Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogynem , Seca 2balboa7 írta:...és a Barca TV nincs kódolva?valaciBarca1 írta:Nem, -nem ! Ez speciális , digitális műholdvevő ...az ilyen alkalmakra ..
Szoa mihelyst vége lesz az inter-shaktar meccsnek akkor már én is látni fogok vmit???? mert jelenleg én csak fekete képet látok a Rai UnonBadi írta:Amúgy az Inter-szatyor meccset kódolják a rai1-n![]()
Egyébként milyen árban van egy ilyen cuccos kb?valaciBarca1 írta:Nem, -nem ! Ez speciális , digitális műholdvevő ...az ilyen alkalmakra ..merx írta:És ez UPC-n van??
A RAI -it Seca 2-ben kódolják , elég nagy szerencse lenne , ha ezt a BarcaBadi írta:Amúgy az Inter-szatyor meccset kódolják a rai1-n![]()
Nem, -nem ! Ez speciális , digitális műholdvevő ...az ilyen alkalmakra ..merx írta:És ez UPC-n van??
Az elég vicces lehet!!!valaciBarca1 írta:Maxi Lopez és Giuly egymás mellet a sorban ....
--érdekes látvány .
...én már nagyon régóta látom rajta!valaciBarca1 írta:Ronaldinhonak új nyaklánca van ,-vagy csak én nem láttam még ?
Egy szép nagy R betű a medál . . .
A kedvenc csapatunk saját csatornája a Barca Tv adja élőbenmerx írta:valaciBarca1 te hol nézed a mérkőzést?????