Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyiban lehet jobb, hogy ha Messi marad középen, akkor talán két csatár lesz előtte, Villa és Ibra. Így talán jobban fogja érezni magát. Főleg, hogy jobban szeret irányítani, "nagyot passzolni", mint az Eto'o féle kőegyszerű (és tízszer ilyen hasznos) játékot játszani.Tim írta:Nem,nem! Teljesen rosszul emlékszel,nem húsz hanem negyven mivel Samu
harminc valamennyi gólt hozott össze(tényleg nem emlékszem)
Namármost ha akkor nem volt érv a gólok száma,akkor legyünk sportszerűek és itt se legyen.Mondom ezt úgy hogy nem sírom vissza a kamerunit. Okés a Madrid ellen lőtt gól,illetve az Arsenal elleni kettő,de jobban örültem volna ha csak egyetlen árva gólt lő mondjuk az Inter ellen(például azon amit élete meccseként harangozott be),vagy azokon a meccseken villogott volna amikor betliztünk a bajnokságban.
Türelmesen megvártam a bajnokság végét,nem köpködtem,nem is dícsértem. Viszont azt kell mondanom ez nem az ő csapata,ez nem az ő játéka. A képességeit nem vitatom,az Ajaxban kifejezetten tetszett is a játéka,de nem ide való. Az pedig hogy javulna elég kérdéses. Gyorsabb nem lesz az fix.Megtanul futni? Vagy felírja magának egy kis cetlire hogy" Ha a védők mögött sétálok azt lesnek hívják,és a bíró fütyülni fog.Továbbá ennek következményeként nem is fogok labdát kapni a többiektől."
Ha pedig Villa tényleg jön valószínűleg hamar kiszorítja a posztjáról.
Nem,nem! Teljesen rosszul emlékszel,nem húsz hanem negyven mivel SamuBányász írta: Egyébként meg akik a statisztikákkal jönnek azoknak mondanám,h ha jól tudom Keita volt a középpályánk leggólerősebb tagja.Ő mégis a sz*r kategóriába tartozik míg Ibra és a 16 gólja megsüvegelendő,holott tavaly Eto'o kapcsán többször felmerült,hogy ebbe a csapatba mindenki 20 gól fölé jutna...
Barcaforever írta:Ami ebben a topicban hónapok óta megy az egyszerűen röhejes.![]()
Ez a svéd egy varázsló, ez teljesen nyilvánvaló.Idő kell neki, ez látszik.Én is, más is volt már így, hogy bármit csinál, az utolsó csel nem jön össze, 3 méterről kapufára megy a zsuga.
Azért eltúlozni sem kell az imádatát. Voltak jó meccsei Ibrának az tény,de nem sok,sőt inkább kevés és ez egy ilyen árú és ilyen elvárásokkal érkező csatártól még az első évében is kevés. Ha pedig a gyenge mezőnymunkájához hozzávesszük a flegma játékát, egyértelmű,hogy meccsek mentek el rajta. Persze,lehet mondani,hogy csapatjáték meg az egész csapat felelőssége,de a gólokat elsősorban egy középcsatártól kell várni, ebben pedig Ibra gyenge volt a meccsek nagy százalékában. Ha a csapat egészének részeként,vagy akkor is ha pedig önálló teljesítménye alapján akarjuk értékelni,egyszóval bárhogy is nézzük Ibra idén kevés volt,megmutatta,hogy a kreatív, kombinatív spanyol foci nem fekszik neki. Persze ez nem az ő hibája - kivéve az akarati tényező,mert az ,hogy "élete legfontosabb 2 meccsén" sz.rt sem csinált,csak pofázott meg cammogott az nem Pep hibája - ,Guardiolának jobban meg kellett volna fontolnia,hogy kit is küld el és kit is hoz a helyére. Reményeim szerint Villával a középcsatár poszt is megoldódik végre és az nem derül ki,hogy Ibra mire lenne képes jövőre Barca mezben-mert Fabregas-ügy keretében továbbpasszoljuk.Barcaforever írta:Ami ebben a topicban hónapok óta megy az egyszerűen röhejes.![]()
Ez a svéd egy varázsló, ez teljesen nyilvánvaló.Idő kell neki, ez látszik.Én is, más is volt már így, hogy bármit csinál, az utolsó csel nem jön össze, 3 méterről kapufára megy a zsuga.
Jövőre, sztem beindul, be kell, hogy induljon, mert a benne lévő tehetség és akarat(mert igenis akart) ki fog jönni idővel.
Bár ha a képességét nem tudja kamatoztatni komolyan, pl 25-30 góllal, akkor jövőre tovább kell adni rajta.
Mellékesen jegyzem meg, h Bojan biztos 20 gól felett termelt volna annyi játéklehetőséggel, csak ezek a törpék egymás gondolatát is olvassák, ezt kell megtanulnia a svédnek, ha azt akarja, h lábai előtt heverjünk.
