Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De miért nem? Nem értelek komolyan. Henry is gyenge volt első évében,aztán utána milyen jó lett. 60 millát kiadtunk érte,már csak ezért is maradnia kellene,mert ha a Chelsea és a City nem veszi meg mit csinálsz vele,odaadod valakinek 15-20 millioért? Mert többet senki nem adna érte,mert a fizuja ugyis nagyon sok lesz. Semmi értelme nincs annak,hogy egy gyengébb év után elpasszoljunk mindenkit,főleg ugy,hogy több 10 millio eurot bukunk rajtatibor1158 írta:Touré-t nem lenne szabad elengedni. Ibrahimovicsnak nem adnék még egy esélyt.
jobbhátvédnek visszahívnám Caserest.Attika 25 írta:No comment,ehez nincs mit hozzáfűznibarca99 írta:
Az igazolásokat illetve meg nagyjából a vezetőséggel értek egyet. 5 "igazolás" kellene: Villa és Fabregas, ahogyan tervben van, Milito ki is van pipálva, mert tuti számítanak rá, Touré-t kellene megtartani, és legalább 55-45 arányban kezdőként számítani rá Busquets-cel szemben, ill. egy jobbhátvéd, vagy a B csapatból vagy máshonnan igazolva.Ha elmenne Yaya és Ibra is,akkor gyakorlatilag uj csapat épülne,mert jönne helyettük valaki,annak meg nem sok értelmét látnám annak tudatában,hogy mire képes ez a csapat jelen helyzetben is.
No comment,ehez nincs mit hozzáfűznibarca99 írta:
Az igazolásokat illetve meg nagyjából a vezetőséggel értek egyet. 5 "igazolás" kellene: Villa és Fabregas, ahogyan tervben van, Milito ki is van pipálva, mert tuti számítanak rá, Touré-t kellene megtartani, és legalább 55-45 arányban kezdőként számítani rá Busquets-cel szemben, ill. egy jobbhátvéd, vagy a B csapatból vagy máshonnan igazolva.
Ezen azért kva felesleges filózni, mert vannak, akiknek minden rossz. Ha az eredmények jönnek, akkor másért megy a sírás. A két kezemet összeteszem, hogy egy ilyen csapatot látok hétről-hétre. Nem minden szurkoló életében van a kedvenc csapatának ilyen aranykora. Mondjuk aki 3-4 külföldi csapatról is tud T/1-ben beszélni...Bányász írta:Az a szomorú,h csórinak minden döntése már az előtt rossz,h bármi is történt volna...
Nem mondom,h nincs igazság abban amit mondasz de nem értem ezzel együtt,h mit is vársz valójában?Két év alatt szereztünk 7 kupát(spanyol szuperkupával együtt 8 lesz) rekordot rekordra halmoz a csapat,olyan mutatóink vannak amik tényleg embertelenek(gondolok itt olyan dolgokra,h 10ből 8 zsugát 3 mp-n belül visszaszerzünk meg ilyenek),szinte nem tudunk kikapni és még lehetne sorolni.Ez sztem irigylésre méltó(és mindezt elég látványos játékkal érjük el).És akkor olyanokat felhozunk,h rosszul igazol stb stb.
Okés én tényleg nem mondom,h hibátlan az ember de kivel lettünk volna jobbak?Ki az aki hibátlan?Ki az aki többet tudott volna adni a csapatnak?
Itt a lényeg! Ahogy Bazsa is írta, sorra döntjük a rekordokat, nyerjük a kupákat, szemkápráztató játékkal. Nagyon sok csapat szurkolói elfogadnák ezeket az eredményeket... pl.: egy Schalke vagy Fiorentina drukker mikor örülhetett utoljára egy kupagyőzelemnek?Bányász írta:Okés én tényleg nem mondom,h hibátlan az ember de kivel lettünk volna jobbak?Ki az aki hibátlan?Ki az aki többet tudott volna adni a csapatnak?
Persze, ez mind így van...Sajnos ezt nem írhatom le mindig a mondandómhoz, mert ha írok legtöbbször a magyarázatok miatt mindig terjedelmes....Bányász írta:Az a szomorú,h csórinak minden döntése már az előtt rossz,h bármi is történt volna...Ezért nem tetszik nekem, ha 0 km-es edzők egyből sztárcsapatok kispadjára ülhetnek, mert abból ilyen hibák tömkelege születhet a végén....Vezetőedzőnek lenni egy külön szakma....és bármennyire is tehetséges valaki, a tapasztalatokat meg kell szerezni, a ranglétrát meg kellene mászni mindenkinek...Pepről az a véleményem, hogy túl korán lett a barca edzője és itt követi el azokat a hiábak amiket máshol kellett volna...reméljük nem kerül ez túl sokba nekünk (nem csak anyagilag természetesen)....
Nem mondom,h nincs igazság abban amit mondasz de nem értem ezzel együtt,h mit is vársz valójában?Két év alatt szereztünk 7 kupát(spanyol szuperkupával együtt 8 lesz) rekordot rekordra halmoz a csapat,olyan mutatóink vannak amik tényleg embertelenek(gondolok itt olyan dolgokra,h 10ből 8 zsugát 3 mp-n belül visszaszerzünk meg ilyenek),szinte nem tudunk kikapni és még lehetne sorolni.Ez sztem irigylésre méltó(és mindezt elég látványos játékkal érjük el).És akkor olyanokat felhozunk,h rosszul igazol stb stb.
