Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Villa7
Barça C

2010.05.21. 13:38:27

http://www.tv3.cat/directes és ott mennyetek a 3/24re, villát ott mutatják be!!!!:D
Chino
Llegenda del Barça

2010.05.21. 13:37:23

barcafan0911 írta:Gerrard lehet hogy megy a madridba. Nagyon szétfog esni ez a Pool. Torres távozása is már több mint valószínű, pláne ha Rafa is elmegy onnan. Szerintem most eljött annak a lehetősége ami korábban lehetetlen volt, Torrest elhozni a Barcába. Ha most megtartjuk Ibrát, akkor Torres elmegy pl egy Chelsea-be és így megint lemondhatunk róla legalább 3 évig. Mire pedig arra kerülne a sor hogy leigazoljuk, addigra már ő is 30 éves lesz. Tudom hogy problémás és költséges lenne őt most idehozni és Ibrát eltávolítani, de hosszú távon nagyon jól járnánk.
Ez egész szép és jó stb., de nem hiszem hogy létkérdés lenne Torre megszrzése. Sőt idáig inkább egy kacsa volt, mint konkrét versengés érte. Miért is kéne ide. Még ha el is megy Ibra akkor is van a helyére kb. 3 játékos. Persze jobb ha mély a keret, de Villa után minek Torres. Másrészt nem igazán értem miért akarja mindenki eltakarítani Ibrát. Nekem se a szívem csücske (és nem feltétlenül a jelleme miatt) valamint nem is imádkoztam érte hogy idejöjjön, de egy év után lassan a meghurcolás küszöbén áll egyesek által. Úgy látszik, hogy egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy nem sokkal vártam idén többet a svédtől. El kéne gondolkozni az embereknek. A Barca játékstílusa talán a legösszetettebb és legnehezebben elsajátítható, főleg egy olyan játékos számára aki egy egész más típusú bajnokságból, totál másfajta taktikát játszó csapatból érkezett. Persze itt felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért kellett. Erre személy szerint nem tudok magyarázatot adni, de Pep biztos tudja. Szal nem véletlenül hangoztatják sokan, hogy meg kellene várni mit alkot a köv idényben. Nagyon nagy nyomás alatt játszott, rengetegen tőle várták a megváltást és ezt nem könnyű elviselni, bár a statjai nem voltak rosszak.

Cesc-szel kapcsolatban nekem felemásak az érzészeim. Biztos nagy erősítés lenne, mert ez a Xavi-Ini kp egyáltalán nem 100%-os. Elég rátekinteni mennyit játszottak együtt. A bajnokság végén Xavi már sérülten játszott, Ini pedig még fasorban sem volt. Sóval melléfogás biztos nem lenne. Megfelelő rotációra lenne lehetőség. Akkor is ki tudnánk állítani egy bivalyerős kp-t ha valaki pihen6eltiltott6sérült. Esetleg ezzel a trióval nagyobb eséllyel szállnánk harcba egy tömörülő védekezéssel szemben is, mert azért Fabregas védő és támadó feladatokat is képes ellátni. (bár tudom hogy nem tradícionális vkp, de egyes meccseken elbírnánk)

Bocs a hosszú hsz-ért nem vettem észre magam.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.21. 12:57:13

barcafan0911 írta:Gerrard lehet hogy megy a madridba. Nagyon szétfog esni ez a Pool. Torres távozása is már több mint valószínű, pláne ha Rafa is elmegy onnan. Szerintem most eljött annak a lehetősége ami korábban lehetetlen volt, Torrest elhozni a Barcába. Ha most megtartjuk Ibrát, akkor Torres elmegy pl egy Chelsea-be és így megint lemondhatunk róla legalább 3 évig. Mire pedig arra kerülne a sor hogy leigazoljuk, addigra már ő is 30 éves lesz. Tudom hogy problémás és költséges lenne őt most idehozni és Ibrát eltávolítani, de hosszú távon nagyon jól járnánk.
Gerrard Madridba? Jó vicc. :lol: Állítólag Silvát akarják. :D
Szerintem ez kacsa mármint a Gerrard.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.21. 12:55:26

