Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.19. 10:32:18

tibor1158 írta:Touré-t nem lenne szabad elengedni. Ibrahimovicsnak nem adnék még egy esélyt.
De miért nem? Nem értelek komolyan. Henry is gyenge volt első évében,aztán utána milyen jó lett. 60 millát kiadtunk érte,már csak ezért is maradnia kellene,mert ha a Chelsea és a City nem veszi meg mit csinálsz vele,odaadod valakinek 15-20 millioért? Mert többet senki nem adna érte,mert a fizuja ugyis nagyon sok lesz. Semmi értelme nincs annak,hogy egy gyengébb év után elpasszoljunk mindenkit,főleg ugy,hogy több 10 millio eurot bukunk rajta :roll:
skadi
Capitá del Barça

2010.05.19. 10:32:02

Attika 25 írta:
barca99 írta:
Az igazolásokat illetve meg nagyjából a vezetőséggel értek egyet. 5 "igazolás" kellene: Villa és Fabregas, ahogyan tervben van, Milito ki is van pipálva, mert tuti számítanak rá, Touré-t kellene megtartani, és legalább 55-45 arányban kezdőként számítani rá Busquets-cel szemben, ill. egy jobbhátvéd, vagy a B csapatból vagy máshonnan igazolva.
No comment,ehez nincs mit hozzáfűzni :wink: Ha elmenne Yaya és Ibra is,akkor gyakorlatilag uj csapat épülne,mert jönne helyettük valaki,annak meg nem sok értelmét látnám annak tudatában,hogy mire képes ez a csapat jelen helyzetben is.
jobbhátvédnek visszahívnám Caserest.
az olaszoknál egész jó volt...
tibor1158
Barça B

2010.05.19. 10:20:08

Touré-t nem lenne szabad elengedni. Ibrahimovicsnak nem adnék még egy esélyt.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.19. 10:04:37

barca99 írta:
Az igazolásokat illetve meg nagyjából a vezetőséggel értek egyet. 5 "igazolás" kellene: Villa és Fabregas, ahogyan tervben van, Milito ki is van pipálva, mert tuti számítanak rá, Touré-t kellene megtartani, és legalább 55-45 arányban kezdőként számítani rá Busquets-cel szemben, ill. egy jobbhátvéd, vagy a B csapatból vagy máshonnan igazolva.
No comment,ehez nincs mit hozzáfűzni :wink: Ha elmenne Yaya és Ibra is,akkor gyakorlatilag uj csapat épülne,mert jönne helyettük valaki,annak meg nem sok értelmét látnám annak tudatában,hogy mire képes ez a csapat jelen helyzetben is.
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.19. 09:48:18

Bányász írta:Az a szomorú,h csórinak minden döntése már az előtt rossz,h bármi is történt volna...

Nem mondom,h nincs igazság abban amit mondasz de nem értem ezzel együtt,h mit is vársz valójában?Két év alatt szereztünk 7 kupát(spanyol szuperkupával együtt 8 lesz) rekordot rekordra halmoz a csapat,olyan mutatóink vannak amik tényleg embertelenek(gondolok itt olyan dolgokra,h 10ből 8 zsugát 3 mp-n belül visszaszerzünk meg ilyenek),szinte nem tudunk kikapni és még lehetne sorolni.Ez sztem irigylésre méltó(és mindezt elég látványos játékkal érjük el).És akkor olyanokat felhozunk,h rosszul igazol stb stb.

