Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért kell addigra pontelőny a bajnokságban, idén is ez volt a szerencsénk tavasszalEtooka írta: A bajnokságban két meccset játszik majd a Real Madrid és a Barcelona, ezen a két találkozón pedig nem lehet majd bekkelni. Bár Josét ismerve lehet.
Az már megint más lesz, ha beállnak védekezni majd a Klasszikuson. Akkor lehet esélyük, de nem hiszem, hogy ezt arrafele elviselnék.
Akkor jön a következő: edzőnek Pepet, fazon szabónak pedig Messi, Xavi, Iniesta....socio66 írta:Ne haragudj,de annyira viccesek vagytok..marci. írta: Mi várunk téged,mester !
Hány éve csináljátok ezt az évente új edző szisztémát?
Hány olyan edző(és játékos) volt már nálatok az utóbbi időben,akik előtte,vagy utána bizonyították hogy klasszisok,de nálatok valamiért nem ment nekik. Ez nem a véletlen műve.
Most megint van egy aktuális ember,akitől várjátok a csodát,azok után hogy idén két aranylabdás megvétele sem volt elég semmire.
Megint lehet várni valakit nyáron,aki majd hozza nektek a kupákat,vele minden jó lesz..
Már annyira bele vagytok esve,hogy még ilyen sz.r focit játszatva is tapsoltok neki,mekkora zseniális stratéga hogy tíz embert berendel a saját tizenhatosára,hogy a középcsatár is védőt játszik..
Elég szomorú,hogy ez a nyerő most,ennek kell tapsolni..
Csak arra leszek kíváncsi,mi lesz akkor Mourinho-val,ha nem tizenegy kőfejű terminátorra kell szabnia egy defenzív sablont,hanem valami szépet is kellene mutatnia a csapatának. Mert Higuaín,Ronaldo,vagy Kaká nem fog visszarohangálni védekezni,mint most Eto'o..
Őszintén szólva nagyon várom már,hogy idény végén,mikor megint nem nyertek semmit és még a játék sem lesz szép,majd benyújtjátok a speciel one-nak is a felmondást..
Akkor ki fog jönni? Hm?
Ne haragudj,de annyira viccesek vagytok..marci. írta: Mi várunk téged,mester !
Pont, h az eredményességen kéne nekik javítani. 2004 óta nem jártak BL negyeddöntőben, hiába csomó edző, hiába elköltött 100 milliók. Ha még hozzávessük a csapat múltját is, akkor ki lehet jelenteni, ekkora csapatnál ez elfogadhatatlan. Azon kívül 2 éve bajnokságot se tudnak nyerni, az utolsó 4 klasszikust is elvesztették. A spanyol kupát nem is vették komolyan, ami talán nem akkora baj, de akkor sem kéne alacsonyabb osztályú csapatoktól 4-st kapni. A játékukkal sztem idén nem volt akkora baj, hisz több mint 100 gólt rúgtak a bajnokságban. Igaz, komoly ellenfelek ellen megállt a tudomány. Ha én Madrid szurkoló lennék, borzasztó csalódott, és dühös lennék. Nekik most elsősorban eredményekre van szükségük, főleg a BL-ben. És erre jelenleg a legalkalmasabb edző Mourinho lehet.culinho írta:Nagy fába vágja a fejszéjét Mourinho, ha Madridba igazol. Az eredményességen nehéz lesz javítani, a játékon kéne, de nem biztos, hogy erre a feladatra Ő a tökéletes választás. Továbbá ott van a Barca, melyet felülmúlni jövőre se lesz könnyű feladat.
Ami előre zavar, az a sok hülye duma, amit majd egész évben nyomna rólunk, főleg ha előttük állunk. Büszke vagyok Guardiolára, hogy az Inter elleni meccsek előtt olyan jól kivédte a portugál provokációit.
