Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egész szép és jó stb., de nem hiszem hogy létkérdés lenne Torre megszrzése. Sőt idáig inkább egy kacsa volt, mint konkrét versengés érte. Miért is kéne ide. Még ha el is megy Ibra akkor is van a helyére kb. 3 játékos. Persze jobb ha mély a keret, de Villa után minek Torres. Másrészt nem igazán értem miért akarja mindenki eltakarítani Ibrát. Nekem se a szívem csücske (és nem feltétlenül a jelleme miatt) valamint nem is imádkoztam érte hogy idejöjjön, de egy év után lassan a meghurcolás küszöbén áll egyesek által. Úgy látszik, hogy egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy nem sokkal vártam idén többet a svédtől. El kéne gondolkozni az embereknek. A Barca játékstílusa talán a legösszetettebb és legnehezebben elsajátítható, főleg egy olyan játékos számára aki egy egész más típusú bajnokságból, totál másfajta taktikát játszó csapatból érkezett. Persze itt felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért kellett. Erre személy szerint nem tudok magyarázatot adni, de Pep biztos tudja. Szal nem véletlenül hangoztatják sokan, hogy meg kellene várni mit alkot a köv idényben. Nagyon nagy nyomás alatt játszott, rengetegen tőle várták a megváltást és ezt nem könnyű elviselni, bár a statjai nem voltak rosszak.barcafan0911 írta:Gerrard lehet hogy megy a madridba. Nagyon szétfog esni ez a Pool. Torres távozása is már több mint valószínű, pláne ha Rafa is elmegy onnan. Szerintem most eljött annak a lehetősége ami korábban lehetetlen volt, Torrest elhozni a Barcába. Ha most megtartjuk Ibrát, akkor Torres elmegy pl egy Chelsea-be és így megint lemondhatunk róla legalább 3 évig. Mire pedig arra kerülne a sor hogy leigazoljuk, addigra már ő is 30 éves lesz. Tudom hogy problémás és költséges lenne őt most idehozni és Ibrát eltávolítani, de hosszú távon nagyon jól járnánk.
Gerrard Madridba? Jó vicc.barcafan0911 írta:Gerrard lehet hogy megy a madridba. Nagyon szétfog esni ez a Pool. Torres távozása is már több mint valószínű, pláne ha Rafa is elmegy onnan. Szerintem most eljött annak a lehetősége ami korábban lehetetlen volt, Torrest elhozni a Barcába. Ha most megtartjuk Ibrát, akkor Torres elmegy pl egy Chelsea-be és így megint lemondhatunk róla legalább 3 évig. Mire pedig arra kerülne a sor hogy leigazoljuk, addigra már ő is 30 éves lesz. Tudom hogy problémás és költséges lenne őt most idehozni és Ibrát eltávolítani, de hosszú távon nagyon jól járnánk.
Fabregas mint stabil,állandó kezdő én sem tudom elképzelni. Nálam úgy működne a dolog,hogy középen két poszton a Xavi-Iniesta-Fabregas trio váltogatná egymást,mindenki pihenhetne közben picit,senkii nem fásulna be,s a versenyhelyzet sem lenne rossz,na meg sérülés esetén (ami reméljük nem lesz) játszhatna a 2 egészséges folyamatosan.A 3. középpályás poszton meg lenne Yaya-Busi-Keita,tudom,ha mindenki egészséges akkor sok,de félek,hogy lesznek itt sérülések. Most jön a VB,ott is benne van a sérülés veszélye,de ha nem sérülnek meg akkor is fáradtak lesznek stb.,ez az idény nagyon megterhelő a játékosoknak,lehet,hogy ez sérülések terén is vissza fog ütni késöbb.Mikaos írta:
Én csak amiatt aggódom, hogy Villa-Ibra-Messi illetve Xavi-Iniesta-Busquets/Touré mellett hol lenne helye Fabregasnak a kezdőcsapatban?
Úgy tudnám csak elképzelni, ha Ibra elmegy tőlünk és akkor taktikai variálással - de ezt már napok óta cáfolja Txiki és Laporta is.
ebben egyetértünk , s valóban fel kell készíteni ezeket a játékosokat , s remélem Thiagot beépítjük a nyáron...socio66 írta:Szerintem ő,aki két éve a B csapat edzője volt és most is nap mint nap figyelemmel követi a fiatalok fejlődését,tudja mikor kell 'hozzájuk nyúlni'. Attól,mert valakiről látsz egy két perces videót,amiben lő pár szép gólt és kicselez mindenkit,még nem biztos hogy megállja a helyét egy komoly tétmeccsen.barcalaci84 írta:de merjen jobban hozzányúlni a fiatalokhoz és akkor Cesc se kell...
Fejben is fel kell készülnie egy játékosnak,nem mindennapi dolog lehet 90 ezer ember előtt bajnokit játszani.
Szerintem Pep nagyon érzi,hogy kit mikor kell bedobni a mély vízbe.
A másik meg,hogy idén nem nagyon volt olyan meccs,amin bohóckodni lehetett volna,végig hajtani kellett a három pontokért.
