Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nsomarci. írta:Valami forrást odabökhetnél..16 m - t kér az inter joséért. Már De Rossi is a kalapban
nem baj majd visszajön a pénz a mezekből (vagy inkább öltönyökből)Robcsyy írta:16 m - t kér az inter joséért.
de josé barátunk ha megnyeri a bl-t akkor ingyen igazolható,nem?Robcsyy írta:16 m - t kér az inter joséért. Már De Rossi is a kalapban
sorold mit nem ismertem el,akár privátban is és ha úgy látom h igazad van,elismerem. nemhiszem h bizonyítanom kell bármit is,a többiek valahogy elismerték h objektívan ítéltem meg a helyzeteket,nem szidtam a csapatod...sőt. ezek után ha valaki nem teszi meg ugyanezt,nem különösebben zavar,csak az,ha olyat állít,amit nem mondtam.lluisllach89 írta:Van amit te elismersz vagy nem.daffy írta:..
Ha agyas vagy, utóbbi lesz a nyerő. De te a véleményedet itt ezentúl ha megkérhetlek-főként rólam-normális hangnemben nyilatkoztasd. Én se tettem másképp.
Másrészt csak és kizárólag a saját gődöd bizonyította az általad látni akart de ki nem nyílvánított igazat.
32múlt Drogba, innen már csak lefelé vanalbicelesteX írta:Szerintem Vele járnátok a legjobban!Bizonyított!Életveszélyes!daffy írta:én megmondom őszintén 1 v 2 évre elnézném drogbát. joséval úgyis nagy cimbik. a chelsea-nek ott van anelka,kalou,sturridge meg venni is akarnak valakit.
sztem mozdítható az elefánt.
Van amit te elismersz vagy nem.daffy írta:..
Úgy hallottam Tevezt akarja odavinnisocio66 írta:Hát Higuaín nem az a fajta csatár,aki kettőből kettőt bevág sorsdöntő meccsen,Benzema meg ugye..daffy írta: az igaz h maicont leadta rendelésbe és régebben volt egy olyan hír h amolyan killer csatár kell neki. ő lenne milito?
Úgyhogy akár csatárra is szüksége lehet,hiába van elvileg két jó képességű támadótok.
miért is, "köztudott", hogy Ibra távoza esetén ő lenne Rossel fő kiszemeltje.sjd írta:Naja, meg a Football Manager 2011etvisca el barca írta: a cselzi akkor viheti zlatant és vehetjük torrest.
Naja, meg a Football Manager 2011etvisca el barca írta: a cselzi akkor viheti zlatant és vehetjük torrest.
Pont a Madridi Torrest?:Pvisca el barca írta:a cselzi akkor viheti zlatant és vehetjük torrest.albicelesteX írta:Szerintem Vele járnátok a legjobban!Bizonyított!Életveszélyes!daffy írta:én megmondom őszintén 1 v 2 évre elnézném drogbát. joséval úgyis nagy cimbik. a chelsea-nek ott van anelka,kalou,sturridge meg venni is akarnak valakit.
a cselzi akkor viheti zlatant és vehetjük torrest.albicelesteX írta:Szerintem Vele járnátok a legjobban!Bizonyított!Életveszélyes!daffy írta:én megmondom őszintén 1 v 2 évre elnézném drogbát. joséval úgyis nagy cimbik. a chelsea-nek ott van anelka,kalou,sturridge meg venni is akarnak valakit.
szerintem ő nem szokott de Mourinho elég sokszor utasította arra a kamerunit...szakolczai írta:Eto'o-val te védekezni szoktál? Menj el babért inkábbvíscaelbarca!forever írta:most ugye a fővárosi csicskák mourinhot akarják a kispadra de abba nem gondolnak bele mourinho egy védekező felfogású edző mindent a védelemre épít és majd ezek a c.ronaldoval meg a bemzemával akarnak úgy védekezni mint az inter a cambiassoval militoval meg etoval ????:D ez érdekes lesz
Szerintem Vele járnátok a legjobban!Bizonyított!Életveszélyes!daffy írta:én megmondom őszintén 1 v 2 évre elnézném drogbát. joséval úgyis nagy cimbik. a chelsea-nek ott van anelka,kalou,sturridge meg venni is akarnak valakit.
Eto'o-val te védekezni szoktál? Menj el babért inkábbvíscaelbarca!forever írta:most ugye a fővárosi csicskák mourinhot akarják a kispadra de abba nem gondolnak bele mourinho egy védekező felfogású edző mindent a védelemre épít és majd ezek a c.ronaldoval meg a bemzemával akarnak úgy védekezni mint az inter a cambiassoval militoval meg etoval ????:D ez érdekes lesz
én megmondom őszintén 1 v 2 évre elnézném drogbát. joséval úgyis nagy cimbik. a chelsea-nek ott van anelka,kalou,sturridge meg venni is akarnak valakit.socio66 írta:Hát Higuaín nem az a fajta csatár,aki kettőből kettőt bevág sorsdöntő meccsen,Benzema meg ugye..daffy írta: az igaz h maicont leadta rendelésbe és régebben volt egy olyan hír h amolyan killer csatár kell neki. ő lenne milito?
Úgyhogy akár csatárra is szüksége lehet,hiába van elvileg két jó képességű támadótok.
socio66 írta: Hát Higuaín nem az a fajta csatár,aki kettőből kettőt bevág sorsdöntő meccsen,Benzema meg ugye..
Hát Higuaín nem az a fajta csatár,aki kettőből kettőt bevág sorsdöntő meccsen,Benzema meg ugye..daffy írta: az igaz h maicont leadta rendelésbe és régebben volt egy olyan hír h amolyan killer csatár kell neki. ő lenne milito?