Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már azzal beismerte, hogy leigazoljuk Villát. Illetve ezzel azt is beismeri, h tavaly nem szakmai alapon jött ide Ibra, hanem csak azért, mert Eto'ot nem lehetett másképp elpasszolni.Bányász írta:
Én inkább úgy fognám fel Ibra távozását,h Pep beismerte a tavalyi hibáját és azt most megpróbálja jóvá tenni. A baklövést nem most fogja elkövetni hanem tavaly követte el.
Nem, nem tudom. Csak eléggé így néz ki.Bányász írta:Meg Te már most tudod,h Yaya elmegy
Ha elmegy a (posztján) legjobb, akkor csak rosszabb lehet.Bányász írta:sőt azt is tudod,h az nekünk tuti biztos,h nagyon sz*r lesz.
Mást nem is tudunk csinálni.Bányász írta:Én viszont megvárom az ítélet hirdetéssel azt,h történjen valami...
Ez az,h én nem így fogom fel.Pocsa11 írta:Csak tudod lópélót sem érünk azzal, ha "megpróbálja javítani". Mert nem biztos, hogy sikerül. Ugyan ez van Yayaval. Szépen kitette a csapatból, ezért ő (elég sanszos, hogy) elmegy, aztán nézhetünk, mert nem lesz egy futballistának mondható vkp sem a csapatban. Aztán azt is próbálgathatja javítani. Mint a sz*rnak egy pofon...Bányász írta:Szóval én inkább pozitívan fogom fel ezt az egészet.Makacs volt ugyan de most felismerte a hibát és megpróbálja javítani.
Csak tudod lópélót sem érünk azzal, ha "megpróbálja javítani". Mert nem biztos, hogy sikerül. Ugyan ez van Yayaval. Szépen kitette a csapatból, ezért ő (elég sanszos, hogy) elmegy, aztán nézhetünk, mert nem lesz egy futballistának mondható vkp sem a csapatban. Aztán azt is próbálgathatja javítani. Mint a sz*rnak egy pofon...Bányász írta:Szóval én inkább pozitívan fogom fel ezt az egészet.Makacs volt ugyan de most felismerte a hibát és megpróbálja javítani.
Én máshonnan közelíteném meg a dolgot.Pep óriási öngólt lő, ha elküldi... nem mintha, ha bánnám, ha esetleg elmegy, de ilyenkor azért eszembe jut, h ezt a "hibát" elkerülhette volna egy kicsit kevesebb makacssággal, több objektivitással tavaly...
igen, igen... a probléma az, hogy ezt a pénzt akkor sem érte, mikor ide került! Hát még, ha marad és nem sikerül a következő szezonja sem, akkor fájdalmasan rajtunk ég! Na de ne temessük........Ronaldinho&Barca írta:Nagy hűhó semmiért, vszínű maradni fog. Bár idén inkább nélküle ment mint vele. Kicsit vicces ez az átadó lista, lehet helyre akarják zárni, hogy szívja fel magát jövőre.. de egyben bevallják, hogy tavaly nem volt oda-vissza átgondolva ez a döntés. Viszont Villa személyébe kemény ellenfele lesz elöl, meg kell küzdenie majd a kezdő tagságért, no meg ott lesz Bojan is.
Sokkal többet ígért az ő igazolása, mint az ami lett belőle..
Viszont ha jövő évét is "így" teljesíti, akkor egy forintot se fog érni a piacon kb..
Rossel szellőztette meg a nevét több rádiós nyilatkozatában, mi lenne ha szinten...Torresnek a sérülései miatt nem fekszik az angol liga, főleg ennyi kupa mellett.Enjoy írta:Torres neve hogy a fenébe merült fel?Sanama írta:Eddig is és most is azt mondom.KEdvelem Ibrát,de ha helyette Torrest látnám a csapatban,felőlem távozhat.
Maradni fog Ibra, és jön mellé Villa.
Mindkét csatárnak lesz cseréje: Pedro - Bojan személyében.
Meg amúgy is, Torres-t ki nem állhatom.
Elmundo lehozta,hogy érdeklődünk utána is,illetve Rossell aki 90% hogy az új elnök lesz,ide akarja hozniEnjoy írta:Torres neve hogy a fenébe merült fel?Sanama írta:Eddig is és most is azt mondom.KEdvelem Ibrát,de ha helyette Torrest látnám a csapatban,felőlem távozhat.
Maradni fog Ibra, és jön mellé Villa.
Mindkét csatárnak lesz cseréje: Pedro - Bojan személyében.
Meg amúgy is, Torres-t ki nem állhatom.
Kicsit olyan 08 nyári Eto'o feelingem van.ronaldinho89 írta:Zlatan átadólistán! Hát érdekes cikk. Ha marad akkor tényleg nagyon kell tepernie és a kritikusokat elhallgattatni, ha megy akkor meg tényleg reális áron. Nekünk kis kell a pénz ^^
Torres neve hogy a fenébe merült fel?Sanama írta:Eddig is és most is azt mondom.KEdvelem Ibrát,de ha helyette Torrest látnám a csapatban,felőlem távozhat.
Ez számomra eddig is tiszta volt .Rivaldo11 írta:Nem is átadólista ez...inkább azt mondanám, meghallgatják érte a komolyabb ajánlatokat. Bár szerintem lényegtelen, maradni fog.