Okés én tényleg nem mondom,h hibátlan az ember de kivel lettünk volna jobbak?Ki az aki hibátlan?Ki az aki többet tudott volna adni a csapatnak?
Ezen azért kva felesleges filózni, mert vannak, akiknek minden rossz. Ha az eredmények jönnek, akkor másért megy a sírás. A két kezemet összeteszem, hogy egy ilyen csapatot látok hétről-hétre. Nem minden szurkoló életében van a kedvenc csapatának ilyen aranykora. Mondjuk aki 3-4 külföldi csapatról is tud T/1-ben beszélni... :twisted:
Abban sokaknak igaza van, hogy bőven van benne hiba. Csak azt is látni kellene, hogy a tökéletes csak egy idill, olyan sosem lesz. Akárki akármit csinál, akárki lesz az edző, úgy sem lehet olyan, hogy támadhatatlan legyen. Pep-nek van egy koncepciója, ami szerint egy nagyon jó csapatot épít. Látszólag van rajta még mit javítani, de szerintem így is páratlan, amit elér. De a Barca-drukkernek ez ugye természetes, mindennapi, mondhati az alap. 60 tétmeccsből 4-et elvesztünk (nézzetek már utána, kinek, és mikor sikerült ilyen bravúr... nem fognak tolongani a csapatok), de már ez is tragédia. A valamelyik nap konkréten az volt leírva, hogy tavaly óta rosszabbak lettünk... ugye.
Azt sem mondom, hogy maradjon Touré, mert bár nagyon szeretném, de ha nem számítanak rá kezdőként, akkor felesleges. Mondjuk jó lenne, ha tűrné a padot, de egy ilyen klasszistól szerintem ez luxus.
Az meg számomra megint csak logikátlan, hogy ha azt mondjuk, elmegy a legjobb vkp, akkor rosszabbak leszünk. Persze, de idén is alig játszott, nélküle voltunk olyanok, amilyenek. Innentől kezdve felesleges rémképeket vízionálni.
Ibra eladása megint csak egy olyan dolog, amibe sokan sokfélét belemagyaráztak. Ibrára számítanak, hacsak be nem fut egy jó ajánlat. Ergo nem az van, hogy "eladjuk, mert szr", mert Pep belátta, hogy nem megy neki. Csupán az van, hogy nem egy pótolhatatlan láncszem, ha valakinek nagyon fontos, akkor kicsengeti érte a megfelelő összeget, és viheti.

davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.19. 09:42:02

Nagyon örülök hogy Villa érkezni fog! Kedvenc Játékosom több éve és nem gondoltam volna pl 2éve hogy itt fog játszani!
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
albicelesteX
A Vadász

2010.05.19. 09:39:01

Villa már megvan a Mundo szerint is!Örülök,hogy ilyen hamar lezártuk ezt!Bár biztos régebb óta voltak tárgyalások egyeztetések!Így legalább rá lehet feküdni a többi igazolásra!Egyébként ez a bemutatás,hogy van?Péntekre mondják!De hát az átigazolási időszak nem júliusban kezdődik?Hivatalosan nem csak akkor lehetne bemutatni az új játékost?
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.19. 01:03:30

Bányász írta:Okés én tényleg nem mondom,h hibátlan az ember de kivel lettünk volna jobbak?Ki az aki hibátlan?Ki az aki többet tudott volna adni a csapatnak?
Itt a lényeg! Ahogy Bazsa is írta, sorra döntjük a rekordokat, nyerjük a kupákat, szemkápráztató játékkal. Nagyon sok csapat szurkolói elfogadnák ezeket az eredményeket... pl.: egy Schalke vagy Fiorentina drukker mikor örülhetett utoljára egy kupagyőzelemnek?
Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ezt a csodálatos Barcelonát láthatjuk hétről-hétre játszani. Főleg úgy, hogy nem is oly rég Rijkaard is összehozott egy nagyszerű csapatot. 5 év alatt 2 ilyen teamet látni... Máskor 20-30 év mire kijön egy ilyen "garnitúra".

S, hogy ne legyen teljesen off:
Silvának kicsit jobban örültem volna :oops: , de Villa miatt se bánkódok. Azért remélem Ibra kap még 1 évet.
:wink:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.19. 00:59:40

Bányász írta:
Ezért nem tetszik nekem, ha 0 km-es edzők egyből sztárcsapatok kispadjára ülhetnek, mert abból ilyen hibák tömkelege születhet a végén....Vezetőedzőnek lenni egy külön szakma....és bármennyire is tehetséges valaki, a tapasztalatokat meg kell szerezni, a ranglétrát meg kellene mászni mindenkinek...Pepről az a véleményem, hogy túl korán lett a barca edzője és itt követi el azokat a hiábak amiket máshol kellett volna...reméljük nem kerül ez túl sokba nekünk (nem csak anyagilag természetesen)....
Az a szomorú,h csórinak minden döntése már az előtt rossz,h bármi is történt volna...

