Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
attól függ melyik csoportra gondolsz.Nem minden Barcás, de elég sok ilyen van. Smile Minden rosszmájúság nélkül kérdezem, Realban kik ezek az emberek?
Nem minden Barcás, de elég sok ilyen van.zsuni írta:erre kiváncsi lennék, hozz fel 1-2 példát, gondolom az első csoportban lesz az összes Barca játékos, a 2.ban meg a RealosokUgyanakkor látom, hogy kik a csupa szív emberek a pályán és kik azok, akiket csak a pénz és a csillogás érdekel.
elfogult lehet valaki, az nem egyenlö azzal, hogy hülyének is kell lennie
erre kiváncsi lennék, hozz fel 1-2 példát, gondolom az első csoportban lesz az összes Barca játékos, a 2.ban meg a RealosokUgyanakkor látom, hogy kik a csupa szív emberek a pályán és kik azok, akiket csak a pénz és a csillogás érdekel.
Azt nem tartom elfogultságnak, hogy látom mi a szép foci, és mi a ronda foci. Ugyanakkor látom, hogy kik a csupa szív emberek a pályán és kik azok, akiket csak a pénz és a csillogás érdekel.herr.toth írta:barca_bome nak
ugylátom te nagy szakértő vagy.
amit a Barcelona csinál az tökéletes amit a Real Madrid az hulladék az bűn az rossz az maga az ördög.
nagyon elfogult vagy. majd egyszer talán levetkőzöd.
nem láttam még madrid meccset joséval. de hangsúlyozom,nem a szép játék miatt jön. pellével szép volt? ugye h nem. csúnyább most sem lesz és megígérem h eredménytelenebb semkennyke04 írta:A játék képe alapján, amit Mou játszat, most őszintén, neked meg fog felelni? oké játékos állománytól is függ persze, de az Inter se az a nagy bekkelős csapat lenne nevek alapján. Mondtátok, hogy ne abból induljunk ki amit ellenünk csináltak, mert ellenünk mindenki ennyire visszaáll, de tegnap egy acélosnak egyáltalán nem mondható Bayern ellen is ugyan azt csinálták. Nekem nincs bajom ha oda megy, csak tudtommal nálatok a nézők szórakoztatása is legalább olyan fontos mint az eredmények(lásd: Capello)daffy írta:szerintem a madridi szurkolók sem tudatlanabbak az ittenieknél,így tisztába vannak josé tulajdonságaival. azt hiszem volt egy internetes szavazás, ahol messze mou lett a győztes(ki legyen az edző szavazás)
A játék képe alapján, amit Mou játszat, most őszintén, neked meg fog felelni? oké játékos állománytól is függ persze, de az Inter se az a nagy bekkelős csapat lenne nevek alapján. Mondtátok, hogy ne abból induljunk ki amit ellenünk csináltak, mert ellenünk mindenki ennyire visszaáll, de tegnap egy acélosnak egyáltalán nem mondható Bayern ellen is ugyan azt csinálták. Nekem nincs bajom ha oda megy, csak tudtommal nálatok a nézők szórakoztatása is legalább olyan fontos mint az eredmények(lásd: Capello)daffy írta:szerintem a madridi szurkolók sem tudatlanabbak az ittenieknél,így tisztába vannak josé tulajdonságaival. azt hiszem volt egy internetes szavazás, ahol messze mou lett a győztes(ki legyen az edző szavazás)
szerintem a madridi szurkolók sem tudatlanabbak az ittenieknél,így tisztába vannak josé tulajdonságaival. azt hiszem volt egy internetes szavazás, ahol messze mou lett a győztes(ki legyen az edző szavazás)Barcaman14 írta:Érdekes ez a kérdés hogy ki fog többet költeni?!![]()
Mindenki egyértelműen a Realról beszél mint nagy költekezőről, de azért mi is szoktunk ám kiadni szép kis pénzeket új játékosokért. Persze jóval visszafogottabban mint a blancók! Idén én csak Villa és Cesc érkezését látom célszerűnek és ez kijönne 90 millából, mint ahogy azt le is írtam az igazolások topicban.
A Realról: Igazság szerint nem tudom hogy ott van-e szükség érkezőre. Egyedül egy világklasszis edzőre. Ha megnézzük ez a keret tökéletes. Azért ők si elég szép bajokságot produkáltak. Ennek a gárdának csak az kéne, hogy valaki igazi "csapattá" fomrálja őket, és ne 11 világklasszis focizzon a pályán. ÉS José ezt képes lehet megtenni. A nagy kérdés, hogy miként fogja eltűrni a publikum az inkább taktikus és eredmény centrikus focit, mint a szép és önfeledt játékot?!
Kb. Valdanonak vissza kellene menni argentínába, mert ott jobblenne neki. Meg nekünk is.daffy írta: én valdanora tippelek,mint fő sz.rkavaró.
