Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.18. 23:16:43

Forr a levegő egyre jobban... lásd főoldalon a hírt: "Ibra átadólistán".

Úgy érzem, Villa érkezésével majdhogynem feleslegessé válna Ibra jelenléte. Hacsak nem az a célunk, hogy a padunk is olyan erős legyen, mint a kezdőcsapat... aminek én abszolút nem vagyok ellene, csak akkor ezt fizetésekben is állni kell :oops: A realitás pedig azt mondatja velem, hogy ez egy vágyálom.

Én szeretném, ha Ibra maradna még 1 évet bizonyítani, de nagyon úgy állnak a dolgok, hogy búcsúznia kell. De ahogy tavaly Eto'o-nál sem tettem, most sem fogok könnycseppeket hullatni: Nincs megállás.

Eto'o - Ibra csere is egy fejlődés volt, mivel egy olyan ember ment el a csapattól, aki bár nagyon beleillett a játékunkba, DE most, az elnökválasztás szezonjában megint csinált volna botrány(oka)t, ebben teljesen biztos vagyok.
Úgyhogy én most is pozitívan tekintek a jövő felé, akár marad, akár megy Ibra.
Ha választanom kéne (és lehetne), akkor azt szeretném, hogy oldják meg valahogy és maradjon.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.18. 23:11:29

Nem is átadólista ez...inkább azt mondanám, meghallgatják érte a komolyabb ajánlatokat. Bár szerintem lényegtelen, maradni fog.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.05.18. 23:09:57

Zlatan átadólistán! Hát érdekes cikk. Ha marad akkor tényleg nagyon kell tepernie és a kritikusokat elhallgattatni, ha megy akkor meg tényleg reális áron. Nekünk kis kell a pénz ^^
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.18. 23:09:50

A mostani cikkre nem is tudok mit mondani. Ez a Barcelona már nem teljesen az aminek én szerettem. Egy gyenge év után eladni valakit, nem hiányposztra igazolni, és akik jönnek mind sztárok, akiket veszünk jóval jóval piaci ár fölött vesszük meg... ezek a tulajdonságok pont az általam annyira utált madridra jellemzőek. Laportáék anno jóval racionálisabban kezdtek.
Szivem szerint maradjon Ibra, de hogy padozzon ő vagy Villa annak nincs értelme.
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:45:21

Tim írta:Nem,nem! Teljesen rosszul emlékszel,nem húsz hanem negyven mivel Samu
harminc valamennyi gólt hozott össze(tényleg nem emlékszem :oops: )
Namármost ha akkor nem volt érv a gólok száma,akkor legyünk sportszerűek és itt se legyen.Mondom ezt úgy hogy nem sírom vissza a kamerunit. Okés a Madrid ellen lőtt gól,illetve az Arsenal elleni kettő,de jobban örültem volna ha csak egyetlen árva gólt lő mondjuk az Inter ellen(például azon amit élete meccseként harangozott be),vagy azokon a meccseken villogott volna amikor betliztünk a bajnokságban.
Türelmesen megvártam a bajnokság végét,nem köpködtem,nem is dícsértem. Viszont azt kell mondanom ez nem az ő csapata,ez nem az ő játéka. A képességeit nem vitatom,az Ajaxban kifejezetten tetszett is a játéka,de nem ide való. Az pedig hogy javulna elég kérdéses. Gyorsabb nem lesz az fix.Megtanul futni? Vagy felírja magának egy kis cetlire hogy" Ha a védők mögött sétálok azt lesnek hívják,és a bíró fütyülni fog.Továbbá ennek következményeként nem is fogok labdát kapni a többiektől."
Ha pedig Villa tényleg jön valószínűleg hamar kiszorítja a posztjáról.
Annyiban lehet jobb, hogy ha Messi marad középen, akkor talán két csatár lesz előtte, Villa és Ibra. Így talán jobban fogja érezni magát. Főleg, hogy jobban szeret irányítani, "nagyot passzolni", mint az Eto'o féle kőegyszerű (és tízszer ilyen hasznos) játékot játszani.
Amikor szóba került, hogy érkezik, én próbáltam informálódni Inter és Juve drukkerektől, és főleg az interesek voltak olyan véleményen, hogy jobban érzi magát a svéd, ha van előtte valaki. Nem igazán akartam elhinni, gondoltam egy ekkora tank elé minek, ez majd a hátán két védővel kapura tör (mondjuk még mindig nincs kétségem, hogy képes erre, csak a bírók nem díjazzák :mrgreen: ).
És ne felejtsük el, hogy Ibra a világ egyik legjobb csatára, csak nem a mi játékunkban. Ebbe úgy látszik egy stílus illik, de az nagyon.
Jövőre viszont mindenképpen fejlődhet, főleg ha 2 csatárral játszunk, és tényleg feküdni fog neki a visszavontabb szerep.
Én mindenképpen pozitív javulást várok tőle.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.18. 21:00:26

