De nem akarom bántani, nekem is szimpatikusak voltak a nyilatkozatai. Remélem eleget tesz a nem kevés elvárásnak itt.
Bocsi hogy kicsit későn reagálok de ez az ő képességeihez mérve nagyon kevés. De javítok: semmi komolyat nem nyert (értsd: BLColos írta:Két spanyol kupát és egy spanyol szuperkupát.fcb4ever írta:Klubszinten még semmit nem nyert.
Gondolom a spanyol válogatottra értette.Leomessi14 írta:Messi????Mental_Theo írta:Ja, egy ilyen kezdő jó lenne: Valdés - Piqué,Puyol - Ini,Xavi,Bus,Fabregas,Pedro,Villa:D
plusz hátulra 2 védő:D![]()
![]()
Ő lenne az egyik védőLeomessi14 írta:Messi????Mental_Theo írta:Ja, egy ilyen kezdő jó lenne: Valdés - Piqué,Puyol - Ini,Xavi,Bus,Fabregas,Pedro,Villa:D
plusz hátulra 2 védő:D![]()
![]()
Messi????Mental_Theo írta:Ja, egy ilyen kezdő jó lenne: Valdés - Piqué,Puyol - Ini,Xavi,Bus,Fabregas,Pedro,Villa:D
plusz hátulra 2 védő:D
Azt hittem csokitlevproff írta:Igen, 40 milliót.Ráadásul euróban.ab1daL írta:Mennyit is fizettünk Villáért? 40 milkát?
Igen, 40 milliót.Ráadásul euróban.ab1daL írta:Mennyit is fizettünk Villáért? 40 milkát?
Jobb később mint soha.visca el barca írta:Nem akarok telhetetlennek tűnni, de mit nem adnék érte, ha 2-3 évvel fiatalabb lenne...
Mezcsókolgatás...fcb4ever írta:ahogy ilyenkor szokás, de semmit nem vitt túlzásba,
Igen, megalkotni megalkotja, de én azt szeretném ha újra Bl győztes is lenne ez a tökéletes csapat! Nagyon várom már, hogy Villa bemutatkozzon!Rivaldo11 írta:Így van. Villa az utolsó( előtti...) darabkája a fogaskeréknek.senkialfonz40 írta:Most írok először ide, ennek ellenére nem lesz hosszú.
Biztos látjátok az aláírásomban szereplő képet, ennek ellenére az a véleményem, hogy tényleg tíz pontos igazolás volt ez a "fickó". Egyszerűen nem tudok belekötni, nekem is az a véleményem, mint Xavinak, a tökéletes fogaskerék a Barca gépezetébe! Már egy évvel ezelőtt is örültem volna, ha leigazoljuk, de ami késett, nem múlt el!![]()
Ezt még akkor is tartom, ha Ibra állandóan padozni fog.
Még egy kis off: ez a sárga nyakrész a mezen tényleg elég érdekes!
Pep megalkothatja a tökéletes csapatot.
Így van. Villa az utolsó( előtti...) darabkája a fogaskeréknek.senkialfonz40 írta:Most írok először ide, ennek ellenére nem lesz hosszú.
Biztos látjátok az aláírásomban szereplő képet, ennek ellenére az a véleményem, hogy tényleg tíz pontos igazolás volt ez a "fickó". Egyszerűen nem tudok belekötni, nekem is az a véleményem, mint Xavinak, a tökéletes fogaskerék a Barca gépezetébe! Már egy évvel ezelőtt is örültem volna, ha leigazoljuk, de ami késett, nem múlt el!![]()
Ezt még akkor is tartom, ha Ibra állandóan padozni fog.
Még egy kis off: ez a sárga nyakrész a mezen tényleg elég érdekes!