De igen is félszlluisllach89 írta:Ki mondta hogy nem taktikus a portugál? Senki.daffy írta:vazz,te viccelsz:D
ki a taktikus ha nem mou? a taktika nem része a focinak? ja,idén is jól szórakoztál mind2 meccsen igaz?(inter) azt hiszem nincs miről beszélnünk a továbbiakban.
nemtudom h mit gondoltok,de sztem josénak nem perezzel fog meggyűlni a baja. ő szépen háttérben maradt idén is. nem nyilatkozott,nem hányta az okosságokat a médiába. én valdanora tippelek,mint fő sz.rkavaró.
Annyira örülök amikor jön 1 madridista azzal hogy Inter elleni 2 meccs. Triplázás után kétes bírói ítéletekkel megspékelve estünk ki, ha belátod ha nem. Bár azt se láttad be a klasszikus előtt hogy a Barca csúcsformája más dimenzió, ha mind2 csapat a maxot hozza jobbak vagyunk.
Ugyanazt látom mint tavaly. Meg leszünk ütve, erősebbek lesznek, stb. Meg most már elterjedt hogy mi félünk. Én nem.
A "tánc kezdődik"... A saját 16-osotok előtt
fogalmad sincs kiről és miről beszélsz. ne általánosíts,énsem teszem. vissza lehet olvasni ha gondod van de ne írd a hülyeségeidetlluisllach89 írta:Ki mondta hogy nem taktikus a portugál? Senki.daffy írta:vazz,te viccelsz:D
ki a taktikus ha nem mou? a taktika nem része a focinak? ja,idén is jól szórakoztál mind2 meccsen igaz?(inter) azt hiszem nincs miről beszélnünk a továbbiakban.
nemtudom h mit gondoltok,de sztem josénak nem perezzel fog meggyűlni a baja. ő szépen háttérben maradt idén is. nem nyilatkozott,nem hányta az okosságokat a médiába. én valdanora tippelek,mint fő sz.rkavaró.
Annyira örülök amikor jön 1 madridista azzal hogy Inter elleni 2 meccs. Triplázás után kétes bírói ítéletekkel megspékelve estünk ki, ha belátod ha nem. Bár azt se láttad be a klasszikus előtt hogy a Barca csúcsformája más dimenzió, ha mind2 csapat a maxot hozza jobbak vagyunk.
Ugyanazt látom mint tavaly. Meg leszünk ütve, erősebbek lesznek, stb. Meg most már elterjedt hogy mi félünk. Én nem.
A "tánc kezdődik"... A saját 16-osotok előtt
Ki mondta hogy nem taktikus a portugál? Senki.daffy írta:vazz,te viccelsz:D
Nem is tudtam, hogy ilyen nagy taktikusok járnak erre az oldalra, mint Te.daffy írta:ez nagyon egyszerű,ha nem érted mi az a taktika,ne nézd.Gali írta:
Ne viccelj már! Egyszerűen nézhetetlen az a bunkerfoci, amit a csapataival játszat.
adj hálát ez esetben h nem a saját csapatot edzője lett és így csak 2 meccsek kell szenvedned az évben.
ÁÁÁ teljesen elvagy tévedve ilyet mondani sem szabadBányász írta:Hazai klasszikuson talán nem kapnak már ki...Ennyi lesz a lényegi változás az új edzővel...amúgy minden marad a két éve megszokott mederben...
Egyébként tényleg úgy érzem,h túl nagy a várakozás ahhoz,h ez jól süljön el.Mindenki úgy odavan,h sztem törvényszerű a csalódás.Valami gigszer lesz én azt érzem.(a Realosoknak megint lesz egy reményekkel teli nyári szünetük mint tavaly de a végeredmény ugyan az lesz mint idén)
Nem hiszem,h lesz egy ugyan ilyen szezon ahol mindkét csapat ennyire sok pontot fog szerezni.Hiába mutatják azt az igazolások pl de,h nem de én mégis egy kiegyensúlyozottabb bajnokságot várok és azt,h a két nagy több pontot fog veszteni mit idén.
átaludtam egy évet, vagy mivan?Szerintetek jövőre ki lesz a Real edzője?
Most nem jut eszembe olyan edző,aki Mourinho helyére léphet.
Mert lássuk be a Real nagyon rövid idő alatt 5 edzőt fogyasztott el.
Ez nagy talány.
Mourinho sem fog sokáig maradni,vagy a vezetés miatt,vagy pedig saját akaratából kívánkozik távozni egy új kihívás felé.
Villa befejező csatár, amire csak Zlatan Bojan és szükség esetén Messi volt ott, óriási hiányposzt. azt még mindig tartom, hogy balszélsőnek óriási pazarlás. Mindenki láthatta Henry esetét. 3 évből 1 jó, 2 katasztrófa.Henry idén elmegy, nincs bal oldali támadónk. Hiányposzt? -Hiányposzt. Pszt!
Florentino...Fevernova írta:Fergusson vagy Pep...Hunter91 írta:Szerintetek jövőre ki lesz a Real edzője?
Ez nagy talány.
Mourinho sem fog sokáig maradni,vagy a vezetés miatt,vagy pedig saját akaratából kívánkozik távozni egy új kihívás felé.
Fergusson vagy Pep...Hunter91 írta:Szerintetek jövőre ki lesz a Real edzője?
Ez nagy talány.