Többen írjátok, hogy meccsek mentek el rajta ahogy Busi miatt is pontokat hullajtottunk...Csak én érzem az ellentmondást miszerint soha nem szereztünk még ennyi pontot...
Valóban van bőven hova fejlődnie, de én bízom benne és hálás vagyok neki ezért a teljesítményéért is , hiszen 7 győztes gólt lőtt és többször is egyenlített a bajnokság során (valóban amikor gálázott a csapat akkor ő az istennek se tudott betalálni)
Valóban tavaszra fizikális és mentális problémákat , görcsösséget láttam nála , amit szerintem a balul sikerült felkészülése eredményezett (tulajdonképpen nem is volt neki), ha valakit nyáron nem tölltenek fel arra a 60 meccsre akkor lehetnek fizikális gondok , ami elég ahhoz hogy ne úgy jöjjenek be a dolgok mint ahogy szeretné az ember...ez pedig mentálisan nem tesz jót senkinek
Kiváncsian várom mit tud majd a Villa Ibra Messi csatársor...
Tim
Mezei fórumozó

2010.05.18. 20:18:36

Bányász írta: Egyébként meg akik a statisztikákkal jönnek azoknak mondanám,h ha jól tudom Keita volt a középpályánk leggólerősebb tagja.Ő mégis a sz*r kategóriába tartozik míg Ibra és a 16 gólja megsüvegelendő,holott tavaly Eto'o kapcsán többször felmerült,hogy ebbe a csapatba mindenki 20 gól fölé jutna...
Nem,nem! Teljesen rosszul emlékszel,nem húsz hanem negyven mivel Samu
harminc valamennyi gólt hozott össze(tényleg nem emlékszem :oops: )
Namármost ha akkor nem volt érv a gólok száma,akkor legyünk sportszerűek és itt se legyen.Mondom ezt úgy hogy nem sírom vissza a kamerunit. Okés a Madrid ellen lőtt gól,illetve az Arsenal elleni kettő,de jobban örültem volna ha csak egyetlen árva gólt lő mondjuk az Inter ellen(például azon amit élete meccseként harangozott be),vagy azokon a meccseken villogott volna amikor betliztünk a bajnokságban.
Türelmesen megvártam a bajnokság végét,nem köpködtem,nem is dícsértem. Viszont azt kell mondanom ez nem az ő csapata,ez nem az ő játéka. A képességeit nem vitatom,az Ajaxban kifejezetten tetszett is a játéka,de nem ide való. Az pedig hogy javulna elég kérdéses. Gyorsabb nem lesz az fix.Megtanul futni? Vagy felírja magának egy kis cetlire hogy" Ha a védők mögött sétálok azt lesnek hívják,és a bíró fütyülni fog.Továbbá ennek következményeként nem is fogok labdát kapni a többiektől."
Ha pedig Villa tényleg jön valószínűleg hamar kiszorítja a posztjáról.
Kép
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.05.18. 18:09:48

