Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elképzelhető, de ha jól tudom, akkor nem nagyon játszott egyszerre ott sem Xavi, Fabregas és Iniesta. Ami viszont még meghökkentőbb számomra, hogy akár 4-3-3-ba is a két szélső védőt leszámítva adhatnánk egy nem is akármilyen csapatot már most, hogy leigazoltuk Villát. A mostani legjobb csapatunkhoz képest csak a világ legjobb játékosában térne el, de válogatott szinten szerintem ez bőven beleférne. Ezért úgy vélem, hogy úgy még erősebb lehetne a csapat.menczel írta:Mivel a tv nem adta ezért alig láttam spanyol válogatott meccset. Úgy emlékszem viszont hogy 4-4-2 ben játszanak és hogy Busi a vége felé mindig kezdő volt. A kérdés az hogy pontosan hogy néz ki a válogatott középpályája.
Xavi és Iniesta biztos, de Xabi vagy Senna vagy Busquets játszik vkp-t, és Cesc vagy Silva osztozik a maradékon. (tehát ad absurdum a válogatott középpályája egy az egyben nálunk játszhat jövőre?)
Egyébként pont ez a sorrend, bár lehet te is megnézted, mint én:D Busi pedig részben azért, amiért írtad, részben pedig sztem azért, mert kicsit lassabb a gondolkodása, mint a többieknek és lassabban passzolja tovább, sokat dédelgeti.szajko írta:1. Busquets(csak azért ő az 1. mert minden meccsen fetrengett vagy 10x)
2. Messi
3. Xavi
Es akkor nezzuk vegig nyaron, ahogy a bronzermes csapatot miszlikre tepik az eligazolasokkal... jovore csak melyulni fog a szakadek a ket nagy es a tobbi kozott.LG írta:Sajnos ez a 99 pont a bajnokság szégyene is egyben. Hiszen egy Real M. is 96-ot tudott gyűjteni, amely európai szinten top 10-ben sincs.
Exteberria ha jól tudom, már 1-2 éve gyakorlatilag fizetés nélkül játszott.Charlie írta:Valaki nem értesült volna róla, akkor 2 remek játékos akasztota szögre a futballcsukáját, Baraja és Etxeberria is visszavonult.
C.
Sajnos ez a 99 pont a bajnokság szégyene is egyben. Hiszen egy Real M. is 96-ot tudott gyűjteni, amely európai szinten top 10-ben sincs.Capon írta:99 pont![]()
![]()
Ez valami egészen hihetetlen. Gratulálok a csapatnak és mindenkinek aki körülöttük és értük dolgozik!
Én is bírom Touret, de amikor játszott bizonytalanabb volt mint tavaly védekezőkp-ként. Ma előretoltabb szerepe volt, emiatt nem tűnt fel ha labdát adott el. Elismerem Toruet és remélem h marad, de ez Busquets érdemeiből semmit se von le. Nagyon technikás, a szezon elejét leszámítva remekül játszott. Busquets technikásabb, kevesebb labdát veszít. TOure erősebb, robbanékonyabb. Nem azt mondom, hogy Toure gyenge, de Busquets is megérdemelte a játékot. Ilyenkor jön az a képbe, hogy Sergio katalán, emiatt játszott többet.bonano írta:Ez egy hatalmas nagy butaság, már ne is haragudj!noname írta:Kis szezonösszefoglaló tőlem is:
Toure-kevés játék, de amikor játszott nem volt olyan jó mint tavaly, ez tény. Sok hibája volt idén, bizonytalanabbul játszott, mindemellett nem volt rossz.
Amikor játszott, mindig jól tolta, az egyik legmegbízhatóbb volt az idén is.
Azért őrizzük meg a tárgyilagosságunkat, zöldségeket ne fogalmazzunk meg.
Szerintem!
YAYA THE BEST!
Ez kérdés?:D Xavi, egyértelműen, és sztem nem csak a ligában. Európában is a legjobb kp teljesítményt nyújtotta. Ja és nálam Pique az év hátvédje.messideco írta:A szezon értékelése:
Legjobb középpályás : ?