide Fabregas, maradjon csak az Arsenalban. Jövőre meg majd olyan gyorsan lezavarjuk a szerződtetését mint most Villáét.

Már idén látszott hogy milyen amikor nincs Iniesta... Xavi az utolsó 4 meccset 3 cm-es szakadással a lábában játszotta végig ... Hogy a kénköves fenébe ne ellene egy olyan játékos aki pontosan tudja milyen itt a játék, akinek nem kell 1 év hogy megszokja a rendszert, akinek még spanyolul és katalánul sem kell megtanulnia.

A középpályánk már idén sem volt elég: lásd bl kiesés. Kellett volna Iniesa aztán még Xavi is veszélyben volt. Megnéztem volna ha nem tudja vállalni a játékot a Villareal meg a sevilla ellen mikor nyerünk bajnokságot...
Ha Xavi és Ini egészséges akkor a kezdőben a helyük. Fabregas ahogyan írtad akkor kellene ha valamelyikük sérült. DE mi van ha alig lesznek sérültek a köv szezonban? Én nem bírom azt kívánni egyikőjüknek sem hogy sérüljenek le, hogy játszhasson Cesc. Rotálni ostobaság lenne MÉG ezt a 3 játékost. Az egyiknél csak formahanyatlás lenne a vége. Kp-ra elég egy kiegészítő ember, Fabre meg majd jön 1 év múlva, akkor már fenn állhat a rotálás lehetősége.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.05.23. 22:53:45

"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.23. 22:49:46

Teljesen reális az 55-60 milla Fabregas-ért.
Más kérdés, hogy nekünk ez sok, mert egy saját nevelésű játékosról van szó. És szívem szerint én is 35-40-et adnék. De egyrészt ez a Barca pénze, másrészt aktív és hosszú alkudozásra lesz szükség, az fix.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.23. 22:44:07

Idén még nem is kell ide Fabregas, maradjon csak az Arsenalban. Jövőre meg majd olyan gyorsan lezavarjuk a szerződtetését mint most Villáét.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.23. 22:43:47

Ha tényleg adunk érte 60-at v többet, akkor szinte egy szavunk nem lehet a madridistáknak... :/
Max. 50, de annyit sem kéne kiadni érte, mert teljesen irreális összeg :/
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.23. 22:41:45

kristop írta:én olyan 30 - 35 fölé nem nagyon mennék, nálam már az a 40milla is sok.
Akkor ne adj érte annyit :)
Persze értem én,csak vicceltem. Az árak sajna az csillagos égben járnak,nem tudsz ellene mit tenni.
Lezárt