Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valóban a saját nevelések előnyben részesítésére gondoltam, rájuk hála isten odafigyelünk, mindenki más mozdítható, főleg ha nem elégszik meg a neki szánt szereppel (akár jogosan)...miihii írta:Ez igaz.barcalaci84 írta: Pep az edző , ő neki kell eldönteni kivel szeret együtt dolgozni, és ő a saját értékeinket nagyra becsüli , ezt el kell fogadni...
De amíg Yaya a keretünk tagja,addig az adott poszton ő a legnagyobb értékünk.Sergio meg a legnagyobb lehetőségünk,Keita meg ott van...
(Tudom,h saját érték alatt a neveléseket értetted,de ha egy "külsős" nagyobb spíler,akkor lehet,h nagyobb érték nekünk.Jelenleg pedig biztos.)
Ez igaz.barcalaci84 írta: Pep az edző , ő neki kell eldönteni kivel szeret együtt dolgozni, és ő a saját értékeinket nagyra becsüli , ezt el kell fogadni...
ne haragudj már, de te is csak azt látod, h Busi kárára akarjuk, h játszon... mivel tud támadni is, irányítani is, ezért Busi mellett BŐVEN elfért volna, amikor csak Xavi volt egészséges a duóból! KEITA HELYETT KELLETT VOLNA NEKI JÁTSZANI!barcalaci84 írta:Toure a legjobb vkp a világon, de a világvége hangulat azért nevetséges ....
Segio egy nagyon jó kis játékos , jövőre se fogok remegve leülni a tv elé bárki legyen is az ellenfél.
Pep az edző , ő neki kell eldönteni kivel szeret együtt dolgozni, és ő a saját értékeinket nagyra becsüli , ezt el kell fogadni...
1: Busquets fogja pótolni, vagy Keita, vagy valaki új igazolásHunter91 írta:Nekem ezek után már csak két kérdésem van.
Miért?
Ki fogja pótolni? nekem ne mondja senki hogy Busi,mert kiröhögöm.
Ez nagyon szomorú dolog.
Főleg a Chelsea-nek nem szabad eladni,persze még biztosabb legyen a védekezésük.
Ha a Chelsea-nek adjuk akkor egy esetleges BL meccsen magunk alatt vágjuk a fát.
hatalmasat csalódtam Pepben![]()
Dehogyis!danko94 írta:Ez a 20-25 milla csak nekem szúrja a szemem???
Ezt mondom én is. Ha Txikinek annyira kell (persze tudom, hogy nem kell) akkor ne engedje el, vagy ha már megy, akkor a csillagos ég legyen az ára, hogy azért viszonylag jól járjunk. Londonban van pénz, a Citynek meg pláne...Sanama írta:De ez a 20-25millió? Ez mi? Csiga többe került,aki 1évet ült a padon .
Ha mi akarnánk venni egy ilyen kaliberű játékost, 40alatt ki nem jönne.
Ez a 20-25 milla csak nekem szúrja a szemem??? Ez semmi, amíg mi 2-3x osáért veszünk játékosokat, addig a legjobbakat elszórjuk aprópénzért. Elmegy Yaya 25 ért és veszünk a helyére egy gyengébb és zsákbamacska Mászkeránót 30 ért...miihii írta:Yaya jobban,mint 20-25 milla.Szerintem.Bobán írta:Pénz kell a csapatnak!