Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát Torres a világ legjobb csatára, szóval sokat várnék, és szinte biztosan be is válna. Mindenesetre nagyon kis esélyt látok arra, hogy ide jöjjön, Villa már igencsak közel van, és ha ő jön, akkor T. biztos, hogy nem fog...albicelesteX írta:Egy kérdés!Fernando Torres-től mit várnátok?És mi a garancia arra,hogy beválik???Bocsi ha off csak érdekel!És kérdem én,van e rá reális esély,hogy egy esetleges Zlatan távozást követően a vezetőség egyből Torres-ért kiált!?
Szerk.:Megmondom őszintén bírom a játékát,de ha menne Ibra...Én egy Villa-Silva-Cesc hármasnak örülnék!Bár akkor is ebből egyik felesleges lenne vagy nem...de ezek olyan feltételezések amikbe nem akarok belemerülne semmilyen szinten!
Bojantól semmiképp nem szabad megválni és úgy néz ki, hogy nem is fognak. Amúgy szerintem Bojan tehetségesebb mint Pedro, de mindkettőre szükségünk van, akár jön Villa és Torres akár nem. Az alacsony átlagmagassággal sem lehet gond az utolsó 4-5 meccsből kiindulva.stuxi18 írta:én csak Fabregas igazolásának örülnék mer touré helyén pont jó lenne de ugyanakkor torres csak elvenné a fiatal tehetségek elöl a lehetőséget mint Pedro akinek idén sokat köszönhetett a BARCA....
esetleg még egy villa krkic csere lenne jó a barcának, igy eltudnák képzelni egy villa pedro messi csatársort.Amibe még egy bökkenő lenne, hogy az átlagmagasság 170cm....
Keita szerintem nem fog menni, mert ahogy említetted nem a legfiatalabb és nem is volt drága, úgy hogy csak néhány millió €-ért lehetne eladni, annál viszont jóval többet ér.pety27 írta:Ha már ennyire elakarnak valakit küldeni (Yaya) kpról, akkor Keita menjen,ő a legidősebb a Busi-Yaya-Keita trióból .... Pep egy ........... ha elengedi Yaya-t...Amit pedig az ügynök mondott szerintem van benne valami ... a milánói meccsen ha játszott volna Busi helyén sokkal masszívabb lett volna a kp..de ezt már nem lehet visszacsinálni ..sajnos
Ibra faragott az árán azért a góljaival, de nem annyit amennyit elvártunk tőle, majd 2. évben meglátjuk, hogy is termel.rivaldo90 írta:Ha jól belegondolunk Keirrison, Ibra, Chygrynskiy megvétele és Eto'o (szinte igyen való) távozása a barcának kb. 100m. € veszteséget jelentett, amiből már tavaly megszerezhető lett volna Villa és Fabregas is.
Valószínűleg Ibra jobb lesz, mint idén, de ha menne akkor sem lenne semmi, mert Bojan és Pedro egyre jobb, valamint ha meg lesz Fabregas és kezdő lenne, akár Iniesta is bevethető lenne a csatársorban. Tehát ha Ibra "nem lenne" akkor Bojan, Pedro és reméljük Fabregas is több játéklehetőséghez jutna, ami szerintem nem baj. Amúgy egyetértek azzal a feltevéssel is, hogy az Arsenalnak nem igazán van kerete Ibra fizetésére, inkább a Chelsea v. M. City-ben tudnám elképzelni.Attika 25 írta:Biztos jól forditottad? Én ezt kizártnak tartom,kis túlzással az Arsenal fél keretének nincs annyi a fizuja mint neki lenne. Ők senkinek nem adnak 8-10 millát évente,Ibra meg kevesebbért nem menne el,sőt abban sem vagyok biztos,hogy egyáltalán elmenne az Arsenal-ba. De ne is menjen.maradnia kell,jövőre sokkal jobb lesz. Arról nem is beszélve,hogy ha elmegy,akkor kell egy bal szélső is,mert Villa lenne középen. Szerintem nem kellenek ide ilyen forradalmi változások,jöjjön Villa "szélsőnek",ha tudjuk akkor Cesc,ha nem akkor nem,valamint jó lenne egy helyettes Alves-nek,aztán ennyi. Nem kell ide Ibra helyére Villa,egy uj szélső,meg Mascherano meg a tököm tudja még kiket akar nekünk adni a sajtóalbicelesteX írta:A Mundo-n van egy cikk mi szerint Ibrahimovic lehet Cesc jövetelének a kulcsa...Mármint,hogy Wenger Őt szeretné belevonni az üzletbe!Nem tudom ebből mennyi lehet reális...