Gerrard lehet hogy megy a madridba. Nagyon szétfog esni ez a Pool. Torres távozása is már több mint valószínű, pláne ha Rafa is elmegy onnan. Szerintem most eljött annak a lehetősége ami korábban lehetetlen volt, Torrest elhozni a Barcába. Ha most megtartjuk Ibrát, akkor Torres elmegy pl egy Chelsea-be és így megint lemondhatunk róla legalább 3 évig. Mire pedig arra kerülne a sor hogy leigazoljuk, addigra már ő is 30 éves lesz. Tudom hogy problémás és költséges lenne őt most idehozni és Ibrát eltávolítani, de hosszú távon nagyon jól járnánk.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.21. 11:52:41

Mikaos írta:
Én csak amiatt aggódom, hogy Villa-Ibra-Messi illetve Xavi-Iniesta-Busquets/Touré mellett hol lenne helye Fabregasnak a kezdőcsapatban? :)
Úgy tudnám csak elképzelni, ha Ibra elmegy tőlünk és akkor taktikai variálással - de ezt már napok óta cáfolja Txiki és Laporta is.
Fabregas mint stabil,állandó kezdő én sem tudom elképzelni. Nálam úgy működne a dolog,hogy középen két poszton a Xavi-Iniesta-Fabregas trio váltogatná egymást,mindenki pihenhetne közben picit,senkii nem fásulna be,s a versenyhelyzet sem lenne rossz,na meg sérülés esetén (ami reméljük nem lesz) játszhatna a 2 egészséges folyamatosan.A 3. középpályás poszton meg lenne Yaya-Busi-Keita,tudom,ha mindenki egészséges akkor sok,de félek,hogy lesznek itt sérülések. Most jön a VB,ott is benne van a sérülés veszélye,de ha nem sérülnek meg akkor is fáradtak lesznek stb.,ez az idény nagyon megterhelő a játékosoknak,lehet,hogy ez sérülések terén is vissza fog ütni késöbb.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.21. 11:11:26

socio66 írta:
barcalaci84 írta:de merjen jobban hozzányúlni a fiatalokhoz és akkor Cesc se kell...
Szerintem ő,aki két éve a B csapat edzője volt és most is nap mint nap figyelemmel követi a fiatalok fejlődését,tudja mikor kell 'hozzájuk nyúlni'. Attól,mert valakiről látsz egy két perces videót,amiben lő pár szép gólt és kicselez mindenkit,még nem biztos hogy megállja a helyét egy komoly tétmeccsen.
Fejben is fel kell készülnie egy játékosnak,nem mindennapi dolog lehet 90 ezer ember előtt bajnokit játszani.
Szerintem Pep nagyon érzi,hogy kit mikor kell bedobni a mély vízbe.
A másik meg,hogy idén nem nagyon volt olyan meccs,amin bohóckodni lehetett volna,végig hajtani kellett a három pontokért.
ebben egyetértünk , s valóban fel kell készíteni ezeket a játékosokat , s remélem Thiagot beépítjük a nyáron...
Idén azért Iniesta sérülése miatt elég sokat játszott Keita és szerintem egy ilyen bivalyerős csapat elbírta volna valamelyik fiatalt...
De persze Pep látja őket...Nem kell feltétlenül kell elkapatni őket...
zola8787
Director del Fútbol