Nem mondom,h nincs igazság abban amit mondasz de nem értem ezzel együtt,h mit is vársz valójában?Két év alatt szereztünk 7 kupát(spanyol szuperkupával együtt 8 lesz) rekordot rekordra halmoz a csapat,olyan mutatóink vannak amik tényleg embertelenek(gondolok itt olyan dolgokra,h 10ből 8 zsugát 3 mp-n belül visszaszerzünk meg ilyenek),szinte nem tudunk kikapni és még lehetne sorolni.Ez sztem irigylésre méltó(és mindezt elég látványos játékkal érjük el).És akkor olyanokat felhozunk,h rosszul igazol stb stb.

Okés én tényleg nem mondom,h hibátlan az ember de kivel lettünk volna jobbak?Ki az aki hibátlan?Ki az aki többet tudott volna adni a csapatnak?
Persze, ez mind így van...Sajnos ezt nem írhatom le mindig a mondandómhoz, mert ha írok legtöbbször a magyarázatok miatt mindig terjedelmes....
Peptől csupán annyit várok, hogy mielőbb beletanuljon a manageri teendőkbe (mert úgy tűnik ő dönt mindenben...de ehhez még nem tartom eléggé "érettnek"), tanuljon az Eto'o-Ibra cseréből és a többi előbb emített rossz igazolásokból (ez Villa és Cesc érkezésével talán látszik), valamint azt hogy TOURÉ MARADJON, MERT A MESTER BELÁTTA, HOGY TÉVEDETT VELE SZEMBEN ÉS JÖVŐRE KOMOLYAN SZÁMOL MAJD VELE!!!!

Nekem, ennyi elég lenne és akkor már is a legnagyobbakkal lehetne egy lapon említeni....Ne feledjük, ahhoz kell a legnagyobb erény, hogy a saját hibáinkat belássuk és elismerjük...Pepből ez egyelőre vastagon hiányzik...Ha ezek kijavítva lesznek, akkor nekem tökéletesen megfelel minden...
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.19. 00:41:44

Ezért nem tetszik nekem, ha 0 km-es edzők egyből sztárcsapatok kispadjára ülhetnek, mert abból ilyen hibák tömkelege születhet a végén....Vezetőedzőnek lenni egy külön szakma....és bármennyire is tehetséges valaki, a tapasztalatokat meg kell szerezni, a ranglétrát meg kellene mászni mindenkinek...Pepről az a véleményem, hogy túl korán lett a barca edzője és itt követi el azokat a hiábak amiket máshol kellett volna...reméljük nem kerül ez túl sokba nekünk (nem csak anyagilag természetesen)....
Az a szomorú,h csórinak minden döntése már az előtt rossz,h bármi is történt volna...

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.05.19. 00:38:13

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én adnék még egy esélyt Ibrának! Bár soha nem kedveltem, de a játéktudását mindig elismertem. Tény, hogy gyengén ment neki idén, de lehet jövőre ontaná a gólokat! Esetleg ha a Machester City tesz érte egy óriási ajánlatot, akkor meg lehetne válni tőle.
Villa érkezésének örülök, és bízom benne, hogy Fabregas is kiköt nálunk. Wenger nagy kedvence volt Hleb, szóval én belevonnám az üzletbe. Tourenak maradnia kell, ha viszont megy, akkor bajban lehetünk. Szerintem ő a legjobb védekező középpályás a világon, nála jobbat nem lehet találni! Felesleges lenne elengedni.
Egyébként még régen Fabregas nyilatkota, hogy szeret közel játszani a kapuhoz, a csatárok mögötti ék szerepét betölteni, szóval ott is játszhatna, és Messi lépne fel Villa mellé.
De ez legyen a Pep gondja. Nem panaszkodhat, mart akit kér, azt megveszik neki. Ezek a játékosok (Villa, Cesc) lehet sokba kerülnak, de garantáltan visszahozzák az árukat, nem úgy mint pl Csiga.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.05.19. 00:30:16

albicelesteX írta:Mundo-n az van amit látok???Villa megvan???? :shock: :)
Bizony! Szerintem reggel bejelentik
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.19. 00:28:27

barca99 írta:Én teljesen meglepődtem a Fabregas ügyön. Az oké, hogy a vezetőség akarja, de nem hittem volna, hogy ő is jönni akar. Nyilván nem ok nélkül utazott el ma Londonba, valószínűleg tényleg azért ment, hogy Wengerrel beszéljen.

