Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No-no...galamb írta:Tényleg jó volna némelyeknek egy kicsit visszafogni magukat Ibrával kapcsolatosan. Lassan már mindenbe belekötnek
Az eddig okés is de neh már egy két három mondatot nem tud megtanulni,h megköszönje a buzdítást meg akármi.Senki se várta,h szavaljon vagy ilyesmi.Én hallottam a füttyöt.Van aki borzasztó nehezen tanul meg idegen nyelvet, nem akart 100ezer ember előtt hebegni-habogni. Semmi probléma nincs ezzel, közönségtől sem jött egy fütty sem.
Nah ez megint EPICtorrestoni írta: Minden esetre, szidalmazás, vagy sem, számomra nagyobb tiszteletlenség volt eme dolog, mint amikor például Eto'o megbombázta a madridot, s ez nyilván a közönségre is igaz.
Én meg neked azt mondom, hogy pofátlan vagy, abszolút építő kritikaként...vlxe írta:Blablabla
Hogy kinek mi a fontos, egyértelmű, hogy nem vita tárgya. Ellenben azért megkérdőjelezni valaki szurkolói mivoltát, mert évtizedes távlatából a Klubot, a játékostársakat, a szakmai stábot és a culékat többre tartja, mint őt...? Nevezd ezt annak aminek akarod, ettől még nekem sehogy sem lesz szimpatikus dolog.torrestoni írta:- Igen, megkapta, de ezt meg is hálálhatta volna néhány katalán szóval a Graciason és a Visca el...-on kívül. Ha más miatt nem, az olaszul nem valószínű, hogy értő edzői stáb - nyilván Pepet leszámítva - és társak miatt, nem beszélve a közönségről. Ez számomra nem vicces, egyenesen arcpirító volt, s akkor még Csihrinszkijt meg sem említettem, mert ennek fényében még inkább szomorú.
Nos, én csak esetleges megoldásokat, tüneti kezeléseket tudok a "problémádra", hátha segít...ronaldinho89 írta:...
Azért részemről csak egy megjegyzés volt...Sanama írta:Mert írtam, hogy nem fogok vitázni vele kapcsolatban.
Többek között azért sem,mert mikor már egy "bajnoki cím' ünneplésén(amiből kivette a részét) is szidni kell,arra nem tudok mit mondani.
Egyébként válaszoltam,hogy 99.9%,hogy marad.
Mert írtam, hogy nem fogok vitázni vele kapcsolatban.torrestoni írta:Elég baj, hogy a neve kapcsán, jobban mondva az elmúlt 10 hónap kapcsán - elfogultság nélkül döntő részben jogosan - rendre ez a szó jut az eszembe. Persze, mondanám, hogy kiábrándító és hasonlók, de a lelketek óvom az ilyen támadásoktól.Sanama írta:Ez már kicsit unalmas,hogy neked Ibrahimovic minden megmozdulása "arcpiritó".
Egy év után meg 99,999% ,hogy maradni fog,már csak ha az általatok említett hagyományokat nézzük,akkor is. Bár lehet az is arcpiritó lenne,ha megengednék neki,hogy lehúzzon még itt egy évet,nem?
Bizonyos részt igen, az is arcpirító lenne, ha csak ezt az esztendőt, az úgymond "Bojantól elvett percek sokaságát", a "klasszisát", a leigazolásának mivoltát veszem alapul.
Egyébként pedig nem az én gondolataimra válaszoltál...
Elég baj, hogy a neve kapcsán, jobban mondva az elmúlt 10 hónap kapcsán - elfogultság nélkül döntő részben jogosan - rendre ez a szó jut az eszembe. Persze, mondanám, hogy kiábrándító és hasonlók, de a lelketek óvom az ilyen támadásoktól.Sanama írta:Ez már kicsit unalmas,hogy neked Ibrahimovic minden megmozdulása "arcpiritó".
Egy év után meg 99,999% ,hogy maradni fog,már csak ha az általatok említett hagyományokat nézzük,akkor is. Bár lehet az is arcpiritó lenne,ha megengednék neki,hogy lehúzzon még itt egy évet,nem?
Néhány dolog:Sanama írta:Srácok én többet nem fogok itt senkivel veszekedni róla.
Én úgy-ahogy elégedett voltam az 1. évével,többet nem vártam.
Illetve nem hiszem,hogy sokat nyomna a latba,hogy ti itt néhányan el akarjátok küldeni.
Igen,más lett a játék ha ott van. Jövőre új szélső,több terület,meglátjuk.
Úgy gondolom ha Villa érkezik,sokkal egyszerűbb feladata lesz neki is.
