Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Más egy-egy klasszisért nagy összeget kiadni, mint kompletten összevásárolni egy brigádot, és odatolni a szurkolók elé, hogy tessék, mától ők a Real Madrid.raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzemEz tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok
Most amúgy h lenne a kezdő ha mind2-en érkeznének ? Iniesta fel Pedro helyére , Messi meg szépen vissza szélre ahol sokkal jobb ?
A legrosszabb h Ibrát mnagyon imádtam eddig erre ide jött most meg a mésik nagy kedvencem Villa
Engem a Real vásárlásában az zavart, hogy igen komoly kölcsön kellett hozzá. Nálunk évek óta nem kell kölcsön, mert nyárra mindig jelentős összeg felgyűl. Amennyi van a kasszában felőlem nyugodtam elkölthetik az utolsó centig, de csak azt!raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzemEz tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok
Most amúgy h lenne a kezdő ha mind2-en érkeznének ? Iniesta fel Pedro helyére , Messi meg szépen vissza szélre ahol sokkal jobb ?
A legrosszabb h Ibrát mnagyon imádtam eddig erre ide jött most meg a mésik nagy kedvencem Villa
Persze én is szeretni fogom de azért mégis más ...Capon írta:Kolléga pont arról van szó, hogy kicsit soknak tartjuk vagy nem Tűnt fel?raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzemEz tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok
Egyébként HA Fabregas is jön akkor valóban 100 körűl lesz a vége a dolognak.
Kizáró ok, hogy ezután ne szeresd őket? Pl ott van Kaká. Attól mert nálatok van átállt a sötét oldalra még ugyan úgy kedvelem.
Kolléga pont arról van szó, hogy kicsit soknak tartjuk vagy nem Tűnt fel?raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzemEz tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok
Nekünk legalább nincs szükségünk banki kölcsönökre, hogy igazoljunk.raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzemEz tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok
![]()
2004-ben spanyol kupa és szuperkupa a zaragozával, 2008-ban spanyol kupa a valenciávalCooltiszo írta:klubszinten nem sokat nyert (talán semmit)
1.Azért 400 millió az 400 millió.raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzemEz tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok
Igen ez valószínű, sajnos vagy sem de ma már az árakat a reklámérték is nagyban megszabja. Ezt el kell fogadni, én mindaddig amíg azért igazolunk játékosokat mert szükség van rájuk nem fogok foglalkozni evvel. A vezetőségben gazdasági szakemberek is vannak jószerével, ha ők is rábólintanak az üzletre (Pep kérésére), akkor gondolom gazdaságilag is megtérül.Lionel85 írta:Én a Villa (-Cesc) transzfer(ek)ből azt várom, hogy az esetleges mezeladásokkal visszajön az az összeg, amennyit kifizettünk.
Mondjuk ez igaz. Két nevesebb játékosról van szó akiknek hamarább megveszik a mezüket mint pl. Csigának. Főleg Fabregas mezből fog sok elfogyni szerintem. (persze ha jönLionel85 írta:Én a Villa (-Cesc) transzfer(ek)ből azt várom, hogy az esetleges mezeladásokkal visszajön az az összeg, amennyit kifizettünk.
Egy évvel idősebb, viszont idén vb van. Ha a spanyoloknál villant, akkor feljebb megy az ára. Ezt elkerültük, viszont a Valencia se hülye, megkéri a felárat azért, hogy nem kaphatnak érte többet a vb utána, amiben lett volna kockázat (ha nagyot buknak a spanyolok és Villa), de kis valószínűséggel. Plusz ami a sietség is az ő malmukra hajtotta a vizet, ezért is tartottam furcsának azt, hogy a leköszönő elnök igazolgat, amellett hogy látom az érveket emellett is.Sanama írta: Jaja. Engem is ez zavar.
Bár szerintem... Laporta ezt gyorsan le akarta rendezni. Ezzel azt akarom mondani,hogy 3-4millát esetleg 5öt is,szerintem tudott volna faragni az áron,ha még lett volna ideje. De hát VB,elnökválasztás. Úgy volt vele,hogy sokat nem szoroz az a "pár" forint,csak legyen meg Villa.(bár szebb lenne egy 40+3 az tuti...).
Az is szép lesz,ha hétvégén bejelentik,hogy Fabregas is egy 40es,mert ha Wengert ezt látja,márpeidg látni fogja,akkor az alatt nem engedi el Cesc-et.
Ami nagyon zavar,hogy megvettük drágábban,vagy ugyanannyiért(kérdés honnan nézzük) az 1évvel idősebb csatárt.
Hát csak annyi,hogy tavaly húzták a szájukat Villara,erre 1évet várnak és kiadnak érte ugyanannyitBányász írta:Nincs bennem rossz szándék meg nem akarok én itt kötekedni de miért zavar ez annyira Téged?Ami nagyon zavar,hogy megvettük drágábban,vagy ugyanannyiért(kérdés honnan nézzük) az 1évvel idősebb csatárt. Embarassed
Nincs bennem rossz szándék meg nem akarok én itt kötekedni de miért zavar ez annyira Téged?Ami nagyon zavar,hogy megvettük drágábban,vagy ugyanannyiért(kérdés honnan nézzük) az 1évvel idősebb csatárt. Embarassed
Jaja. Engem is ez zavar.Andris írta:...
Hát az eddigi szerződések alapján bl-kvalifikáció és meccsek 60%-án pályára lépés valamilyen kombinációja. Még nem hivatalos a hír, de én sokallok 48 milliot érte. 40 -et tartanék reálisnak egy olyan játékosért aki nem hiányposztra jön, ráadásul csődbe megy a Valencia ha nem adja el.Lionel85 írta:És a 3 opció az mit takar?noname írta:pont ezt a hírt akartam linkelni.
AMúgy itt egy "szebb" link: KATT
A hír szerint(ha jól értem) megegyezés született VIlla ügyben. 45 millió euró+3 opciós. A fizetése pedig 7 millió euró lesz, továbbá 4 évre jön.
NOs, 45-re számítottam. A 7 milliós fizetés is teljesen reális, hiszen Henry kap 6-ot.
Ha igaz, nem volt olcsó, de Alves se volt az.
Hát, van abban valami amit mondasz. Mondjuk hogy mindkét félnek ajánlom. Úgymint a szakmai stáb, akik kiadnak ennyi pénzt érte, és úgy mint a játékos, aki 7milliós fizetést kér.Sanama írta:35ig meg se álljon. okéAndris írta:Fú, ha ez igaz, akkor melegen ajánlom h 35ig meg se álljon.![]()
45+3+4x7 ??? ezbeteg.
Villanak mi köze van ahhoz,hogy a Valencia mennyiért adja?
Egyébként tavaly is ennyi lett volna ... Nem értem akkor most mi van.
Veszünk egy 29éves csatárt annyiért,amennyiért 28évesen is megvehettük volna. Ez gáz.