Okés én tényleg nem mondom,h hibátlan az ember de kivel lettünk volna jobbak?Ki az aki hibátlan?Ki az aki többet tudott volna adni a csapatnak?
Az a szomorú,h csórinak minden döntése már az előtt rossz,h bármi is történt volna...Ezért nem tetszik nekem, ha 0 km-es edzők egyből sztárcsapatok kispadjára ülhetnek, mert abból ilyen hibák tömkelege születhet a végén....Vezetőedzőnek lenni egy külön szakma....és bármennyire is tehetséges valaki, a tapasztalatokat meg kell szerezni, a ranglétrát meg kellene mászni mindenkinek...Pepről az a véleményem, hogy túl korán lett a barca edzője és itt követi el azokat a hiábak amiket máshol kellett volna...reméljük nem kerül ez túl sokba nekünk (nem csak anyagilag természetesen)....
Bizony! Szerintem reggel bejelentikalbicelesteX írta:Mundo-n az van amit látok???Villa megvan????![]()
Engem is meglepett, azt hittem idén még biztosan nem fog jönni...erre tessék...komolynak látszik az ügy!!! De azt ne feledjük, hogy piszok nehéz lesz megegyezni az Arsenallal...nem lepne meg, ha pénz mellett egy-két fiatal tehetség neve is felmerülne ismerve Wengert (pl: Gai, állítólag vele már régóta szemezget az öreg)...barca99 írta:Én teljesen meglepődtem a Fabregas ügyön. Az oké, hogy a vezetőség akarja, de nem hittem volna, hogy ő is jönni akar. Nyilván nem ok nélkül utazott el ma Londonba, valószínűleg tényleg azért ment, hogy Wengerrel beszéljen.
Csak engem ért ez ilyen hirtelen?
Szerintem most h sérülése miatt volt ideje kicsit gondolkozni rájött pár dologra. Például hogy Arsenallal maximum otthoni kupát van esély nyerni (de azt se mert Wenger azokban mindig a csikócsapatot indítja). Bajnokságra, Bl-re esélytelenek.lui1698 írta:Tény, hogy eléggé felgyorsultak a dolgok az ő ügyében is.barca99 írta:Én teljesen meglepődtem a Fabregas ügyön. Az oké, hogy a vezetőség akarja, de nem hittem volna, hogy ő is jönni akar. Nyilván nem ok nélkül utazott el ma Londonba, valószínűleg tényleg azért ment, hogy Wengerrel beszéljen.
Múlt héten még csak arról volt szó, hogy "ha" távozna akkor csak ide jönne. Arról nem volt szó, hogy már jövőre itt tolja.
Tény, hogy eléggé felgyorsultak a dolgok az ő ügyében is.barca99 írta:Én teljesen meglepődtem a Fabregas ügyön. Az oké, hogy a vezetőség akarja, de nem hittem volna, hogy ő is jönni akar. Nyilván nem ok nélkül utazott el ma Londonba, valószínűleg tényleg azért ment, hogy Wengerrel beszéljen.
El Mundo már vasárnap-szombaton leközölte,hogy Cesc fog beszélni Wengerrel,bár akkor engem is meglepetten ért.Viszont örülök neki.A tudat,hogy jönni akar faraghat az árából.barca99 írta:Én teljesen meglepődtem a Fabregas ügyön. Az oké, hogy a vezetőség akarja, de nem hittem volna, hogy ő is jönni akar. Nyilván nem ok nélkül utazott el ma Londonba, valószínűleg tényleg azért ment, hogy Wengerrel beszéljen.
Hát azért más a helyzet, R10 x*rt már az egészre, Eto'o sérült volt, Messi kiforratlan, Henry meg 2-3 hónapot kivéve egész Barca-s karrierje alatt árnyéka volt önmagának.HAnonymus írta:Ti nem tartotok valami olyantól, mint amibe anno a Messi Eto'o Henry Ronaldinho féle "fantasztikus négyessel" belefutottunk?
Csak Eto-nál azért magatartásbeli problémákról hallani lehetett és már Roni-val és Deco-val együtt elakarta küldeni. Viszont Yaya-nál ezt nem tudom elképzelni.znk írta:Ebben az egyetlen szomorú,hogy kísértetiesen hasonlít ez az eset az Eto'o-val történtekre.Mármint nem a 2 játékosé,hanem Guardiola viszonyulása a dolgokhoz.Ugyanígy dicsérte Eto'o-t,ahogy említetted,hogy Tourét dicséri.A legfájóbb az egészben,hogy sem akkor,sem most(adja Isten,hogy ne így legyen)nem fogjuk megtudni az igazságot távozás esetén.bigpeter írta:[b]Yaya-t megkell tartani[/b], szerintem az utolsó meccsen bebizonyította, hogy mennyit ér/tud! Nem is beszélve a tavalyi évről, csak a kapuba nem állt be, bár ha Pep azt mondta volna neki.. és lehet, hogy ott is helyt állt volna.
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg Guardiolával nem jön ki, de ez sem igaz, mert Pep folyamatosan kiemeli és dícséri - már amikor játszhat! Nem tudom mi lehet a háttérben, de az biztos, hogy a rotáció nála nem igazán jól jött ki és akkor finoman fogalmazok.