Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sosem tartozott a kedvenc játékosaim közé,de ez egy remek videó és a sérülés tényleg durva.Charlie írta:Kis visszatekintő Totti életébe/pályafutásába, kár hogy már nem a régi fényében csillog a pályán. Az a sérülés szörnyű a videóban, összerándultam a látványtól.
C.
Köszi ezt a videót. Komolyan 5x kirázott a hideh,ha nem többször.Charlie írta:Kis visszatekintő Totti életébe/pályafutásába, kár hogy már nem a régi fényében csillog a pályán. Az a sérülés szörnyű a videóban, összerándultam a látványtól.
C.
Te aztán tudod, h nekem mi fáj, meg mi nemRivaldo11 írta:Ha már itt tartunk, elég gáz, hogy neked szemmel láthatóan nem fáj, sőt...Egyenesen örülsz neki.
De ettől a tény, hogy ha 10 szer játszunk a nyomingerekkel, kilencszer mi "tesszük ki" őket a bl-ből.
Amúgy az inter új meze olyan, mint a játékuk.
Nyugodtan idézhetted volna tovább a hsz-t, mert abban leírtam mivel van a bajom. Nem azzal amiről most te beszélsz. Direkt elmondtam: azokkal van a bajom, akiket egyáltalán nem érdekel ebben az esetben az olasz futball, csak az miután fáj nekik, h az Inter kitette a Barcát a BL-ból, újabban szabadidejükben ide járnak dobálni a [auto_cenzúra] az Interre.ozsimiki írta:na, ne túlozz, akkor magadat is annak tartod nyilván.LG írta: A másik dolog: mindig is szánalmasnak tartottam, h vki nem egy csapatért, hanem egy csapat ellen szorít.
M.U., Milan? biztos vagyok benne,hogy akkor is ellenük szurkolsz,ha nem épp a kedvenceddel játszanak, utóbbival én is így vagyok, és szerintem nincs is gond egy egészséges un szimpátiával.
persze akkor lesznek viták, amikor ez a bizonyos un szimpátia már olyan dolgokat is szül, amelyek nincsenek jelen, azaz el van túlozva és a tényeket is másként közlik.
szóval nekem megvannak a kedvenceim is, de ugyanúgy azok is akik ellen szorítok. akkor szánalmas vagyok?
mert ezen a fórumon mindenkinek megvan a kedvence is, miért ne lehetne olyan csapat is számukra,akit nem bírnak?
na, ne túlozz, akkor magadat is annak tartod nyilván.LG írta: A másik dolog: mindig is szánalmasnak tartottam, h vki nem egy csapatért, hanem egy csapat ellen szorít.
Hát igen a a sárkány nem nagyon kéne bele. Egyébként az elképzelés jó csak mondjuk nem sárkányt kellet volna odarakni.socio66 írta:
Az Inter új idegenbeli meze ezzel a sárkánnyal szerintem olyan,mint egy gagyi kínai póló.
Némileg OFF,de nagyon viccesek ezek a sorok olyasvalaki "szájából",aki elég gyakran nem túl irodalmi stílusban oltja a számára antipatikus embereket,csapatokat,többször is különösebb ok nélkül.Lásd pölö a "nyomoronc Marseillet","a "Buzkecces" kirohanásokat,Milan-MU féle magasröptű gondolatokat.LG írta: De nem, ők inkább különösebb ok nélkül dobálják a [auto_cenzúra], rémeket látnak. Sztem a probléma gyökere onnan ered, h az Inter keverte a Barcát, és ezért a tettükért most ők lettek a fő ellenség. Elhiszem, h azelőtt is sokaknak nem volt szimpatikus az Inter, de azért ennyi fos nem volt a topicban. Bár emlékszem, mikor 2005-ben a Chelsea verte ki a Barcát, akkor ők is arra a sorsra jutottak, mint most a szegény Inter. Akkor ők lettek a pénzeszsákcsapat, Dinamo London, meg hasonló baromságokat köpködtek rájuk. Ez nagyon szánalma dolog, h a fórumozók nagy része nem tud veszteni...
A másik dolog: mindig is szánalmasnak tartottam, h vki nem egy csapatért, hanem egy csapat ellen szorít....