2010.05.21. 11:10:48

Gauchomester írta:
albicelesteX írta:Én nagyon kíváncsi vagyok már arra is,hogy ki/kik lesznek a távozók???Henry,Rafa( :( ),szinte biztos!A két szovjetet sem látnám szívesen Barca mezben jövőre és utána sem...Kíváncsi leszek mi lesz az Ő sorsuk!!!
Hleb és Csiga?....csupán 20 évvel maradtál el a történelemtől.
Csiga tök egyértelmű, Pep egyik kedvence, és jövőre is tuti a keret tagja lesz, személyes véleményem, hogy ez így is van jól, belejön majd
:wink:
+ Csiga még nagyon fiatal! 4-5 év múlva simán eltudom képzelni a Piqué - Csiga középső védő kezdést!!! (Persze azután, miután Puyol visszavonul, mert nála nincs jobb :) )
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.21. 11:04:23

Most pedig épp arról ir hogy ibrahimovic madridba menn?
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
socio66

2010.05.21. 10:58:19

barcalaci84 írta:de merjen jobban hozzányúlni a fiatalokhoz és akkor Cesc se kell...
Szerintem ő,aki két éve a B csapat edzője volt és most is nap mint nap figyelemmel követi a fiatalok fejlődését,tudja mikor kell 'hozzájuk nyúlni'. Attól,mert valakiről látsz egy két perces videót,amiben lő pár szép gólt és kicselez mindenkit,még nem biztos hogy megállja a helyét egy komoly tétmeccsen.
Fejben is fel kell készülnie egy játékosnak,nem mindennapi dolog lehet 90 ezer ember előtt bajnokit játszani.
Szerintem Pep nagyon érzi,hogy kit mikor kell bedobni a mély vízbe.
A másik meg,hogy idén nem nagyon volt olyan meccs,amin bohóckodni lehetett volna,végig hajtani kellett a három pontokért.
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.21. 10:55:38

Sport.es-en van hogy Próbalunk ujratárgyalni Cescel!
Kép
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.21. 10:49:08

Messa írta:
Rumig írta:Még szerencse :!: :D Már kezdtem megijedni, hogy megint szóba került. Villa sztem akkora minőségi erősítés, h abszolút kész is van a keret a következő idényre, elegendő variációval. Esetleg egy Xavi helyettest lehetne nézni, de nem kell 40+ért Cesc, elég lenne vmi tehetséges, olcsóbb fiatal, vagy Thiago/Jonathan beépítése...
Persze, ne jöjjön Cesc, játszon megint Keita, ha esetleg lesérül valaki a kp-n. Azt meg láttuk, hogy Pep nem mer a fiatalokhoz nyúlni, már egy középgyenge csapat ellen sem. Keitát meg jövőre fele ennyi meccsen sem szeretném látni, mint idén.

Jöjjön csak Cesc, mégegy Keita szintű játékos nem kell.
igazad van, de merjen jobban hozzányúlni a fiatalokhoz és akkor Cesc se kell...
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.05.21. 10:47:35

albicelesteX írta:Én nagyon kíváncsi vagyok már arra is,hogy ki/kik lesznek a távozók???Henry,Rafa( :( ),szinte biztos!A két szovjetet sem látnám szívesen Barca mezben jövőre és utána sem...Kíváncsi leszek mi lesz az Ő sorsuk!!!
Hleb és Csiga?....csupán 20 évvel maradtál el a történelemtől.
Csiga tök egyértelmű, Pep egyik kedvence, és jövőre is tuti a keret tagja lesz, személyes véleményem, hogy ez így is van jól, belejön majd
:wink:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.21. 10:36:53

Rumig írta:Még szerencse :!: :D Már kezdtem megijedni, hogy megint szóba került. Villa sztem akkora minőségi erősítés, h abszolút kész is van a keret a következő idényre, elegendő variációval. Esetleg egy Xavi helyettest lehetne nézni, de nem kell 40+ért Cesc, elég lenne vmi tehetséges, olcsóbb fiatal, vagy Thiago/Jonathan beépítése...
Persze, ne jöjjön Cesc, játszon megint Keita, ha esetleg lesérül valaki a kp-n. Azt meg láttuk, hogy Pep nem mer a fiatalokhoz nyúlni, már egy középgyenge csapat ellen sem. Keitát meg jövőre fele ennyi meccsen sem szeretném látni, mint idén.

