Saját magatok parodizáljátok ki.
Leírtam, hogy mit láttam, hogy nem tetszett, ebből aztán boszorkányüldözés kerekedett. Oda jutottunk, hogy ha azt mondanám, hogy nem tetszik, ahogy Xavi a VB-n a spanyol válogatott címerét csókolgatja, Ramost ölelgeti, vagy nem adott autogramot egy szurkolónak, vagy csak azt mondanám, hogy nem tetszik, hogy zselézi a haját, s miért nem használ waxot, akkor az jóformán mindenki figyelmét elkerülné, de ha megállapítom, hogy szerintem megérdemelte volna mindenki azt a néhány katalán szócskát Ibrától, az vérben forgó szemeket, dühöt, dagadó ereket "indukál"

. Pedig kettejük közül, hát... számomra - nyilván most már ebben is egyre kevesebben vagyunk

- ha valaki, Xavi az érinthetetlen. De még ott is megjegyezhetném, mert miért nem?
S még egyszer a sok dilettáns, szemzős, Zlatan-poszter csókolgatós, a svéd láttán gatyába...

- mert már jobb szót nem tudok rá mondani - keselyű kedvéért: láttam valamit, ezt a gondolatot szülte, le is írtam EGYSZERŰ MEGJEGYZÉSKÉNT, nem is önmagában, abszolút nem a hozzászólásom fő mondandójaként, de sikerült most már két oldalt tajtékozva telesz*rnotok ezzel. Persze, én vagyok buta, hogy egyáltalán veszem a fáradtságot, hogy birkamód magyarázkodjak olyan embereknek, akiknek nehezére esik értelmezni - nesze neked új típusú érettségi -, és ötig számolni, mielőtt idehány valamit Saint Zlatanovics felszentelt topikjába. Egyedül talán Mikaos az, aki - kivételesen

- helyén kezelte, s akár még azt is mondhatom, hogy az "okosabb enged" elvén reagált, bár a normális talán jobban ideillő szó.
Túlzásokba esve reagáltam túlzásokba esett, elvakult reakciókra, minden esetre azért annyi bőr van még a pofámon, hogy előre és utólag is elnézést kérjek, akiket megbántottam.
Minden esetre, azokkal a továbbiakban nem foglalkozom, akik mást próbálnak beleadni a számba, belemagyarázni a mondandómba, s folyamatosan részleteket emelnek ki, vagy csak saját kútfőből reagálnak szellem hozzászólásokra, melyek Zlatant "támadják".
Közben eljutottunk a taktikai repertoárhoz, az statisztikákhoz, hogy marad, és így tovább, mikor erről szó sem volt. Jól megbeszélitek magatokkal.