Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A meccsek 10-20% kb 10 meccs. Sztem arra nem kéne 5 millát kidobni, és azért ez a 10 meccs nem a csúcsrangadók lesznek. Szóval szerintem nyugodtan lehet alapozni a fiatalokraGuardiola írta:Azért ezzel vitatkoznék, Puyol és Maxwell idén is itt volt és mégis látszott a fáradság Alvesen, mert ha egy mód volt (nem volt sérült vagy eltiltott), akkor ő játszott jobboldalt. Puyolra és Maxwellre elsősorban középen illetve bal oldalt számít Pep ami érthető is.FtcSikiHun írta: Nem kell jobb védő Alves helyére. Puyol tud ott játszani, bár öregszik. Maxwell tud ott játszani. Nyugodtan fel lehet hozni Muniesát vagy Bartrát, egy gyengébb csapat ellen, szerintem ők is megtudnák oldani a minimális elvárást.
Kell egy ember mindenképpen Alves mögé a mérkőzések 10-20%-án. Hogy igazolunk vagy utánpótlásból hozunk valakit az már mindegy. Nyilván az utánpótlásnak jobban örülnék, ha van erre érett játékos de ha nincs, kell hozni valakit, nem kell drága játékos, Maxwell is csak 4,5 milláért érkezett tavaly és nagyon jól megoldja a feladatát.
Azért ezzel vitatkoznék, Puyol és Maxwell idén is itt volt és mégis látszott a fáradság Alvesen, mert ha egy mód volt (nem volt sérült vagy eltiltott), akkor ő játszott jobboldalt. Puyolra és Maxwellre elsősorban középen illetve bal oldalt számít Pep ami érthető is.FtcSikiHun írta: Nem kell jobb védő Alves helyére. Puyol tud ott játszani, bár öregszik. Maxwell tud ott játszani. Nyugodtan fel lehet hozni Muniesát vagy Bartrát, egy gyengébb csapat ellen, szerintem ők is megtudnák oldani a minimális elvárást.
Aha,értem.Azt nem tudom,hogy mért hittem,hogy idén jár le.Viszont ha jönne Villával kéz a kézben a VB után szerintem 4-1-3-2-ben játszanánk Messivel és mellette Ibrával vagy Villával a csatársorban.4-4-2-őt valahogy nem tudok elképzelni.Game90 írta:2014-ig van szerződése, ha jól tudom.Barca_10 írta:Fabregasnál mi a helyzet?Nincs is szó arról,hogy hosszabbítna,nem írja egyik oldal sem,és ha jól tudom júni 15.-ével lejár a szerződése ő pedig a VB előtt szeretne dönteni.Lehet,hogy megunta a trófea nélküli szezonokat?
Ha most járna le a szerződése, akkor ingyen megszerezhetnénk
2014-ig van szerződése, ha jól tudom.Barca_10 írta:Fabregasnál mi a helyzet?Nincs is szó arról,hogy hosszabbítna,nem írja egyik oldal sem,és ha jól tudom júni 15.-ével lejár a szerződése ő pedig a VB előtt szeretne dönteni.Lehet,hogy megunta a trófea nélküli szezonokat?
Ha jól számolok akkor meccsenként Cecs 1,056; Villa pedig 0,904 gólban volt benne ebben a szezonban. Ha elméleti úton vizsgáljuk a dolgokat ez azt jelenti, hogy ketten még +2 gólt tesznek hozzá az amúgy sem gyenge támadógépezethez, feltéve ha nem egymásnak adnák a gólpasszokat. Ez persze nem így van, de jól hangzik.Titinho írta:Nos...mivel véget ért a spanyol illetve az angol bajnokság is, én megelőlegeznék egy kis statisztikát, a remélhetőleg két új igazolásunk idei szezonját illetően:
David Villa 2009-2010
Bajnokság: 32 meccs - 21 gól - 5 gólpassz
Spanyol-kupa: 2 meccs - 0 gól - 1 gólpassz
Európa Liga: 11 meccs - 7 gól - 4 gólpassz
Ez összesen: 42 meccs - 28 gól - 10 gólpassz
Az összes Valenciai tétmeccset figyelembe véve: 212 meccs - 129 gól - 53 gólpassz. (nem hiszem, hogy több tétmeccsen pályára lépne)
Cesc Fabregas 2009-2010
Bajnokság: 27 meccs - 15 gól - 15 gólpassz
Angol kupák: 1 meccs - 0 gól - 1 gólpassz
Bajnokok Ligája: 8 meccs - 4 gól - 3 gólpassz
Ez összesen: 36 meccs - 19 gól - 19 gólpassz
Az összes Arsenal tétmeccset figyelembe véve: 267 meccs - 46 gól - 81 gólpassz. (remélem ő sem lép többet pályára)
Én már előre tekintek és le is zártam Valenciai illetve Arsenalos karrierjüket, bízom benne, hogy már csak napok/hetek kérdése, hogy mikor jöhet Barcelonába ez a két fiú. Azért az látszik, ezekből a statisztikai mutatókból is, hogy nemhiába szeretné megszerezni mindkettőjüket a Barca.
De mindenekelőtt tisztázza Pep Touréval a helyzetet és maradjon nálunk a "szikla"!
Ugye a Marca múlt heti cikke szerint Laporta a kupadöntő napján, most szerdán (május 19.) szeretné bejelenteni Villát. Meglátjuk...
