Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes adat, köszi. Azt lehet tudni, hogy ez minden sorozatot figyelembe vesz, vagy csak bajnokság? Mondjuk elég lenne azt is tudnom, hogy hány meccset vettek itt számításba?Nem tudom kiket érdekel (engem igen), de azért megírom ahogy tavaly is.
A 2009-2010-es szezonban 2'180'000 néző látogatott ki a tétmérkőzésekre. Tavaly (ugyancsak saját számításom szerint) 2'050'000 volt a nézőszám.
samy85 írta:most lessz uj stadion vagy nem!? láttam már koncepcio rajzokat is 1 120000-es stadionról ami a tengerben lenne 1 mesterséges szigeten!
osztom ! kubala érkezése és a köré épülő csapat sikere volt az ami miatt már nem fértek be a stadionba a katalánok. 57-ben adták át eredetileg 90 000 férőhelyes volt később a VBre átalakították 115000 férőhelyes lett de az eu szabvány miatt megszüntették az állóhelyeket ezért ma már 98800 ember befogadására alkalmasColos írta:Azért annyi, hogy miatta építették fel, mivel a Les Corts már nem volt elég.Fernando írta:Semmi köze Kubalának a Stadionhoz...
MichaaBee írta:Akkor is hülyeség lenne. Szerinted hányan járnának meccsre, ha egy kis szigeten lenne a stadion?Rewolution5 írta:hát sztem is kitalációde azért az érdekes lenne
![]()
Szerintem hagyjuk is, mert még off szaga is van...
Akkor is hülyeség lenne. Szerinted hányan járnának meccsre, ha egy kis szigeten lenne a stadion?Rewolution5 írta:hát sztem is kitalációde azért az érdekes lenne
hát sztem is kitalációMichaaBee írta:Ez ritka nagy hülyeség.Rewolution5 írta:valamikor olvastam a neten hogy a Barcanak egy új stadionja lesz.....úgy mondják h 150.000 kapacitással, és valahol egy szigeten közel Barcelónához....sztem csak kitaláció, de lehet valós alapja??? tud erről valaki valamit???![]()
110 000 környékére fogják bővíteni a mostanit.
Ez ritka nagy hülyeség.Rewolution5 írta:valamikor olvastam a neten hogy a Barcanak egy új stadionja lesz.....úgy mondják h 150.000 kapacitással, és valahol egy szigeten közel Barcelónához....sztem csak kitaláció, de lehet valós alapja??? tud erről valaki valamit???![]()
köszi, nem vettem észremindorokke_barca írta:Szia!loren2 írta:Sziasztok.
Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért ide írom a kérdésem. Úgy néz ki, hogy lesz lehetőségem kijutni Barcelonába valamikor a közeljövőben. De a gond, hogy semmit nem tudok a jegyszerzési esélyekről, árakról. Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Kösz előre is a segítséget.
Forca Barca!
az utazás Barcelonába topik nagyrészt ilyesmire van kihegyezve, visszaolvasva, visszalpozva érkeztek már válaszok, hasonló kérdésekre.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730
Szia!loren2 írta:Sziasztok.
Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért ide írom a kérdésem. Úgy néz ki, hogy lesz lehetőségem kijutni Barcelonába valamikor a közeljövőben. De a gond, hogy semmit nem tudok a jegyszerzési esélyekről, árakról. Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Kösz előre is a segítséget.
Forca Barca!
Talán itt van a legjobb helyen ez a hsz.Rivaldo11 az Ibra topickban írta:...Nem is véletlen, hogy anno Mourinho dagonyává változtatta a stamfordot. Meg még elég sokan próbálják locsolással meg mindenféle trágyával nehezíteni a művészi szintű passzjátékunkat.
De azért nézzük csak meg a szavazatokat!kanty írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/09/02/ ... /?rnd=3909
Azért ezzel a listával lehet vitatkozni. A Dinamo és a Besiktas stadionja a Camp Nou előtt![]()
![]()