Daffy!!daffy írta:nagyságrendekkel szorosabb bajnokság,szorosabb clásico,izgalmasabb idény.
most kaptak a fiúk egy edzőt
Hogy hogy jön ki Pereccel az jó kérdés, majd kiderül, elképzelhető, hogy sehogy.Rivaldo11 írta:De akkor nem értem pl. Capello elküldését. Őt egy bajnoki arany után küldték el-másodszor is. Most meg odavisznek megváltónak egy ugyanolyan fazont.
Itt nem fog beleférni neki annyi ponthullajtás, mint a serie A-ban. Meg aztán azt is megnézném, hogyan jön ki perezzel...
szoval ez hattrick?Én remélem hogy ellenünk is erőfocit alkalmaz majd. Ahhoz viszont előbb át kell alakítania a keretet, mert a jelenlegivel érdekesen alkalmazható, Ahhoz a kp-n kell a legerősebbnek lenni fizikálisan.
Én remélem hogy ellenünk is erőfocit alkalmaz majd. Ahhoz viszont előbb át kell alakítania a keretet, mert a jelenlegivel érdekesen alkalmazható, Ahhoz a kp-n kell a legerősebbnek lenni fizikálisan.Cooltiszo írta:Pedro10-re ne reagáljon senki, egyértelmű a hergelés, ne üljön fel senki.
Más: Várható volt. Előbb vagy utóbb bekövetkezett volna mindenképpen szerintem ez az "egyesülés". Beszédes azért, hogy egyik fő oka a Madridba való igazolásának, hogy a Barca ellen küzdjön, azért ez számunkra hatalmas dicséret
Jobb lesz a Madrid szerintem, de muszáj lesz nekik bajnokságot vagy bl-t nyerni, mert különben a [auto_cenzúra] játékot nem fogják lenyelni odaát, márpedig szép játékról nem lehet reálisan beszélni. Mondjuk kinek mi a szép, de több száz millióból se rakott össze látványos játékot játszó csapatot, nem hiszem hogy itt fog, főleg azután, hogy a Barca ellen kimondottan erőfocit szeret alkalmazni, gondolom ez lesz itt is a fő.
Egyébként nekünk pozitív valamilyen szinten ez a lépés, hiszen jövőre is meg van a motivációnk, ugyanis Mou-t elverni (valószínűleg Figoval másodedzőként) maga lehet a gyönyör.
nagyságrendekkel szorosabb bajnokság,szorosabb clásico,izgalmasabb idény.Gali írta:Csak szerényebben! Ugyanolyan eufóriában vagytok, mint tavaly amikor Perez megvette CR-t, Kakát és Benzemát. Tudjuk mi lett az eredménye.Pedro10 írta:elküldték,mert hülyék voltak,ahogy sokszor a Realnál,de most ez egy másik hajó.Sajnos neked csak a papírzsepi marad.Meg a mellédumálás.
Csak szerényebben! Ugyanolyan eufóriában vagytok, mint tavaly amikor Perez megvette CR-t, Kakát és Benzemát. Tudjuk mi lett az eredménye.Pedro10 írta:elküldték,mert hülyék voltak,ahogy sokszor a Realnál,de most ez egy másik hajó.Sajnos neked csak a papírzsepi marad.Meg a mellédumálás.
Írtam is már sztem kupákban talán tényleg nem feltétlenül megsüvegelendő(főleg végignézve a kereten meg mondjuk az Interén) de játékban sztem annál inkább főleg a tavasz, nem nem cserélném el ezt a "látványt" az Inter eredményességére sem.daffy írta:nem bunkózásból mondom,de nektek is 1 olyan évetek volt,ami megsüvegelendő,a többi csak simán jó.
Látva Eto'o játékát az Interben, nálatok CR lesz a jobb hátvéd, Higu meg a söprögető.marci. írta: Remélem Mou-val ismét visszatér az igazi Real Madrid.
de megtaníthatja a csapatnak h hogy kell,bár esélyesebb h azt tanítja meg h 1 gól után hogy kell 7 védővel játszani. ez esetben sztem csak cr,silva(?),benzema és higu gyorsaságán múlik h marad az 1-0 v több lesz.Rivaldo11 írta: Daffy: Ti még egy centet sem erősödtetek. Mourinho nem fog gólt lőni.