Jöjjön csak Cesc, mégegy Keita szintű játékos nem kell.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.21. 10:36:45

Sportról kis hírek:

Cesc szerint a vb előtt eldől a sorsa.
Touré a Chelsea célkeresztjében.

Nem tudom jó döntés volna-e neki odaigazolni, elég nagy tömeg van ott a középppályán.

Ez a szovjetezés fárasztó..
C.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2010.05.21. 10:48:44-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Villa7
Barça C

2010.05.21. 10:30:11

Lécc linkeljétek be h hol lehet megnézni villa bemutatását!!!kösz!!:)
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.05.21. 10:18:04

Ronaldinho&Barca írta:Tourét kell megtartani mindenképpen, többi csapatjáték.
Te is, illetve elég sokan mondják, hogy Touré megtartása kulcskérdés. Szerintem, ha Pep csak 3. számű vkp-ként számít rá, akkor felesleges, hogy maradjon. Az Inter ellen sem ő játszott. Nagy rejtély, hogy miért, bár én arra tippelnék, hogy a laza habitusa nem igazán jön be Pep-nek. Alves is laza arc, viszont fanatikus a pályán. Én személy szerint hatalmas játékosnak tartom az elefántcsontpartit, de nem mi vagyunk az edzők. Szerintem vagy Pep belátja, hogy Touré mennyit ér, vagy akkor inkább menjen el a csapattól Yaya. Ennél ugyanis többet érdemel.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.21. 09:54:48

Én nagyon kíváncsi vagyok már arra is,hogy ki/kik lesznek a távozók???Henry,Rafa( :( ),szinte biztos!A két szovjetet sem látnám szívesen Barca mezben jövőre és utána sem...Kíváncsi leszek mi lesz az Ő sorsuk!!!
Kép
Joee777
Barça B

2010.05.21. 09:40:59

Nem tud valaki tippet adni, hogy hol lehetne nézni Villa bemutatását? Elvileg 13:30kor lesz, de még nem látom my2p2-n hogy lenne rá stream. Előre is köszi
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.21. 03:48:01

Rumig írta:Villa sztem akkora minőségi erősítés, h abszolút kész is van a keret a következő idényre, elegendő variációval. Esetleg egy Xavi helyettest lehetne nézni, de nem kell 40+ért Cesc, elég lenne vmi tehetséges, olcsóbb fiatal, vagy Thiago/Jonathan beépítése...
Egy fiatal játékos beépítése rengeteg idő és rengeteg kockázat. Főleg az irányító középpályás posztján. Alapvetően egyetértek az ötleteddel, de én úgy tenném ezt, hogy Fabregas-t megveszem, és Keitát mondjuk eladom. A mennyiség nem változna, csak a minőség javulna egy csöppet - viszont a fiatalok beépítése pont ebből fakadóan megoldódhatna a megfelelő rotációval, hiszen Thiago vagy Dos Santos mindig egy klasszissal együtt lenne az irányító középpályán (Iniesta, Xavi, vagy Fabregas). Így nem lenne nyomás a fiatalokon - míg mondjuk Keita esetében (akit egyébként tisztelek és kedvelek) biztos úgy érezné bármelyik fiatal, hogy neki kellene megváltani a világot, ami az esetek 99,99%-ban kudarcot vallana.