Csak engem ért ez ilyen hirtelen? :)
Engem is meglepett, azt hittem idén még biztosan nem fog jönni...erre tessék...komolynak látszik az ügy!!! De azt ne feledjük, hogy piszok nehéz lesz megegyezni az Arsenallal...nem lepne meg, ha pénz mellett egy-két fiatal tehetség neve is felmerülne ismerve Wengert (pl: Gai, állítólag vele már régóta szemezget az öreg)...

Villa ügye szerencsére sinen van...Ibra miatt szükségünk van rá, hogy legyen egy ilyen opciónk...az ára 40 körül lesz az biztos, ami Fabregas-szal együtt 80 millió lesz a vége...

Ha ez a két igazolás végrehajtatik, akkor szerintem már csak távozók lesznek....Ezt csak Touré távozása boríthatja fel, de neki maradnia kell!!!
Ha ő távozna, az még az eto'o-ibra baklövést is felülmúlná Pep részéről, egy kijavíthatatlan hiba lenne a stábtól...

Aki távozik biztosan az Henry (USA) és szerintem Hleb, Herique és sajnos Caceres sem marad (pedig szerintem ő jobban beleillik a csapatunkba mint csiga)....Keirison Villa függvényében megintcsak egy értelmetlen igazolás volt,
Herique-vel egyetemben....valahogy az az érzésem, hogy valami nincs rendben a technikai vezetés és Pep fejében...ilyeneket mellényúlni....valami hihetetlen hibák tömkelege...egy normál dolgozót ilyen döntések után páros lábbal rugnának ki az állásából....

Ez a Pep-Txiki páros iszonyatosan gyenge a keret mélysége és mennyiségének kialakítása szempontjából...erősen félek, hogy Ibrákat és Mascerano-kat kell majd nézem Tourék és Eto'ók helyett...Valami normálisabb technikai igazgató kellene, aki nem abból indul ki, hogy: szent Pep, te vagy az isten, a 6kupás, minden döntésed lesem és teljesítem...hanem olyan, aki megmondja neki, hogy hülye vagy és nem kapsz mást ezért és azért stb...

Jaja....A Mundo szerint közben Villa aláírt, ára 50 milla lesz és jövő pénteken mutatják be ha jól értem....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsulter 2010.05.19. 00:35:25-kor.
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
albicelesteX
A Vadász

2010.05.19. 00:23:22

Mundo-n az van amit látok???Villa megvan???? :shock: :)
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.19. 00:14:36

lui1698 írta:
barca99 írta:Én teljesen meglepődtem a Fabregas ügyön. Az oké, hogy a vezetőség akarja, de nem hittem volna, hogy ő is jönni akar. Nyilván nem ok nélkül utazott el ma Londonba, valószínűleg tényleg azért ment, hogy Wengerrel beszéljen.

Tény, hogy eléggé felgyorsultak a dolgok az ő ügyében is.
Múlt héten még csak arról volt szó, hogy "ha" távozna akkor csak ide jönne. Arról nem volt szó, hogy már jövőre itt tolja. :D
Szerintem most h sérülése miatt volt ideje kicsit gondolkozni rájött pár dologra. Például hogy Arsenallal maximum otthoni kupát van esély nyerni (de azt se mert Wenger azokban mindig a csikócsapatot indítja). Bajnokságra, Bl-re esélytelenek.
Ugye jópár hete itt van Barcelonában és mit lát. Az egész világ ránk figyel, az újságokból csak mi folyunk, versenyben voltunk a bajnokságért és meg is nyertük aztán láthatta a fiestát is. Csupa csupa jó dolog.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.19. 00:07:36

