Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emlékszem ,hogy ez EB döntőben Xavi Fabregas és Iniesta is kezdett. és nagyon jól tolták, szerintem a válogatottban is többször előfordult már ,hogy mindannyian játszottak.bali 15 írta:Annak nem látom értelmét hogy Fabregas idejöjjön. Majd ha Xavi elmegy.
Meg Cesc érkezése egyenlő lenne Toure távozásával.Szóval ne jöjjön ide. Majd később.
Villa érkezésében sem látok semmi értelmet. Hosszú távra nem jó megoldás.
Hol fog játszani egyáltalán? Bal szélen akarja játszatni Pep?
Olvasgasd az oldalon a híreket, ne csak a fórumot, ott van arról szó, hogy Bojan nem megy sehovabence-barca írta:bali: Xavi nem fog elmenni, ő innen fog visszavonulnibali 15 írta:Annak nem látom értelmét hogy Fabregas idejöjjön. Majd ha Xavi elmegy.
Meg Cesc érkezése egyenlő lenne Toure távozásával.Szóval ne jöjjön ide. Majd később.
Hol fog játszani egyáltalán? Bal szélen akarja játszatni Pep?![]()
Amúgy azt szeretném kérdezni, h most a Villa ügyben az benne van az is, h Bojan is megy? Vki nem tudja?
Nincs. Laporta vagy valamelyik másik fejes (nem emlékszek pontosan) elmondta, hogy Bojan jövőre is a keret tagja lesz.bence-barca írta:Amúgy azt szeretném kérdezni, h most a Villa ügyben az benne van az is, h Bojan is megy? Vki nem tudja?
bali: Xavi nem fog elmenni, ő innen fog visszavonulni Very Happy
bali: Xavi nem fog elmenni, ő innen fog visszavonulnibali 15 írta:Annak nem látom értelmét hogy Fabregas idejöjjön. Majd ha Xavi elmegy.
Hol fog játszani egyáltalán? Bal szélen akarja játszatni Pep?
Én csak az első kettőről hallok folyamatosan híreket. Silva-ról semmit nem olvastam még. Bár, ha jön az első kettő akkor ő már felesleges lenne szvsz.S.Agüero írta:Nagyon sok új hír van mostanában és úgy néz ki, hogy Villa jön meg Fabregas(esetleg Silva?). Nagy bevásárlás lesz ezen a nyáron szerintem Barcelona-ban.
Szerintem ez nem csak a legerősebb barca, hanem a világtörténelem valaha volt legerősebb klubcsapata lenne.papek89 írta:Ha Fabregas és Villa jön, ( meg a keret egy-két helyen átrendeződik, elmegy, akinek kell, meg 1-2 ember még jön ), akkor valószínűleg az eddigi legerősebb Barcelonáját láthatjuk a 2010-2011-es szezonban.
Hurrá! Na még egy Fabregast kérünk pünkösdig és rendben is leszünk Joan.gergo9 írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Lassan lehet nyitni a Villa topikot![]()
Lényeg hogy Laportaéknak már csak apróságokban kell megegyezni a Velnciával.
Nem beszéltem a levegőbe. Mind az Inter, mind a pár éve játszó Juve sokkal többet alkalmazott kontratámadásokat, mint felépített, kipasszolgatós támadásokat. Ebből vontam le a következtetést - és ez 6 évet jelent. Plusz 1 év apró gyengélkedést a Barcában, amelynek focija teljesen különbözik az előbb említett csapatoktól. Azt nem feltételezem, hogy Ibra elfelejtett focizni 1 év alattszbalint88 írta: ezt a kommentet egyeltalán nem értem...
Ibra kontrázós csapatba illik..???? Ilyen futósebességgel?
Szerintem épp hogy beljebb lennénk Torres-al mint Villa-val.Ha pedig előkészítésben és öszjátékban jóh játékosokat "akarunk",akkor ott van Pedro.Mikaos írta:Torres-szel szerintem nem kerülünk beljebb.
Ő vele is probléma lenne az, ami Ibránál is: sokkal inkább kontrázósabb csapatba illenek. Mind Ibra és mind Torres is abban mesterek, amikor már egy vagy max. két cselt kell megcsinálni és lőni egy nagyot.
Villát ilyen szempontból sokkal inkább Barcás játékosnak tartom, aki az összjátékban és előkészítésben is tud szerepet vállalni.
Persze Torres mellett szól a relatív fiatalsága és gyorsasága.
ezt a kommentet egyeltalán nem értem...Mikaos írta:Torres-szel szerintem nem kerülünk beljebb.
Ő vele is probléma lenne az, ami Ibránál is: sokkal inkább kontrázósabb csapatba illenek. Mind Ibra és mind Torres is abban mesterek, amikor már egy vagy max. két cselt kell megcsinálni és lőni egy nagyot.
Villát ilyen szempontból sokkal inkább Barcás játékosnak tartom, aki az összjátékban és előkészítésben is tud szerepet vállalni.
Persze Torres mellett szól a relatív fiatalsága és gyorsasága.