Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az eurobarca egyik cikkében az van, hogy Henry ingyen fog távozni, mivel az is nagy előny lenne a Barcának, ugyanis Villa fizetése jóval kevesebb lenne Henryénál.S.Agüero írta:Nem lennénk még 100 misi mínuszba sem:
érkezők: Villa: 40 Fabregas: 45 + egy jobbhátvéd kb= 110 misi
távozók: Henry: 5-10 Márquez: 10-15 misi Touré lehet: 20 misi szóval legrosszabb esetben is -80 millió.
S.Agüero írta:Nem lennénk még 100 misi mínuszba sem:
távozók: Henry: 5-10 Márquez: 10-15 misi Touré lehet: 20 misi szóval legrosszabb esetben is -80 millió.
Hát én nem lennék meglepődve, ha Henry ingyen menne, míg Márquezért 5 milliónál többet nem remélek. Viszont Touré minimum 25 (de reméljük marad).S.Agüero írta:Nem lennénk még 100 misi mínuszba sem:
Én is így gondoltam azért sok az rotációból hogy az egyik csak 2 meccsenként játszik. Azért kell Villa meg Ibra a kezdőbe szerintem.FtcSikiHun írta:Ibra VAGY Villa.S.Agüero írta:És akkor minden második meccsen játszik Ibra meg Villa?FtcSikiHun írta: Ibra/Villa.
Az úgy már túlzás lesz mint rotáció szerintem.
Egy meccsen csak 1
Ibra VAGY Villa.S.Agüero írta:És akkor minden második meccsen játszik Ibra meg Villa?FtcSikiHun írta:Ibra/Villa.visca el barca írta:...
Az úgy már túlzás lesz mint rotáció szerintem.
És akkor még nincs ott Muniesa, Bartra, Montoya, Jeffren, Thiago, dos Santos akik még bevethetőek.visca el barca írta:...
Pl ha Xavi és Ini közül egyik sérült, másik eltiltott, vagy egyéb kombók esetén nem jön rosszul a dolog, és igen, amikor 50 meccsen kell játszani, jól jön ha pihengetnek a skacok, és Fabregas parádézik a passzokkal, nem pedig Keita...Ilúvatar írta:Csak azt nem tudom, hogy hogy férne el így a játékosok? Hiszen túlzsúfoltság lesz.
Villa hol fog játszani, ha Ibra marad? Sőt ott is van Bojan még. Pedro helyére jön?
Oszt meg Fabregas nem a padra való. Tehát, akkor ki padozzon? Xavi? Iniesta? Vagy mégis a padra szerződött?
Ezért mondtam hogy baromi túlzsúfolt lesz a támadósor és a középpálya.
Rotáció? Ez az egyetlen megoldás....
Erről van szó!Rezi Torres írta:Kell Villa is meg Cesc is!!és durva kimondani de Cesc a padra kell!Ami persze így nem teljesen igaz!!Gondoljunk bele mennyi variáció lehet az érkezésével egyszerűen csodálatos,de abba biztos vagyok hogy ha cesc nem katalán lenne akkor nem hoznánk ide!Mégpedig azért mert valószínűleg xavi ini többet fog játszani és ha cesc nem katalán lenne hanem egy zsoldos akkor hisztizne azt szépen elmenne de így hogy katalán tudja laporta is pep is meg mindenki hogy ha idejön akkor itt lesz végig!!szóval a jövő a fő ok!!Mellesleg ha idén lett volna cesc milyen jó lett volna!!és jövőre is lesznek sérülések eltiltások forma hanyatlások!!szóval kell cesc!!Villa meg alap!!Jól indul szélről is középről is gyors technikás félelmetes helyzetkihasználás!!csodálatos barca van készülőbe!!A spanyol válogatott magja itt lesz nálunk!!Csodálatos!!
Azt hiszem a Kaszásban továbbra is bízhatunk, ill. a *@# bírók lapjait helybenhagyó még *@#-abb szövetség is a segítségünkre lesz a probléma megoldásábanIlúvatar írta:Csak azt nem tudom, hogy hogy férne el így a játékosok? Hiszen túlzsúfoltság lesz.
Messit meg közben eladjuk a Madridnak???gygerike írta:Én 1 ilyet eltudnék képzelni és szerintem nem gyenge egyáltalán sőt... Persze csak akkor ha mind2-en jönnek
Valdes
Alves Puyol Pique Abidal
Toure
Xavi Fabre Ini
Villa Ibra
Tulajdonképpen : 4-1-3-2 nekem tetszene
Egy szóra sem méltó játékos kimaradt ebből a keretből, bár könnyü megfeletkezni róla hisz elég alacsony. MESSI!!!???gygerike írta:Én 1 ilyet eltudnék képzelni és szerintem nem gyenge egyáltalán sőt... Persze csak akkor ha mind2-en jönnek
Valdes
Alves Puyol Pique Abidal
Toure
Xavi Fabre Ini
Villa Ibra
Messi pedig természetesen fogja két kortársa, Pedro és Bojan kezét a padongygerike írta:Én 1 ilyet eltudnék képzelni és szerintem nem gyenge egyáltalán sőt... Persze csak akkor ha mind2-en jönnek
Valdes
Alves Puyol Pique Abidal
Toure
Xavi Fabre Ini
Villa Ibra
Messigygerike írta:Én 1 ilyet eltudnék képzelni és szerintem nem gyenge egyáltalán sőt... Persze csak akkor ha mind2-en jönnek
Valdes
Alves Puyol Pique Abidal
Toure
Xavi Fabre Ini
Villa Ibra
Leszerződött? Nem is tudtam róla..?Ilúvatar írta: Oszt meg Fabregas nem a padra való. Tehát, akkor ki padozzon? Xavi? Iniesta? Vagy mégis a padra szerződött?
Kimaradt belőle a legjobb játékosunk nevezetesen Messi.gygerike írta:Én 1 ilyet eltudnék képzelni és szerintem nem gyenge egyáltalán sőt... Persze csak akkor ha mind2-en jönnek
Valdes
Alves Puyol Pique Abidal
Toure
Xavi Fabre Ini
Villa Ibra