Nem értitek, nem azt mondom, hogy ne játszanak, sőt ha az edzői stáb úgy látja, hogy érdemes beépíteni őket akkor játszanak. De idén még nem kezdték el beépíteni őket, ami nyilván azért van mert nem elég felkészültek még.
Ha a következő szezonban sem számítanak rájuk, akkor kell igazolni.
Ez az egész beszélgetés feltételes módban megy, nagyon örülnék ha sikerülne valakit beépíteni de, hogy sikerül-e, vagy van-e szándék rá azt nem tudhatjuk, amennyiben nincs, akkor klubbon kívülről kell pótolni.
(az 5 millára akkor rosszul emlékeztem, talán kevertem a bérletesek által visszamondott helyek újraértékesítésével ami e körül hozott.)
De ettől még beláthatjuk, hogy az az ár, amit Maxwellért is fizettünk, egy ilyen kaliberű játékosért egyáltalán nem sok. És csak ismételni tudom magam, láthattuk, hogy idén fáradt volt Alves egyes meccseken és nem volt ki helyettesítse,
ha az Atleticből idén sem sikerül pótolni akkor is le kell venni Alves válláról a teher egy részét.
Tehát hiába írjátok, hogy Puyol és Maxwell is tud helyette is játszani, hogy pihenhessen, mert idén sem rotálta Pep Alvest és nyilván ha a keret azon része nem módosul akkor jövőben sem fogja.
Na de
Peace és örüljünk a bajnokságnak