Barcaforever írta:Ami ebben a topicban hónapok óta megy az egyszerűen röhejes. :wink:

Ez a svéd egy varázsló, ez teljesen nyilvánvaló.Idő kell neki, ez látszik.Én is, más is volt már így, hogy bármit csinál, az utolsó csel nem jön össze, 3 méterről kapufára megy a zsuga.

persze , hogy volt. De ahhoz , hogy az utolso csel elrontasaig eljussunk, addig az elsonek sikerulnie kellene :wink:
I <3 FCB
duncan
Jugador del Barça

2010.05.18. 18:08:58

Barcaforever írta:Ami ebben a topicban hónapok óta megy az egyszerűen röhejes. :wink:

Ez a svéd egy varázsló, ez teljesen nyilvánvaló.Idő kell neki, ez látszik.Én is, más is volt már így, hogy bármit csinál, az utolsó csel nem jön össze, 3 méterről kapufára megy a zsuga.

Jövőre, sztem beindul, be kell, hogy induljon, mert a benne lévő tehetség és akarat(mert igenis akart) ki fog jönni idővel.

Bár ha a képességét nem tudja kamatoztatni komolyan, pl 25-30 góllal, akkor jövőre tovább kell adni rajta.

Mellékesen jegyzem meg, h Bojan biztos 20 gól felett termelt volna annyi játéklehetőséggel, csak ezek a törpék egymás gondolatát is olvassák, ezt kell megtanulnia a svédnek, ha azt akarja, h lábai előtt heverjünk. :wink:
Azért eltúlozni sem kell az imádatát. Voltak jó meccsei Ibrának az tény,de nem sok,sőt inkább kevés és ez egy ilyen árú és ilyen elvárásokkal érkező csatártól még az első évében is kevés. Ha pedig a gyenge mezőnymunkájához hozzávesszük a flegma játékát, egyértelmű,hogy meccsek mentek el rajta. Persze,lehet mondani,hogy csapatjáték meg az egész csapat felelőssége,de a gólokat elsősorban egy középcsatártól kell várni, ebben pedig Ibra gyenge volt a meccsek nagy százalékában. Ha a csapat egészének részeként,vagy akkor is ha pedig önálló teljesítménye alapján akarjuk értékelni,egyszóval bárhogy is nézzük Ibra idén kevés volt,megmutatta,hogy a kreatív, kombinatív spanyol foci nem fekszik neki. Persze ez nem az ő hibája - kivéve az akarati tényező,mert az ,hogy "élete legfontosabb 2 meccsén" sz.rt sem csinált,csak pofázott meg cammogott az nem Pep hibája - ,Guardiolának jobban meg kellett volna fontolnia,hogy kit is küld el és kit is hoz a helyére. Reményeim szerint Villával a középcsatár poszt is megoldódik végre és az nem derül ki,hogy Ibra mire lenne képes jövőre Barca mezben-mert Fabregas-ügy keretében továbbpasszoljuk.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.05.18. 18:05:35

Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.18. 17:47:36

Ami ebben a topicban hónapok óta megy az egyszerűen röhejes. :wink:

Jövőre, sztem beindul, be kell, hogy induljon, mert a benne lévő tehetség és akarat(mert igenis akart) ki fog jönni idővel.

Bár ha a képességét nem tudja kamatoztatni komolyan, pl 25-30 góllal, akkor jövőre tovább kell adni rajta.

Mellékesen jegyzem meg, h Bojan biztos 20 gól felett termelt volna annyi játéklehetőséggel, csak ezek a törpék egymás gondolatát is olvassák, ezt kell megtanulnia a svédnek, ha azt akarja, h lábai előtt heverjünk. :wink:
Kép
menjenIbra
Barça C

2010.05.18. 16:36:17

menczel írta:Ha szerinted rajta ment el a meccs, akkor pont olyan szellemi arisztokrata vagy mint Yaya ügynöke aki szerint meg azon hogy Touré nem játszott.

