Slither írta:LeBron tripla-dupla, Mo erős 1. félideji játéka is kevés volt. Bostoni veteránok odatették magukat (egészséges KG még mindig klasszis) és elég simán behúzták. Tony Allen nagyon jó volt a padról (egész párharc alatt). Kemény kis konferencia döntő lesz a Magic és a Celtics között. Supermant kell majd fault problémákra kényszeríteni (támadni kell a gyűrűt), és a hármasokat jól kivédekezni és akkor nem lesz gond. Hajrá zöldek!
megnéztem élőben...vicc az egész Cleveland, James & Mo-t kivéve egy nagy rakás izé az a csapat. Nem csodálom,h James rossz volt, mert statok ide vagy oda, eszméletlen rossz napja volt, rengeteg eladott laszti, és kihagyott dobás...
mindenki belefáradna, ha tudná pontosan, hogy ha az adott meccsen csak 80%ot nyújt, már kikapnak, mert a többiek semmire se jók kicsit túlozva...
Nem szeretem a Boston-t de teljesen megérdemelték, mai meccses győzelmet is, támadójátékuk sokkal szebb, gyorsabb és hatékonyabb is volt, védelmük meg egyszerűen jobb.
Ha Lakers-Cavs döntő lett volna, akkor kicsit James gyűrűnek is szorítottam volna, mindamellett, hogy Lakers fan vagyok, de úgy vélem kijárna már neki egy (persze előbb utóbb lesz is neki).
Így legalább 100000%ban GO LAKERS, Boston szerintem nem lesz képes még 1 párharcra így felpörögni.
jah és a Cavs-nál már felfoghatnák, hogy semmit se ér a folyamatosan parádés stattal végződő alapszakasz, ha nem tudnak semmi újjat, váratlant nyújtani a rájátszásban, akkor kizúgnak. Edző is kuka lenne nálam is.