Tény, hogy eléggé felgyorsultak a dolgok az ő ügyében is.
Múlt héten még csak arról volt szó, hogy "ha" távozna akkor csak ide jönne. Arról nem volt szó, hogy már jövőre itt tolja. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.19. 00:04:40

El Mundo már vasárnap-szombaton leközölte,hogy Cesc fog beszélni Wengerrel,bár akkor engem is meglepetten ért.Viszont örülök neki.A tudat,hogy jönni akar faraghat az árából.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.19. 00:03:50

Szerintem egyértelmű, hogy a vezetőség illetve elsősorban Pep Villa-t bal támadónak szánja , és szerintem arra a posztra ő az ideális játékos , hisz a Barca-ba nem vonalszélsők kellenek hanem gyors , robbanékony ,1 vs 1 elleni szituációkat megnyerő és elsősorban gólérzékeny csatárok (Villa ilyen)...
Megint mindhárom támadónkra nagyon kell figyelni majd ,több terület lesz mindegyik előtt remélhetőleg...
petejke
Barça B

2010.05.18. 23:59:25

Ha kicsit emberségesek akarunk maradni, szeretnénk, hogy még egy évet maradjon és bizonyítson Zlatan. Henry is megkapta és nagyon boldog perceket szerzett mindanyiunknak.
Viszont Villa érkezésével újra egy világverő formációval lehetne felállni. A spanyol játékával újra gördülékeny, csodás lehetne a játék. Sajnos nem lenne ekkora gond, ha tavaly sikerül nyélbeütni az üzletet. Akkor Eto'o nehezítette a szituációt. Most meg Ibra, de kitudja lehet, nagyon jól kiegészítenék egymást a pályán.
Jajj jönne még vissza Fabregas és azt szeretném, hogy már másnap induljon az új szezon :D
Többször csatlakoztam a Tourét védők, marasztalók táborához. Nem kérdés. Ő kell nekünk!

Jövőre a kezdőcsapat: Valdes - Abidal, Puyol, Piqué, Alves - Touré, Xavi, Fabregas - Iniesta, Villa, Messi
De a szélső poszton meg lehetne Fabregast is próbálni.
Kispad: Bojan (Villa cseréje, helyettese), Pedro (Messi és a másik szélső támadó helyén), Busi (Yaya helyett) és még a többi fiatal (pl Jeffren) és az "öregek" (pl: Milito, Keita)

De továbbra is fennáll, hogy marad Ibra, akkor viszont nem elképzelhetetlen az idén sokat játszott 4-3-1-2-es felállás:
Valdes - Abidal, Puyol, Piqué, Alves - Touré, Xavi, Iniesta (Fabregas) - Messi - Villa, Ibra

De még sok a 'ha' és a 'lehetne', álmodozni azért még szabad...
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.18. 23:59:12

Én teljesen meglepődtem a Fabregas ügyön. Az oké, hogy a vezetőség akarja, de nem hittem volna, hogy ő is jönni akar. Nyilván nem ok nélkül utazott el ma Londonba, valószínűleg tényleg azért ment, hogy Wengerrel beszéljen.

petyu88
Barça C

2010.05.18. 23:53:06

http://barcanoticias.blog.hu/2010/05/18 ... barcelonae

visszaolvasva mindenhol más az ár, kicsit sokallnám ezt a 45+3 misit, de a vezetés biztos tudja mit csinál
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.18. 23:51:14

HAnonymus írta:Ti nem tartotok valami olyantól, mint amibe anno a Messi Eto'o Henry Ronaldinho féle "fantasztikus négyessel" belefutottunk?
Hát azért más a helyzet, R10 x*rt már az egészre, Eto'o sérült volt, Messi kiforratlan, Henry meg 2-3 hónapot kivéve egész Barca-s karrierje alatt árnyéka volt önmagának.
Xavi-Ini-Cesc-Villa-Messi ötös annyira illik egymáshoz hogy le sem tudom írni :mrgreen:
Ehhez remélhetőleg egy faxa Ibra ill nagyon remélem hogy Touré társul akkor parádé lehet megint.
Cesc egyébként simán megállja a árnyéékként is tehát akár Messi helyére is be lehet hozni. Nagyon sok fajta variációs lehetőség lesz majd.
bigpeter
Barça B