Ők csapatként győznek és csapatként veszitenek. Barcás létedre odafigyelhetnél mi az első és utolsó mondata minden játékosnak és edzőnek mikor nyilatkozik.

Biztosan marad Ibra és be fogja bizonyítani hogy milyen kivételes képességű csatár ő.
Ezt már nem tudjuk meg kin ment el. De toure valszeg jobb lett volna businál. de értsd már meg h nem azon megy a vita h milyen képességű, hanem azon h idevaló vagy sem. És sztem nem idevaló és ezt bizonyította is egy éven át. nem fekszik neki a játékstílusunk. Amúgy meg sztem nem kivételesebb képességű mint Agüero vagy Eto'o vagy Torres vagy Villa.
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.18. 16:21:05

menjenIbra írta:
vlxe írta:Azért szép, hogy ilyen idény után az ünneplés során is a sz*rdobálás megy... Milyen drukkerek vagytok ti? Hihetetlen komolyan... Mellesleg üzenem mindenkinek, hogy ez az Ibra döntött el egy El Classico-t, Mallorcáról elhozta a három pontot nekünk, és sorolhatnám tovább azt a sok pluszt, amivel segítette a csapatot :wink:
Csak jelezném, hogy az általad említett két meccs mellett mondhatni rajta ment el az Inter elleni derby, mert csak azzal tudta felhívni a figyelmet magára hogy a mezét szétszakították. A helyére érkező Bojan meg gólt szerzett, csak nem adta meg a bíró, holott szabályos volt. Volt még jópár meccs amin Ibra nemhogy segítette, de egyenesen gátolta a csapatot a győzelem elérésében. Ilyenkor bánom hogy nem írtam papírra azokat a meccseket amelyeken sz@rt sem ért. Volt pár a tavaszi szezonban(több mint amin elfogadhatóan játszott).
Ha szerinted rajta ment el a meccs, akkor pont olyan szellemi arisztokrata vagy mint Yaya ügynöke aki szerint meg azon hogy Touré nem játszott.

Ők csapatként győznek és csapatként veszitenek. Barcás létedre odafigyelhetnél mi az első és utolsó mondata minden játékosnak és edzőnek mikor nyilatkozik.

Biztosan marad Ibra és be fogja bizonyítani hogy milyen kivételes képességű csatár ő.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.05.18. 16:20:27

Akkor következő idényben írd fel!!

Szerintem első idénynek jó volt, másodikra viszont nem lesz elég, s ezt ő is tudja, s jobb is lesz!

Be fogja bizonyítani, hogy megérte idehozni, ráadásul frissebb lesz, mint a többiek, a VB végett.

Amúgy egy állat:
Nike+ Running videó :D
Kép
menjenIbra
Barça C

2010.05.18. 16:11:51

vlxe írta:Azért szép, hogy ilyen idény után az ünneplés során is a sz*rdobálás megy... Milyen drukkerek vagytok ti? Hihetetlen komolyan... Mellesleg üzenem mindenkinek, hogy ez az Ibra döntött el egy El Classico-t, Mallorcáról elhozta a három pontot nekünk, és sorolhatnám tovább azt a sok pluszt, amivel segítette a csapatot :wink:
Csak jelezném, hogy az általad említett két meccs mellett mondhatni rajta ment el az Inter elleni derby, mert csak azzal tudta felhívni a figyelmet magára hogy a mezét szétszakították. A helyére érkező Bojan meg gólt szerzett, csak nem adta meg a bíró, holott szabályos volt. Volt még jópár meccs amin Ibra nemhogy segítette, de egyenesen gátolta a csapatot a győzelem elérésében. Ilyenkor bánom hogy nem írtam papírra azokat a meccseket amelyeken sz@rt sem ért. Volt pár a tavaszi szezonban(több mint amin elfogadhatóan játszott).
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.18. 13:58:22