Én csak amiatt aggódom, hogy Villa-Ibra-Messi illetve Xavi-Iniesta-Busquets/Touré mellett hol lenne helye Fabregasnak a kezdőcsapatban? :)
Úgy tudnám csak elképzelni, ha Ibra elmegy tőlünk és akkor taktikai variálással - de ezt már napok óta cáfolja Txiki és Laporta is.
Rumig
Entrenador del Barça

2010.05.21. 01:00:23

Sanama írta:http://translate.google.hu/translate?js ... l=es&tl=en

Riberyt el is lehet felejteni. 2015ig hosszabbított!
Még szerencse :!: :D Már kezdtem megijedni, hogy megint szóba került.
Komolyan én annak örülnék a legjobban, ha Cáceres visszatérne kölcsönből (Alves cseréjének), aztán valamiért hirtelen vége lenne az átigazolási időszaknak. Vagy mondjuk megbüntetné az uefa a klubot és nem igazolhatnánk már idén nyáron többet. :P
Villa sztem akkora minőségi erősítés, h abszolút kész is van a keret a következő idényre, elegendő variációval. Esetleg egy Xavi helyettest lehetne nézni, de nem kell 40+ért Cesc, elég lenne vmi tehetséges, olcsóbb fiatal, vagy Thiago/Jonathan beépítése...
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.21. 00:13:16

http://translate.google.hu/translate?js ... l=es&tl=en

Riberyt el is lehet felejteni. 2015ig hosszabbított!
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.20. 23:58:15

Egyértelmű hogy Fabregasról azért nem jönnek hírek mert most Villa átigazolása folyik orvosi vizsgálat bemutatás stb! Aztán ha megvan minden azután jöhet esetleg Fabre!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.20. 23:52:46

Igen kavarják a levest már, de én azt mondom HA jön Fabregas HA nem, nem kell több sztár, név. Tourét kell megtartani mindenképpen, többi csapatjáték. Nem kell ide Torres, közel nem ér annyi pénz, főleg ilyen idény után. Szélre szerintem egy Pedro vagy elég gyakran Villa esedékes majd, aztán meglátjuk.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.20. 23:41:22

Fabregasról nem jönnek a hírek. Gondolom azért mert tárgyalás folyik.
A spanyol lapok azt írják,hogy Wenger 40m fontot szertne Cesc-ért, a Barca pedig 35m eurót adna.

Azért nem nem kis különbség, 12-14m Euro.
Bár én úgy gondolom,hogy most türelemmel kell lenni. Fabregast kijelentette mit szeretne,ezzel csak lefelé mehet az ára szerintem. Viszont azzal,hogy Laporta a VB előtt meg akarja venni azzal pedig felfelé.
Remélem VB előtt bemutatják itt,de nem lennék meglepve,ha esetleg "csak" az új elnök hozná.

Ha már az új elnök. Ugye a közvéleménykutatás(ok) Rosell-t nevezik meg legnagyobb esélyesnek.
Ő pedig pár hete, és ma is megszellőztette Fernando Torres nevét,aki el akarja hagyni Angliát,mert "kikészül fizikailag".
Egyes lapok azt írják,hogy 80(!) m eruot is adna érte Rosell,de ez kacsa szerintem.
Viszont az nagyon érdekes,hogy Mourinho 99%, hogy a Realban folytatja.
Akkor odaviszik neki Carlos Tevezt,így a Man.City-nek szüksége lesz egy csatárra. Mancini ott az edző,aki Ibrahimoviccal az Interben sikeres volt,a Citynek van pénze, Guardioláék egy nagy összeget elfogadnának a svédért cserébe...
És ha ez megvalósulna Rosell/új elnök hozhatná Fernandot.

Egyébként a Monte Carlo rádió azt adta le,hogy Pep Riberyt akarja,50m-ba fájna,szerintem képtelenség.Főleg,hogy a hosszabbításáról is mennek a pletykák.

Illetve még Marquez nyilatkozta azt,hogy csak a VB után derül ki,hogy mi lesz vele.
fcjoc
Entrenador del Barça

2010.05.20. 19:56:49

itt szó nincs 80 milliókról. szvsz ez elég hihető site, gondolom nem raknak be fake infókat. 40 millió lesz kb ő is. és meg is lesz!
http://www.fc-arsenal.hu/hirek/3896,wen ... dasat.html
Lezárt