Titinho írta:
Cesc Fabregas 2009-2010
Angol kupák: 1 meccs - 0 gól - 1 gólpassz
Bajnokok Ligája: 8 meccs - 4 gól - 3 gólpassz
Ez összesen: 36 meccs - 19 gól - 19 gólpassz
Titinho, na ez brutális....Cesc Fabregas 2009-2010
Véleményem szerint szükség van azért még egy emberre, aki Alves alternatívája lehet kevésbé húzós mérkőzéseken. A fent említett játékosokon és egy jobb oldali védőn kívül viszont valóban nincs szükségünk más játékosra.Rivaldo11 írta:Abszolút egyetértek. Engem is csak e három játékos érdekel. Nem is hinném, hogy változás kell, inkább tökéletesítésnek mondanám. Ha Villa és Cesc jön, ill. Yaya marad, az a lehető legbrutálisabb csapatot-keretet-eredményezheti.Capon írta:Engem 3 fő kérdés fog érdekelni a nyári igazolásokkal kapcsolatban.
1. Yaya marad-e vagy sem?
2. Villa mikor jön?
3. Igazak-e a pletykák Fabi idén nyáron való megszerzéséról?
...
A fent említett 3 játékos sorsa érdekel csak senki másról még csak hallani sem akarok. Nem kellenek túl nagy változások
Azt mondja hogy nem tudja hogy Folytatódni fog-e itt a pályafutása,feltétezeli hogy igen. Nem tud semmi olyan tényezőről, ami azt mutatná hogy nem lesz itt a következő évben.LM10 írta:
When asked about the continuity of Zlatan Ibrahimovic, Oliver said he has "no idea whether it will continue. I assume so. Not covered by any provision that Ibrahimovic will not be here next year."
Ha jól értem, azt mondta, hogy nem tudja, hogy mi lesz vele(?)
Ashley Cole nevét Madrid környékén csiripelik a madarak, méghozzá egy Kaká - Ashley Cole csere és némi +pénz kapcsán.rivaldo90 írta:Én szinte biztosra veszem, hogy Villa 1-2 napon belül meglesz és szerintem hamarosan Fabregas is. Ha jól tudom, ma Cecs egy találkozót kért Wengertől, hogy megbeszéljék a dolgokat. Touré maradását illetően nem vagyok biztos a dolgomban, de butaság lenne eladni, mert szerintem a világ 5, de talán a világ 3 legjobb védekező középpályása között van. Laporta a fent említett 2 spanyol játékost megszerzi és az szerintem az új elnöknek is lesz egy nagy igazolása. Torres (igazából szerintem nincs rá szükség), v. Mascherano (ha Toeré megy ő pótolhatja) és a madarak még A. Cole nevét csiripelik.
BBC Sport; Sky News, ha jól emlékszem. A hírek szerint a chelsea 20m. fontért megválna tőle, ami szerintem nagyok sok és nem is szükséges, mert Abidal és Maxi rendkívül jól kiegészítik egymást.fcbarca0827 írta:Szerintem meg a vilég 1 legjobb védekező középpályása között van ott.rivaldo90 írta:szerintem a világ 5, de talán a világ 3 legjobb védekező középpályása között van...
Ezek a madarak még felénk nem jártak.rivaldo90 írta:és a madarak még A. Cole nevét csiripelik.Tudsz forrást? Mondjuk az egyik legnagyobb butaság az a baloldali védő posztjára történő igazolás lenne. Abidal, szerintem TOP 3-as baloldali védő, míg Maxwell talán az év igazolása a kért ár függvényében.
Szerintem meg a világ 1 legjobb védekező középpályása között van ott.rivaldo90 írta:szerintem a világ 5, de talán a világ 3 legjobb védekező középpályása között van...
Ezek a madarak még felénk nem jártak.rivaldo90 írta:és a madarak még A. Cole nevét csiripelik.
Abszolút egyetértek. Engem is csak e három játékos érdekel. Nem is hinném, hogy változás kell, inkább tökéletesítésnek mondanám. Ha Villa és Cesc jön, ill. Yaya marad, az a lehető legbrutálisabb csapatot-keretet-eredményezheti.Capon írta:Engem 3 fő kérdés fog érdekelni a nyári igazolásokkal kapcsolatban.
1. Yaya marad-e vagy sem?
2. Villa mikor jön?
3. Igazak-e a pletykák Fabi idén nyáron való megszerzéséról?
Biztos vagyok benne hogy fogunk hallani Torres-ről, Silva-ról, Mata-ról és még csak úgy röpködni fognak más nevek is, de ezeknek nem nagyon fogok örülni. A fent említett 3 játékos sorsa érdekel csak senki másról még csak hallani sem akarok. Nem kellenek túl nagy változások
Sanama írta:Azt hittem ma már tele lesz minden honlap Villa-s és Fabregas-os cikkekkel.
Pedig nem...
Nagyon várom már,hogy bejelentsék hivatalosan is,hogy akkor most mi van/lesz.
Laporta annyit mondott,hogy Bojan marad.
Ajjjj! Ibrát ne írjátok már lécci. Biztos, hogy maradni fog. Ugyan kivenné meg? Egyszerűen ha akarnák se tudnák eladni JÓ áron. Ibra biztos, hogy marad és ha jön Villa + Bojan megtartja a jó formáját, Ibrahimovics is fejlődni fog. Hidd el: Zlatan sehova se megy !!!!Jess írta:Tudtok valamit arról hogy Bojan megy vagy marad? Meg így a többiekről? Azt tudom hogy Henry nagy valószinűséggel megy... és a többiek?? (Ibra, Yaya Touré)![]()