Ezt már nem tudjuk meg kin ment el. De toure valszeg jobb lett volna businál. de értsd már meg h nem azon megy a vita h milyen képességű, hanem azon h idevaló vagy sem. És sztem nem idevaló és ezt bizonyította is egy éven át. nem fekszik neki a játékstílusunk. Amúgy meg sztem nem kivételesebb képességű mint Agüero vagy Eto'o vagy Torres vagy Villa.menczel írta:Ha szerinted rajta ment el a meccs, akkor pont olyan szellemi arisztokrata vagy mint Yaya ügynöke aki szerint meg azon hogy Touré nem játszott.
Ők csapatként győznek és csapatként veszitenek. Barcás létedre odafigyelhetnél mi az első és utolsó mondata minden játékosnak és edzőnek mikor nyilatkozik.
Biztosan marad Ibra és be fogja bizonyítani hogy milyen kivételes képességű csatár ő.
Ha szerinted rajta ment el a meccs, akkor pont olyan szellemi arisztokrata vagy mint Yaya ügynöke aki szerint meg azon hogy Touré nem játszott.menjenIbra írta:Csak jelezném, hogy az általad említett két meccs mellett mondhatni rajta ment el az Inter elleni derby, mert csak azzal tudta felhívni a figyelmet magára hogy a mezét szétszakították. A helyére érkező Bojan meg gólt szerzett, csak nem adta meg a bíró, holott szabályos volt. Volt még jópár meccs amin Ibra nemhogy segítette, de egyenesen gátolta a csapatot a győzelem elérésében. Ilyenkor bánom hogy nem írtam papírra azokat a meccseket amelyeken sz@rt sem ért. Volt pár a tavaszi szezonban(több mint amin elfogadhatóan játszott).vlxe írta:Azért szép, hogy ilyen idény után az ünneplés során is a sz*rdobálás megy... Milyen drukkerek vagytok ti? Hihetetlen komolyan... Mellesleg üzenem mindenkinek, hogy ez az Ibra döntött el egy El Classico-t, Mallorcáról elhozta a három pontot nekünk, és sorolhatnám tovább azt a sok pluszt, amivel segítette a csapatot
Csak jelezném, hogy az általad említett két meccs mellett mondhatni rajta ment el az Inter elleni derby, mert csak azzal tudta felhívni a figyelmet magára hogy a mezét szétszakították. A helyére érkező Bojan meg gólt szerzett, csak nem adta meg a bíró, holott szabályos volt. Volt még jópár meccs amin Ibra nemhogy segítette, de egyenesen gátolta a csapatot a győzelem elérésében. Ilyenkor bánom hogy nem írtam papírra azokat a meccseket amelyeken sz@rt sem ért. Volt pár a tavaszi szezonban(több mint amin elfogadhatóan játszott).vlxe írta:Azért szép, hogy ilyen idény után az ünneplés során is a sz*rdobálás megy... Milyen drukkerek vagytok ti? Hihetetlen komolyan... Mellesleg üzenem mindenkinek, hogy ez az Ibra döntött el egy El Classico-t, Mallorcáról elhozta a három pontot nekünk, és sorolhatnám tovább azt a sok pluszt, amivel segítette a csapatot
Én nem tartozom a nagy szidalmazók közé bár azt mindig kifejtem,h örülnék ha nem volna itt.Azért arra kíváncsi lennék bár ez utólag már nem fog kiderülni,hogy a sokak által itt felnyalt Bojan mire ment volna úgy az egész szezonban...Vagyis inkább mire ment volna a klub vele...Nem vitatatom a tehetségét,azt sem hogy Ő is klasszis lehet,de azért szerintem közel sem egy szint!
Mostmár csatárt se lehet összehasonlítani csatárral mert máshol nevelkedtek?Hogy lehet összehasonlítani egy a Barca akadémián nevelkedett,160 cm-es támadót egy majd 2 méter magas előtte szinte teljesen más játékrendszerben játszó játékost??
Nem tudom, emlékszik még valaki mondjuk a Real elleni őszi meccsre? Amíg nem jött be, közünk nem volt a meccshez... Első szezonba 30gólt vártál tőle? Se sokat, se keveset nem lőtt, de igen fontos gólokat szerzett! Én nem mondom, hogy soha jobbat, de kezdő évnek szerintem egyáltalán nem volt rossz, mégha én is többet reméltem, de ez a realitás, nincs mit tenni. Bízzunk benne, hogy jövőre sikerülni fog!Balinho írta:Pep szerette volna szélesíteni a csapat stílusvariációit, és egy tipikus erőcsatárral más jellegű támadáslehetőségeket is meghonosítani. Ez meg sajnos nem sikerült. Gólokat még csak-csak lőtt, de egyfelől kevesebbet mint aki helyére érkezett
Én is kifütyültem volna... majd nevettem volna -> ahogy tette a közönség is. Tipikus válasz volt, teljesen normális reakció a közönségtől.Bányász írta:Csak én hallottam,h néhány ember a stadionban is nemtetszését nyilvánította ki amikor Ibra bejelentette,h olaszul mondja?