menczel írta:Mivel a tv nem adta ezért alig láttam spanyol válogatott meccset. Úgy emlékszem viszont hogy 4-4-2 ben játszanak és hogy Busi a vége felé mindig kezdő volt. A kérdés az hogy pontosan hogy néz ki a válogatott középpályája.
Xavi és Iniesta biztos, de Xabi vagy Senna vagy Busquets játszik vkp-t, és Cesc vagy Silva osztozik a maradékon. (tehát ad absurdum a válogatott középpályája egy az egyben nálunk játszhat jövőre?)
Elképzelhető, de ha jól tudom, akkor nem nagyon játszott egyszerre ott sem Xavi, Fabregas és Iniesta. Ami viszont még meghökkentőbb számomra, hogy akár 4-3-3-ba is a két szélső védőt leszámítva adhatnánk egy nem is akármilyen csapatot már most, hogy leigazoltuk Villát. A mostani legjobb csapatunkhoz képest csak a világ legjobb játékosában térne el, de válogatott szinten szerintem ez bőven beleférne. Ezért úgy vélem, hogy úgy még erősebb lehetne a csapat.

Persze ez nem valószínű, mert más a játékrendszer, meg amúgy is kicsit durva lenne, hogy Pedro bekerül, míg Torres mondjuk nem.

Csak úgy megjegyeztem.