De sajnos ez van, az emberi hülyeség határtalan.
Na végre a sok szenny között egy értelmes hszsocio66 írta:Bundaügyet tekintve azért nem kellene látatlanban vádaskodni, simán benne van,hogy csak Moggi vergődik egy sort,de valójában köze nincs hozzá az Internek.
Majd kiderül. A bajnokságot meg ki más érdemelte volna meg? Az Interen kívül mindenki lúzer,megvoltak az esélyei a Rómának,sőt a Milannak is,de mindet elcseszték.
Gratulálni mondjuk én sem fogok az Internek,mert ezt a bajnokságot ilyen ellenfelekkel szemben csak akkor nem nyerné meg,ha nem akarná..
Olvastam azt a bizonyos cikket, de nekem inkább az jött ki belőle, h Moggi vergődik csupán. Pl. olyan dolgok voltak benne, h az Inter a legtöbb meccsre Colinát kérte...LG!
te nem olvastad, láttad, azokat a bizonyítékokat,amik előkerültek az Inter sárosságát illetően?
Mondok egy mér érdekesebbet. Egy Barca fórumon meg mindenki a Barcának szorít (ha jól sejtem, akkor a fórumozók 95%-ának ez a kedvenc csapata), itt meg jó esetben ki lehet állni 9 saját neveléssel, amiből 8 ráadásul spanyol és ebből 6 katalán. Gondolom(remélem) itt mindekinek ez az alap, és nem az Arsenal. Akkor innen indulhat a hasonlítgatás.katalunya írta:És érdekes,sokan mondják h egy olasz nincs az inter kezdőjébe,hol ott itt a fórumon sokan az arsenal-nak is szurkolnak,ahol kevesebb az angol mint az interbe az olasz.
Nem... Csak egy Juveból elment egy Ibrahimovic,aki 2v3bajnokságot hozott az Internek... stb.katalunya írta:Ahogy látom itt mindenki a Roma diadaláér szorított,és sokan írjátok h jpbban megérdemelte volna.
Ez remélem vicc.Az Inter 5.éve jobb az összes olasz csapatnál.Nem tudom h értitek h a juve meg a milan vergődik a bundabotrány miatt.A pénzre nem érthetitek mer volt felesleges 20 millió eurója Felipe Melo-ra.A Milan egész jóh volt az utolsó két hónapig.De az Interhez csak a Roma tudott közelkerülni,de hogy mourinho szavaival éljek: a bajnokságot mindig a legjobb nyeri.Ha a Roma jobb mint az Inter,ott volt a kupa döntő h megmutassa.És érdekes,sokan mondják h egy olasz nincs az inter kezdőjébe,hol ott itt a fórumon sokan az arsenal-nak is szurkolnak,ahol kevesebb az angol mint az interbe az olasz.Olaszország legjobb(ha nem is annyira magasan mint az előző 4 évben) csapata.A Roma nem érdemelte volna meg,ebből csak ezt akartam kihozni
Be ne meséld már, hogy egy olyan csapat, akit alig jegyeztek az utóbbi 15 évben bajnokságban, BL-ben, az nem motivált. Pedig lehetne, mert előbb utóbb visszatérnek a megérdemelt helyükre. És sok-sok évig se bajnokság, se BL.LG írta:Vergődjetek csak, de a tényen, h bajnokok lettünk, ez nem változtat semmit. Mondjátok, h a Roma jobban megérdemelte volna, de nem gondolhatjátok komolyan. Azért volt csak esélyük, mert az Inter láthatóan visszavett a bajnokságban, ugyanis inkább a BL-ra összpontosítottak. Azért az 5-ikért zsinórban már nem akkora a motiváció, ugye értitekMás kérdés, h a Roma kevés volt hozzá, h ezt kihasználja, de a 2. helynek örülhetnek.
Igen, a Juventus és a Milan évekig csaltak büntetlenül, de azóta győzött az igazság, és azóta az Inter uralja Olaszországot. Persze a fő csaló, Moggi nem nyugszik, így most megpróbálja bemocskolni az Inter, de reméljük nem fog neki sikerülni.Mondjuk így konkrétan nem szeretnék vádaskodni, de vannak kétségeim az olasz focival kapcsolatban.