Na látom a vezetőség nem úgy gondolkodott, mint én, de azért jó csaptunk lesz jövőre is
Villa-nak még mindig nem örülök, viszont ha már jön, akkor Ibra mehetne. Villa nem balszélső, viszont középre tökéletes lenne. Csak nem értem mért kellet 40 milliót kiadni érte, de már sokszor leírtam...
Cescnek örülnék, remélem Rafa most már elmegy, nem hiszem, h mégegyszer fel tudna támadni. Cacerest remélem visszahozzuk, Henrique, Hleb mehet. Keirrison még bármi lehet, de sztem megint megy kölcsönbe. Cesc ha jön, akkor Keita és Sergi is ot van védekező kp.-ra, így mehet Yaya. Én nem vagyok annyira oda, h mért megy. Idén messze nem hozta a kezdő szintet, Busi jobb volt. Rosellért sem vok oda, de jöjjön aminek jönnie kell! Remélem jól fognak igazolni.
szerk(a yaya topikból).:
duncan írta:Pepben azt érzem,hogy a saját neveléseken kívül mindenkit ki akar tenni,akit Rijkaard hozott a csapathoz,hogy a "saját embereit" rakja a helyükre. Nekünk,mint szurkolóknak,eddig csak Eto'o tűnt fel,mert ő volt az egyetlen olyan meghatározó játékos,akit szeretett a közönség. R10 és Deco elküldése indokolt volt,a fejüket követelte a közönség. Ha idén "sikerül" Henry-t,Márquezt és Tourét eltakarítani (első kettőnek tényleg kezd lejárni az ideje), akkor már csak Abidal marad,akit Maxwell szépen ki fog szorítani és Militonak se sok van hátra(kora miatt is). Úgyhogy ennyi volt. Pep tiszta munkát végez... és akkor jöhet a Csiga-Ibra-Keita féle szenny a helyükre (már elnézést a megfogalmazásért,de egyik játékost sem csípem olyan nagyon,max. azért szurkolok nekik a jobb teljesítményért,hogy a csapatnak jó legyen). Touré is ennek a nagytakarításnak az áldozata.
E mellé pedig lássuk be vastagon beszámít,az,hogy Pepnél az egy érdem,ha valaki katalánnak születik... Pedro-t nem akarta kiszorítani azzal,hogy idehozza Robinho-t a télen,és az igaz,hogy Pedro nem egy rossz játékos,de Robinho-t jobbnak érzem. Busquets pedig nem a teljesítményével tart Yaya előtt ez is biztos. Ha teljesítméyn alapn kerülnének be egyes játékosok,akkor Tourénak fix helye lenne a kezdőben,mint ahogy Eto'o-nak is lett volna...
Remélem Rossel rendet rak az igazolások terén és nem csikinek és Pepnek hagyja az igazolásokat,mert addig dobáljuk ki az euró tízmilliókat a Csiga meg Ibra kaliberű nullákra. Pep végre rájött,hogy igazi ragadozó kell a csapatba,mint Villa és nem ez a svéd nulla.
Most ez komoly? Ilyeneket írni arról az emberről, akit egy fél éve mindenki Istenként kezelt?
Én is jobban bíznék abban, akit én hoztam. Ez nem nagy ügy. Eto'o-t már az elején el akarta küldeni. Egyébként Samu sztem jókor ment el, de ez más kérdés... Pep katalán, lehet, h a saját neveléseket preferálja, de ez jó! Legalább van még egy klub, ahol számít az, h vki saját nevelés. Ibra egy éve van itt, még bármi lehet belőle. Csigára is igaz ez. Keita meg fontos tagja volt a 6 kupás csapatnak! Szennynek nevezni elképesztő... Egyébként Pedro nem katalán, hanem tenerifei... Rosell meg nem fog úgy rendet tenni az igazolások terén, mint azt te akarod: mondta, h menedzserré tenné Pepet. Egyébként én is úgy gondolom, van egy-két baklövése, nem a legjobba igazoló edző, de nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan mondjátok.