Jól írtad . A cikk címe:albicelesteX írta:Nem biztos mert nem tudok spanyolul és a fordítóba írtam be,ami koránt sem fordít hibátlanul és tökéletes nyelvhűséggel!Ha megnézed akkor valami ilyesmit lehet belőle kibogarászni!Egyébként én is szeretném,ha maradna!!!Szerintem is jobb lesz jövőre!Abban reménykedek,hogy csak ezen a fórumon a sok hozzáértő tör felette pálcát!Mert addig nincs gond!!!
Biztos jól forditottad? Én ezt kizártnak tartom,kis túlzással az Arsenal fél keretének nincs annyi a fizuja mint neki lenne. Ők senkinek nem adnak 8-10 millát évente,Ibra meg kevesebbért nem menne el,sőt abban sem vagyok biztos,hogy egyáltalán elmenne az Arsenal-ba. De ne is menjen.maradnia kell,jövőre sokkal jobb lesz. Arról nem is beszélve,hogy ha elmegy,akkor kell egy bal szélső is,mert Villa lenne középen. Szerintem nem kellenek ide ilyen forradalmi változások,jöjjön Villa "szélsőnek",ha tudjuk akkor Cesc,ha nem akkor nem,valamint jó lenne egy helyettes Alves-nek,aztán ennyi. Nem kell ide Ibra helyére Villa,egy uj szélső,meg Mascherano meg a tököm tudja még kiket akar nekünk adni a sajtóalbicelesteX írta:A Mundo-n van egy cikk mi szerint Ibrahimovic lehet Cesc jövetelének a kulcsa...Mármint,hogy Wenger Őt szeretné belevonni az üzletbe!Nem tudom ebből mennyi lehet reális...
Az az 5 milla azért nagyon sok ám. Nem olyan rég volt egy cikk ami épp ezzel foglalkozott és a Valencia meccsre tért ki ugyanis az a mérkőzés hozta a legnagyobb jegybevételt idén is! kb 1,4 millió Eurót.Guardiola írta:Egy teltházas meccsen közel 5 milla jön be jegyekből, egy egy játékosnak meg annyi vagy több az éves fizetése. 10 mérkőzésért nem sok az, na meg van megoldás ha sérül Alves vagy eltiltását tölti és nem kényszermegoldásként kell Puyol kimenjen jobb oldalra (nem Puyol miatt kényszermegoldás jól megy neki ott is, hanem mert akkor középre egy kezdővel kevesebb marad). Emlékezzünk csak vissza, szezon közepén hány védőnk volt egyszerre lesérülve vagy eltiltva?VargaAron írta: A meccsek 10-20% kb 10 meccs. Sztem arra nem kéne 5 millát kidobni, és azért ez a 10 meccs nem a csúcsrangadók lesznek. Szóval szerintem nyugodtan lehet alapozni a fiatalokra
Nem azt mondom, hogy esetleg egy tehetségünk nem tudná bevállalni ezt a szerepet. De azt igen, hogy idén Pep még egyiküket sem látta felkészültnek a feladatra különben bevetette volna őket gyakrabban. A következő szezonra ez változhat, de ha nem változik, akkor kell egy játékost igazolni.
Egy teltházas meccsen közel 5 milla jön be jegyekből, egy egy játékosnak meg annyi vagy több az éves fizetése. 10 mérkőzésért nem sok az, na meg van megoldás ha sérül Alves vagy eltiltását tölti és nem kényszermegoldásként kell Puyol kimenjen jobb oldalra (nem Puyol miatt kényszermegoldás jól megy neki ott is, hanem mert akkor középre egy kezdővel kevesebb marad). Emlékezzünk csak vissza, szezon közepén hány védőnk volt egyszerre lesérülve vagy eltiltva?VargaAron írta: A meccsek 10-20% kb 10 meccs. Sztem arra nem kéne 5 millát kidobni, és azért ez a 10 meccs nem a csúcsrangadók lesznek. Szóval szerintem nyugodtan lehet alapozni a fiatalokra