Azért arra kíváncsi lennék bár ez utólag már nem fog kiderülni,hogy a sokak által itt felnyalt Bojan mire ment volna úgy az egész szezonban...Vagyis inkább mire ment volna a klub vele...Nem vitatatom a tehetségét,azt sem hogy Ő is klasszis lehet,de azért szerintem közel sem egy szint!
Én nem tartozom a nagy szidalmazók közé bár azt mindig kifejtem,h örülnék ha nem volna itt. :) Most viszont ezzel kapcsolatban megjegyezném,h amikor játszott Bojan láthattunk mire ment vele a csapat.Szebb,jobb,gyorsabb lett a focink(fele annyi perc alatt pontosan fele annyi gólt rúgott mint a sévd szóval gyanítom meglett volna neki is a 16).Ez még akkor is elgondolkodtató(sőt akkor még inkább) ha ennek nem feltétlenül Bojan volt az oka(bár az esetek többségében jobban játszott mint Ibra...de sajnos ez sokaknak ment volna) hanem az,h nem volt a pályán a svéd.Ha marad akkor remélem és bízok benne(de nem hiszem),h jövőre nem lesz olyan amikor azt fogom kívánni cseréljék már le...

Egyébként meg akik a statisztikákkal jönnek azoknak mondanám,h ha jól tudom Keita volt a középpályánk leggólerősebb tagja.Ő mégis a sz*r kategóriába tartozik míg Ibra és a 16 gólja megsüvegelendő,holott tavaly Eto'o kapcsán többször felmerült,h ebbe a csapatba mindenki 20 gól fölé jutna...hát láthatjuk,h nem.Persze mint mondtam remélem majd jövőre.
Hogy lehet összehasonlítani egy a Barca akadémián nevelkedett,160 cm-es támadót egy majd 2 méter magas előtte szinte teljesen más játékrendszerben játszó játékost??
Mostmár csatárt se lehet összehasonlítani csatárral mert máshol nevelkedtek?

Szerk:remélem valaki megveszi... :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.18. 12:16:33

Saját magatok parodizáljátok ki.

Leírtam, hogy mit láttam, hogy nem tetszett, ebből aztán boszorkányüldözés kerekedett. Oda jutottunk, hogy ha azt mondanám, hogy nem tetszik, ahogy Xavi a VB-n a spanyol válogatott címerét csókolgatja, Ramost ölelgeti, vagy nem adott autogramot egy szurkolónak, vagy csak azt mondanám, hogy nem tetszik, hogy zselézi a haját, s miért nem használ waxot, akkor az jóformán mindenki figyelmét elkerülné, de ha megállapítom, hogy szerintem megérdemelte volna mindenki azt a néhány katalán szócskát Ibrától, az vérben forgó szemeket, dühöt, dagadó ereket "indukál" :lol: . Pedig kettejük közül, hát... számomra - nyilván most már ebben is egyre kevesebben vagyunk :wink: - ha valaki, Xavi az érinthetetlen. De még ott is megjegyezhetném, mert miért nem?

S még egyszer a sok dilettáns, szemzős, Zlatan-poszter csókolgatós, a svéd láttán gatyába... :D - mert már jobb szót nem tudok rá mondani - keselyű kedvéért: láttam valamit, ezt a gondolatot szülte, le is írtam EGYSZERŰ MEGJEGYZÉSKÉNT, nem is önmagában, abszolút nem a hozzászólásom fő mondandójaként, de sikerült most már két oldalt tajtékozva telesz*rnotok ezzel. Persze, én vagyok buta, hogy egyáltalán veszem a fáradtságot, hogy birkamód magyarázkodjak olyan embereknek, akiknek nehezére esik értelmezni - nesze neked új típusú érettségi -, és ötig számolni, mielőtt idehány valamit Saint Zlatanovics felszentelt topikjába. Egyedül talán Mikaos az, aki - kivételesen :D - helyén kezelte, s akár még azt is mondhatom, hogy az "okosabb enged" elvén reagált, bár a normális talán jobban ideillő szó.

