Bányász írta:Az a szomorú,h csórinak minden döntése már az előtt rossz,h bármi is történt volna...
Nem mondom,h nincs igazság abban amit mondasz de nem értem ezzel együtt,h mit is vársz valójában?Két év alatt szereztünk 7 kupát(spanyol szuperkupával együtt 8 lesz) rekordot rekordra halmoz a csapat,olyan mutatóink vannak amik tényleg embertelenek(gondolok itt olyan dolgokra,h 10ből 8 zsugát 3 mp-n belül visszaszerzünk meg ilyenek),szinte nem tudunk kikapni és még lehetne sorolni.Ez sztem irigylésre méltó(és mindezt elég látványos játékkal érjük el).És akkor olyanokat felhozunk,h rosszul igazol stb stb.
Okés én tényleg nem mondom,h hibátlan az ember de kivel lettünk volna jobbak?Ki az aki hibátlan?Ki az aki többet tudott volna adni a csapatnak?
Ezen azért kva felesleges filózni, mert vannak, akiknek minden rossz. Ha az eredmények jönnek, akkor másért megy a sírás. A két kezemet összeteszem, hogy egy ilyen csapatot látok hétről-hétre. Nem minden szurkoló életében van a kedvenc csapatának ilyen aranykora. Mondjuk aki 3-4 külföldi csapatról is tud T/1-ben beszélni...
Abban sokaknak igaza van, hogy bőven van benne hiba. Csak azt is látni kellene, hogy a tökéletes csak egy idill, olyan sosem lesz. Akárki akármit csinál, akárki lesz az edző, úgy sem lehet olyan, hogy támadhatatlan legyen. Pep-nek van egy koncepciója, ami szerint egy nagyon jó csapatot épít. Látszólag van rajta még mit javítani, de szerintem így is páratlan, amit elér. De a Barca-drukkernek ez ugye természetes, mindennapi, mondhati az alap. 60 tétmeccsből 4-et elvesztünk (nézzetek már utána, kinek, és mikor sikerült ilyen bravúr... nem fognak tolongani a csapatok), de már ez is tragédia. A valamelyik nap konkréten az volt leírva, hogy tavaly óta rosszabbak lettünk... ugye.
Azt sem mondom, hogy maradjon Touré, mert bár nagyon szeretném, de ha nem számítanak rá kezdőként, akkor felesleges. Mondjuk jó lenne, ha tűrné a padot, de egy ilyen klasszistól szerintem ez luxus.
Az meg számomra megint csak logikátlan, hogy ha azt mondjuk, elmegy a legjobb vkp, akkor rosszabbak leszünk. Persze, de idén is alig játszott, nélküle voltunk olyanok, amilyenek. Innentől kezdve felesleges rémképeket vízionálni.
Ibra eladása megint csak egy olyan dolog, amibe sokan sokfélét belemagyaráztak. Ibrára számítanak, hacsak be nem fut egy jó ajánlat. Ergo nem az van, hogy "eladjuk, mert szr", mert Pep belátta, hogy nem megy neki. Csupán az van, hogy nem egy pótolhatatlan láncszem, ha valakinek nagyon fontos, akkor kicsengeti érte a megfelelő összeget, és viheti.
Az igazolásokat illetve meg nagyjából a vezetőséggel értek egyet. 5 "igazolás" kellene: Villa és Fabregas, ahogyan tervben van, Milito ki is van pipálva, mert tuti számítanak rá, Touré-t kellene megtartani, és legalább 55-45 arányban kezdőként számítani rá Busquets-cel szemben, ill. egy jobbhátvéd, vagy a B csapatból vagy máshonnan igazolva.