2010.05.18. 23:39:54

znk írta:
bigpeter írta:[b]Yaya-t megkell tartani[/b], szerintem az utolsó meccsen bebizonyította, hogy mennyit ér/tud! Nem is beszélve a tavalyi évről, csak a kapuba nem állt be, bár ha Pep azt mondta volna neki.. és lehet, hogy ott is helyt állt volna.
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg Guardiolával nem jön ki, de ez sem igaz, mert Pep folyamatosan kiemeli és dícséri - már amikor játszhat! Nem tudom mi lehet a háttérben, de az biztos, hogy a rotáció nála nem igazán jól jött ki és akkor finoman fogalmazok.
Ebben az egyetlen szomorú,hogy kísértetiesen hasonlít ez az eset az Eto'o-val történtekre.Mármint nem a 2 játékosé,hanem Guardiola viszonyulása a dolgokhoz.Ugyanígy dicsérte Eto'o-t,ahogy említetted,hogy Tourét dicséri.A legfájóbb az egészben,hogy sem akkor,sem most(adja Isten,hogy ne így legyen)nem fogjuk megtudni az igazságot távozás esetén.
Csak Eto-nál azért magatartásbeli problémákról hallani lehetett és már Roni-val és Deco-val együtt elakarta küldeni. Viszont Yaya-nál ezt nem tudom elképzelni.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.05.18. 23:37:59

Ti nem tartotok valami olyantól, mint amibe anno a Messi Eto'o Henry Ronaldinho féle "fantasztikus négyessel" belefutottunk? Hihetetlen hogy mekkora tehetség koncentrálódik a csapatban, remélem Guardioláék fogják tudni ezt kezelni. A rotációs megoldás nem triviális hogy működik, aki ezzel kapcsolatban Tourét és Busquetset hozza fel, azzal egyet tudok érteni. Nagyon szerettem volna egyébként Villát nálunk látni, csak most kicsit b.sza a csőröm, hogy Ibrahimovics és ő [meg Bojan, meg Pedro] egyszerre lesznek kerettagok. Minden meccsen sajnálni fogom ha kimarad bármelyikőjük. Arról már nem is beszélve hogy egy sorral hátrébb várható hogy ugyanez lesz.
Ja, még egy. ziipp, szerinted létezik olyan csapat a világon ahol valaha is kézzel foghatóan rendelkezésre állt 50 millió dollár/font/euró? Komolyan kíváncsi vagyok, mert szerintem minden hitelből működik, és egyszerűen lehetlen a pénzhalmozás. Szerintem nekünk még maradt pl az adósságunkból is nem kevés. Nem tudja valaki véletlenül, hogy annak hogy áll a törlesztése?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára HAnonymus 2010.05.18. 23:42:33-kor.
mvik
Jugador d'estrella

2010.05.18. 23:37:07

üdv. nagyon zsír kis csapatunk lesz jövőre, ha jön Villa is meg a Fabregas is, de azért remélem lesz távozó is, mert így a középpályánk elég zsúfolt lesz és így esély sincs arra h 1-2 fiatalt beépítsünk a csapatba. Személy szerint én a középpályáról Keitát adnám el, Henry valószínűleg megy, Jeffrent 1 évre adnám vhova kölcsönbe, a védelemből a Csigát vagy kölcsön vagy eladni, hát ha Márquezre befutna vmi elfogadható ajánlat akkor őt is eladnám, mert van 3 stabil és jó középhátvédünk és még egy fiatalt beépítenék (Muniesa v Fontás), Caserest én itt tartanám nem olyan rossz védő adnék neki esélyt a bizonyításra (bár én inkább jobbhátvédként tudnám elfogadni, mert kh-nek nem olyan jó). De ez csak az én véleményem. :D
mvik
Lezárt