Túlzásokba esve reagáltam túlzásokba esett, elvakult reakciókra, minden esetre azért annyi bőr van még a pofámon, hogy előre és utólag is elnézést kérjek, akiket megbántottam. :P

Minden esetre, azokkal a továbbiakban nem foglalkozom, akik mást próbálnak beleadni a számba, belemagyarázni a mondandómba, s folyamatosan részleteket emelnek ki, vagy csak saját kútfőből reagálnak szellem hozzászólásokra, melyek Zlatant "támadják".

Közben eljutottunk a taktikai repertoárhoz, az statisztikákhoz, hogy marad, és így tovább, mikor erről szó sem volt. Jól megbeszélitek magatokkal.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.18. 12:08:31

Balinho írta:Pep szerette volna szélesíteni a csapat stílusvariációit, és egy tipikus erőcsatárral más jellegű támadáslehetőségeket is meghonosítani. Ez meg sajnos nem sikerült. Gólokat még csak-csak lőtt, de egyfelől kevesebbet mint aki helyére érkezett
Nem tudom, emlékszik még valaki mondjuk a Real elleni őszi meccsre? Amíg nem jött be, közünk nem volt a meccshez... Első szezonba 30gólt vártál tőle? Se sokat, se keveset nem lőtt, de igen fontos gólokat szerzett! Én nem mondom, hogy soha jobbat, de kezdő évnek szerintem egyáltalán nem volt rossz, mégha én is többet reméltem, de ez a realitás, nincs mit tenni. Bízzunk benne, hogy jövőre sikerülni fog!
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Balinho
Entrenador del Barça

2010.05.18. 12:00:29

Namármost Ibra kapcsán ez megint csak egy kis darabka a kirakóban. Akik az alázatosságát hiányolják, annak nagyobb ügy, akik módfelett bíznak benne azoknak semmiség, hogy nem vette a fáradságot és nem katalánul szólt a tömeghez.

Összességében az idei szezonjával kapcsolatban nekem csak az bántó, hogy azért lett idehozva, mert Pep szerette volna szélesíteni a csapat stílusvariációit, és egy tipikus erőcsatárral más jellegű támadáslehetőségeket is meghonosítani. Ez meg sajnos nem sikerült. Gólokat még csak-csak lőtt, de egyfelől kevesebbet mint aki helyére érkezett, nem szélesedett általa a repertoár, Eto'oval szemben ő már kész játékosként a legmagasabb szintről érkezett, így számomra csalódástkeltő és elhibázott lépés a leigazolása - így utólag. Amikor leigazoltuk én is úgy gondoltam be fog válni, utólag másképp látom.

Amitől viszont félek, az az, hogy leigazoljuk Villát és marad Ibra. Egyszer lényegében már befürödtünk azzal, hogy egy befejező csatárból próbáltunk meg szélsőt csinálni (Titi) akkor miért erőltetjük? De ez a kérdés messzebbre vezet...

Egyébként az ilyen nemigazi Barca szurkoló aki saját játékosát szídja, meg nem ő akarta hogy leigazolják felvetésekkel nehéz mit kezdeni, ennyi erővel kár is ide írogatni mert úgyis csak jókat meg szépeket lehet. Azért van ez a fórum, hogy adott esetben rosszat is lehessen írni még akár sokak kedvence Zlatanról is.
Dave87
Capitá del Barça

2010.05.18. 11:05:18

Akár katalán, akár nem, az is országos paraszt ám, aki egy ilyen napon, ünneplés köszben kifütyüli valamelyik játékost.
Mindenkit ugyanazon cél vezérelt a keret tagjai közül, senki nem akart keresztbe tenni a csapatnak és senki nem veszett össze a szurkolókkal vagy a vezetőséggel, ami esetleg (!) okot adhatna ilyenre.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.18. 10:56:11

Mi folyik itt emberek? Nincs humorérzéketek? Ibra egyértelműen poénnak szánta, hogy olaszul mondja, persze az igaz, hogy nem tud katalánul, de a közönség is poénból fütyült...