Viszont addig teljesen nyugodt vagyok,ameddig ilyen ováció fogadja a Nou Camp közönsége előtt.
Világos, egyértelmű beszéd. Én is adnék még egy évet Ibrának. Az összehasonlításban csak kissé marad Eto o mögött és ha figyelembe vesszük, hogy a sérülése utáni szakasz sikerült a legkevésbé jól, még elégedettek is lehetünk játékával. Sem ledorongolni, sem dicsőiteni nincs miért. Nem nagyon értem a türelmetlenkedőket. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de aki a Barcaba igazol azt egyszeriben szimpatizálni kezdem, igy vagyok Ibrával is.varnagykrisztian írta:Véget ért Ibra első szezonja a Barcában ami szerintem felemásra sikeredett, kell neki adni még egy évet hogy bizonyítson, volt hogy 4 mérkőzésen keresztül betalált de megesett vele az is hogy 5 meccsen keresztül eredménytelen volt.44 mérkőzésen rúgott 21 gólt, ebből 7 volt győztes gól!Nem elfelejtendő hogy megnyerte nekünk a Camp Nou-ban az EL CLASSICO-t ami nagyon sokat jelentett mint utólag kiderült!Szinte mindig kezdő volt ha jól játszott ha nem, nem volt riválisa aki kiszorítsa a kezdöből.....míg a kis Bojan össze nem szedte magát, de ő hosszú távon nem megoldás.....ezért is örülnék Villa érkezésének mert az Ibrát is motiválná a kezdőbe kerülésért!Én adok neki még egy esélyt, remélem ti is!
Ibrahimovic első szezonja:
La Liga: 29 mérkőzés/16 gól
BL:10 mérkőzés/4 gól
Copa del Rey:2 mérkőzés/1 gól
összesen:41 mérkőzés/21 gól
Egy kis emlékeztető:
Eto'o első szezonja:
La Liga: 37 mérkőzés/25 gól
BL:7 mérkőzés/4 gól
Copa del Rey:1 mérkőzés/0 gól
összesen:45 mérkőzés/29 gól
Ezt annyira szeretik mondani sokan.Barcaman1993 írta:ha ő nincs akkor nem vagyunk bajnokok.
Hát én inkább azt mondom ha nincs Messi akkor nem vagyunk bajnokok. Messin inkább múlott a bajnoki cím mint Ibrán. Ha bojan többször játszik a helyén akkor talán több címünk is lett volna. Lásd Barca vs Inter :winkBarcaman1993 írta:Sztem Ibrát senkinek sincs joga szidni. Egyrészt rúgott 15 gólt (bár én 2x ennyit reméltem), másrészt meg jópár meccs volt amit ő döntött el, és ha ő nincs akkor nem vagyunk bajnokok. Most elég nagy hullámvölgyben van. De emlékezzetek vissza, hogy év elején meg amikor 5 meccsen 5 gólt lőtt és mellette fantasztikusan játszott még 1-2 ember aranylabdára is "gondolt". Lesz ez még jobb is.
Ha meg nem akkor, meg Villa is játszhat középen, vagy Bojan.
Egyet értek, de én még azzal egészíteném ki hogy véleményem szerint egy Aguero is nagyon nagyon illene a barcába. Iszonyatosan jól cselez és nem is lassú, ráadásul a súlypontja is jó mélyen van, és érzi a spanyol focit nem kicsit. Az EL- Liga bajnoki címe igencsak a hathatós közreműködésével lett meg. én még őt is szívesen látnám a svéd helyett. Villáról nem tudok érdemben nyilatkozni mert nem láttam sok meccsét. Jobb lenne mint Ibra az biztos.visca el barca írta:hát el kell h keserítselek, de sztem nem az a játékos akit motivál, h ha van vetélytársa... így is elég kedvtelenül lézeng a pályán, nem még akkor ha tudja jó h nem ő a csillag. mert bár szerintem átlagban sokkal jobb mint villa, viszont nem ebbe a játékrendszerbe és bajnokságba való (villával ellentétben)
Az utsó mondatod nagyon jó :wink.Bányász írta:Én szeretném megköszönni neki amit idén tett a csapatért.Hálás vagyok a győztes góljaiért de többet nem kérek belőlük.Tudom,h nincs sok realitása de nagyon remélem,h jövőre már nem a Barca mezét fogja viselni.Egy év bőven elég volt belőle...már így is egyel több évet volt itt mint amennyit kellett volna neki.
Ha mindketten itt lesznek, egyik sem fog rendszeresen padozni.varnagykrisztian írta:ezért is örülnék Villa érkezésének mert az Ibrát is motiválná a kezdőbe kerülésért!Én adok neki még egy esélyt, remélem ti is!