Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most visszajött nekem, 2 csávó dumál a Nou Camp-ban, szurkolók már ott vannak szép számbanQuaresma77 írta:Nekem isronaldinho89 írta:Az a link teljesen befagyott nekem. Más?
Ki tudja...soadroli írta:Az ki van zárva. Ez csak ismétlés.Quaresma77 írta:Gyerekek ! Most veszem észre hogy a sport klubon a Barca TV megy. Lehet h itt is mutatják majd a bemutatást
Az ki van zárva. Ez csak ismétlés.Quaresma77 írta:Gyerekek ! Most veszem észre hogy a sport klubon a Barca TV megy. Lehet h itt is mutatják majd a bemutatást
Mint ahogy már írták, a hivatalos bemutatás csak fél 2 körül kezdődik, addigra vége lesz már a Zaragoza elleni meccsnekQuaresma77 írta:Ahhoz képest , hogy az van írva címnek : "David Villa presentation Live !" megy a Barca Zaragoza Őszi meccse
A bemutatás 45 perc múlva kezdődik.Quaresma77 írta:Ahhoz képest , hogy az van írva címnek : "David Villa presentation Live !" megy a Barca Zaragoza Őszi meccse
http://www.iraqgoals.net/8752-david-vil ... ation.htmlmessi70 írta:Nagyon szepen megekerem ha valaki tud egy linket villa bemutatasarol elobe az linkelje ide koszi elore is'