Akik állandóan Ibrát (és lassan már a többi játékost is menetrendszerűen) szidják azok már egy bizonyos szint alá mentek, aminek köszönhetően erősen elgondolkozom már, hogy megéri-e a fórumra jönni!

Biztos utlája a közönség, mikor eleve úgy ment ki a mikrofonnal, hogy mindenki azt skandálta, hogy ZLATAN IBRAHIIIIMOVIIIIC, Zlataaaan!

ÓVODA! :evil:
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.18. 10:35:12

Vicc ez az Ibra és még sapka se volt rajta....ááhhhhhhhh iróniaON
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.18. 10:31:19

Bányász írta:Csak én hallottam,h néhány ember a stadionban is nemtetszését nyilvánította ki amikor Ibra bejelentette,h olaszul mondja?
Én is kifütyültem volna... majd nevettem volna -> ahogy tette a közönség is. Tipikus válasz volt, teljesen normális reakció a közönségtől.
Ha megsértődtek volna, akkor még 10 mp elteltével is hangoskodtak volna. De hallhatod, hogy tényleg pár mp volt az egész, ami szerintem bőven belefér az "elégedetlenkedés" kategóriájába. Főleg, hogyha megfigyeled, milyen ováció előzte meg Ibra beszédét.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.18. 10:07:52

Szerintem ez már ilyen a kákán is a csomót keresés!Nem nagyon akarok beleszólni ezekbe a vitákba,mert megmondom őszintén én elfogult vagyok vele!A szezonját aláírom nem volt valami fényes,de azért szerintem nem is volt akkora ...talicska sem,mint ahogy az itt sokan szeretnék beállítani és bemagyarázni!Nem Ő igazolta ide saját magát..Az is fura,hogy más topikokba ha megy a figurázás az itt fikázók egy része azzal érvel,hogy Ő azért,ha másért nem is de nem szidja mert Barca játékos!Némelyek előbbre tartanak még egy szerencsétlen fehéroroszt is!Vagy egy semmit nem csináló Henry-t,mint azt az embert aki azért első szezonjában azért csak mutatott valamit!Személy szerint kedvelem,kedveltem mindig is és klasszisnak tartom!Azért arra kíváncsi lennék bár ez utólag már nem fog kiderülni,hogy a sokak által itt felnyalt Bojan mire ment volna úgy az egész szezonban...Vagyis inkább mire ment volna a klub vele...Nem vitatatom a tehetségét,azt sem hogy Ő is klasszis lehet,de azért szerintem közel sem egy szint!A hülye összehasonlítások meg az agyamra mennek!Hogy lehet összehasonlítani egy a Barca akadémián nevelkedett,160 cm-es támadót egy majd 2 méter magas előtte szinte teljesen más játékrendszerben játszó játékost??Szerintem vicc!Ő is egy ember és ha nem is ment neki a beilleszkedés elsőre azért megpróbálta és tett is valamit az asztalra!És ha idén nyáron már is távozni kényszerül (remélem nem :D ),legalább a minimális tisztelet megilletné,hogy nem szarozzuk!Ja és az árával se jöjjön már senki!Azt sem Ő határozta meg,nem Ő kérte egy cseréljék el Eto'o-val...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 10:02:58

Toni,
Azért ne vidd már túlzásba. Lehet utálni az embert,de hülyeséget ne mondj már.
Nem akart a stábhoz szólni? Nem szólt?
"Köszösönöm a teknikai stábnak,és mindenkinek"
Valóban nem.

Személy szerint teszek magasról,hogy ki milyen nyelven mond köszönetet.
Még hogy a játékát bírálod oké,mert néző vagy.

De hogy jövünk mi ahhoz,hogy az ünneplését,és köszönetnyílvánítását bíráljuk?

Komolyan mondom valami baromi nagy probléma van már nálatok.Az Eto'o-s posztert lehet le kéne szedni a monitor mögötti felfelületről.
Lezárt