Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem muszáj elődöntőig menetelni, az utóbbi évek azt mutatják hogy a csoportkörben elég megráznia magát és onnan már könnyen meglesz a gólkirályi cím is. Gondoljunk pl David Villa 2008-as eb teljesítményére vagy Klose 2006-os vb szereplésére.ozsimiki írta:Grt neki az újabb "címhez"!
VB-n is lehetne gólkirály, bár ahhoz elődöntőig el kellene jutni valahogy szerintem.
+ nem hiszem,h sok tere lesz, kontra: viszont annyi veszélyes csatár van az Argentin keretben,h többiekre is figyelniük kell az ellenfélnek, szóval mégiscsak bármi lehet
Ilyen estben Alvestől kell idézni: "Bárkit, csak őt ne!"Lionel85 írta:A El Mundo Deportivo információi szerint az egyik edzésen Messi összeütközött egy szerencsétlen szituációban Mascheranóval. Messi a jobb térdén sérült meg könnyebben, pár pillanatig feküdt a gyepen, aki az egyik orvossal, Donato Villanival hagyta el a pályát. Nicolás Otamendi, a Vélez védője saját elmondása szerint először nagyon megijedt a földön fekvő Messit látva, majd miután kiderült, hogy Messinek nincs komolyabb baja, megnyugodott.
Az argentin válogatott Kanadával csap össze az El Monumental stadionban hétfőn délután, helyi idő szerint 16.30-kor (európai idő szerint 21.30-kor).
Videó
Nem lány az, hanem kisfiú és az unokaöccse -vagyis a bátyjának, Rodrigonak a fia.Fernando írta:Egyébként Leo-val a képeken ki az a kislány? Azt ne mondjátok, hogy a lánya, mert lehidalok.![]()
basszus belinkeltem azt a videot, amit előtte néztem meg... sorrymenczel írta:hát ennek fuss neki újra mert elsőre kis hibával ment csakCali írta:Nem tudtam hova rakni az új adidas reklámot, de mivel benne van Messi is, így ide linkelem.
http://www.youtube.com/watch?v=7PIMRSHRrtg&NR=1
Villa topicba is rakhatnám, de ott valószínűleg gyorsan eltűnne a mai napon.
Nagyon jól sikerült ez a reklám, a két BARCA játékossal!
hát ennek fuss neki újra mert elsőre kis hibával ment csakCali írta:Nem tudtam hova rakni az új adidas reklámot, de mivel benne van Messi is, így ide linkelem.
http://www.youtube.com/watch?v=7PIMRSHRrtg&NR=1
Villa topicba is rakhatnám, de ott valószínűleg gyorsan eltűnne a mai napon.
Nagyon jól sikerült ez a reklám, a két BARCA játékossal!
2 oka van ennek:Sanama írta:Játéka szürkébb volt. Nem volt olyan stabil,egyenletes a teljesítménye se.Tavaly asszem 23 gólt lőtt a bajnokságba de nem emlékszem pontosan. Idén meg durván 85 percenként lőtt gólt. Szürkébb? Tavaly egész évben hozta a gólokat? Szerintem az hozza egész évben a gólokat aki több gólt lő Very Happy.
Mivel nem minden 85.percben lőtte a gólokat,hanem volt,hogy 1meccsen 3-4 aztán előtte vagy utána egy darabig semmi.
Teljesítménye kiváló,viszont a játéka a tavalyinál szürkébb volt szerintem