+ Csiga még nagyon fiatal! 4-5 év múlva simán eltudom képzelni a Piqué - Csiga középső védő kezdést!!! (Persze azután, miután Puyol visszavonul, mert nála nincs jobbGauchomester írta:Hleb és Csiga?....csupán 20 évvel maradtál el a történelemtől.albicelesteX írta:Én nagyon kíváncsi vagyok már arra is,hogy ki/kik lesznek a távozók???Henry,Rafa(),szinte biztos!A két szovjetet sem látnám szívesen Barca mezben jövőre és utána sem...Kíváncsi leszek mi lesz az Ő sorsuk!!!
Csiga tök egyértelmű, Pep egyik kedvence, és jövőre is tuti a keret tagja lesz, személyes véleményem, hogy ez így is van jól, belejön majd
Szerintem ő,aki két éve a B csapat edzője volt és most is nap mint nap figyelemmel követi a fiatalok fejlődését,tudja mikor kell 'hozzájuk nyúlni'. Attól,mert valakiről látsz egy két perces videót,amiben lő pár szép gólt és kicselez mindenkit,még nem biztos hogy megállja a helyét egy komoly tétmeccsen.barcalaci84 írta:de merjen jobban hozzányúlni a fiatalokhoz és akkor Cesc se kell...
igazad van, de merjen jobban hozzányúlni a fiatalokhoz és akkor Cesc se kell...Messa írta:Persze, ne jöjjön Cesc, játszon megint Keita, ha esetleg lesérül valaki a kp-n. Azt meg láttuk, hogy Pep nem mer a fiatalokhoz nyúlni, már egy középgyenge csapat ellen sem. Keitát meg jövőre fele ennyi meccsen sem szeretném látni, mint idén.Rumig írta:Még szerencse![]()
Már kezdtem megijedni, hogy megint szóba került. Villa sztem akkora minőségi erősítés, h abszolút kész is van a keret a következő idényre, elegendő variációval. Esetleg egy Xavi helyettest lehetne nézni, de nem kell 40+ért Cesc, elég lenne vmi tehetséges, olcsóbb fiatal, vagy Thiago/Jonathan beépítése...
Jöjjön csak Cesc, mégegy Keita szintű játékos nem kell.
Hleb és Csiga?....csupán 20 évvel maradtál el a történelemtől.albicelesteX írta:Én nagyon kíváncsi vagyok már arra is,hogy ki/kik lesznek a távozók???Henry,Rafa(),szinte biztos!A két szovjetet sem látnám szívesen Barca mezben jövőre és utána sem...Kíváncsi leszek mi lesz az Ő sorsuk!!!
Persze, ne jöjjön Cesc, játszon megint Keita, ha esetleg lesérül valaki a kp-n. Azt meg láttuk, hogy Pep nem mer a fiatalokhoz nyúlni, már egy középgyenge csapat ellen sem. Keitát meg jövőre fele ennyi meccsen sem szeretném látni, mint idén.Rumig írta:Még szerencse![]()
Már kezdtem megijedni, hogy megint szóba került. Villa sztem akkora minőségi erősítés, h abszolút kész is van a keret a következő idényre, elegendő variációval. Esetleg egy Xavi helyettest lehetne nézni, de nem kell 40+ért Cesc, elég lenne vmi tehetséges, olcsóbb fiatal, vagy Thiago/Jonathan beépítése...
Te is, illetve elég sokan mondják, hogy Touré megtartása kulcskérdés. Szerintem, ha Pep csak 3. számű vkp-ként számít rá, akkor felesleges, hogy maradjon. Az Inter ellen sem ő játszott. Nagy rejtély, hogy miért, bár én arra tippelnék, hogy a laza habitusa nem igazán jön be Pep-nek. Alves is laza arc, viszont fanatikus a pályán. Én személy szerint hatalmas játékosnak tartom az elefántcsontpartit, de nem mi vagyunk az edzők. Szerintem vagy Pep belátja, hogy Touré mennyit ér, vagy akkor inkább menjen el a csapattól Yaya. Ennél ugyanis többet érdemel.Ronaldinho&Barca írta:Tourét kell megtartani mindenképpen, többi csapatjáték.
Egy fiatal játékos beépítése rengeteg idő és rengeteg kockázat. Főleg az irányító középpályás posztján. Alapvetően egyetértek az ötleteddel, de én úgy tenném ezt, hogy Fabregas-t megveszem, és Keitát mondjuk eladom. A mennyiség nem változna, csak a minőség javulna egy csöppet - viszont a fiatalok beépítése pont ebből fakadóan megoldódhatna a megfelelő rotációval, hiszen Thiago vagy Dos Santos mindig egy klasszissal együtt lenne az irányító középpályán (Iniesta, Xavi, vagy Fabregas). Így nem lenne nyomás a fiatalokon - míg mondjuk Keita esetében (akit egyébként tisztelek és kedvelek) biztos úgy érezné bármelyik fiatal, hogy neki kellene megváltani a világot, ami az esetek 99,99%-ban kudarcot vallana.Rumig írta:Villa sztem akkora minőségi erősítés, h abszolút kész is van a keret a következő idényre, elegendő variációval. Esetleg egy Xavi helyettest lehetne nézni, de nem kell 40+ért Cesc, elég lenne vmi tehetséges, olcsóbb fiatal, vagy Thiago/Jonathan beépítése...
Még szerencseSanama írta:http://translate.google.hu/translate?js ... l=es&tl=en
Riberyt el is lehet felejteni. 2015ig hosszabbított!