Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak idő kérdése, de én is nagyon várom.Sanama írta:Azt hittem ma már tele lesz minden honlap Villa-s és Fabregas-os cikkekkel.
Pedig nem...
Nagyon várom már,hogy bejelentsék hivatalosan is,hogy akkor most mi van/lesz.
Az utóbbi időben egyre inkább az körvonalazódik, hogy kezdi Bojan elnyerni Pep bizalmát,(gyarkorlatilag Ibrát ő szorította ki a kezdőből az utóbbi meccseken) emellett, olvashattunk is róla, hogy nem szándékszik a klub megválni tőle, még kölcsönben sem. Ezek miatt kizártnak tartom, hogy elmenjen. Ibráról is azt gondolom, hogy marad, még legalább 1 évet, telejsen értelmetlen lenne már most elküldeni, lehet jövőre belerázódik. Hát, igen, Henry megy, ez egyértelmű, Yayaval kapcsolatban nem tudom mit gondoljak. Az ügynöke keveri a s.zart, már tavaly is ezt tette, nem lehet tudni mi lesz a végkifejlett. Tény, hogy keveset játszott, de mindennek megvan az oka, lehet soha nem fogjuk megtudni pontosan, hogy mi volt az ebben az esetben, majd elválik. Amúgy nem tartom kizártnak, hogy Yaya is lelécel nyáron.Tudtok valamit arról hogy Bojan megy vagy marad? Meg így a többiekről? Azt tudom hogy Henry nagy valószinűséggel megy... és a többiek?? (Ibra, Yaya Touré)
Végülis csak 10 éve vette meg Figót 60 milláért...VargaAron írta:De 7 éve még nem volt ilyen "aktív" Perec papa...
Nem értem h mire gondolsz.MichaaBee írta:Én is így látom, szóval szerintem még jobban is járt a Real, mint mi. De onnan indult az egész, hogy a Barca nem csinál olyan csúnyaságot, mint a szemét Madrid...Sanama írta:Hát szerintem azért van.
Lásd Keirrison. megvettük odaadtuk a Benficanak ahol nem játszot,elment a Fio-ba ahol szintén nem kapott lehetőséget...
Canalest megvette a Madrid,de maradt ott ahol kapott lehetőséget.
Ergo Canales Real tuladjon és játszik
Keirrison Barca tulajdon és padozik.
szerk.: vargaaron, az előbb még baromira nem ezt írtad.
Nekem is ez jutott eszembe miközben írtam a hszemet, de az inkább a Reál stílusaNem szeretném most hozzájuk hasonlítani a Barcát,
Én is így látom, szóval szerintem még jobban is járt a Real, mint mi. De onnan indult az egész, hogy a Barca nem csinál olyan csúnyaságot, mint a szemét Madrid...Sanama írta:Hát szerintem azért van.
Lásd Keirrison. megvettük odaadtuk a Benficanak ahol nem játszot,elment a Fio-ba ahol szintén nem kapott lehetőséget...
Nekem is ez jutott eszembe miközben írtam a hszemet, de az inkább a Reál stílusaNem szeretném most hozzájuk hasonlítani a Barcát,
Pontosan, számból vetted ki a szót. Canales maradt ugyan abban a közegben, sokat játszik és fejlődik.Sanama írta:Hát szerintem azért van.MichaaBee írta:És megosztanád, hogy mi az érdemi különbség a kettő között?VargaAron írta:Nem úgy értem: mi nem azt csináljuk hogy ugyan annak a klubnak adjuk kölcsön amelyikben eddig játszott. A Real csinálta ezt Canalessel amire gondoltam.![]()
De 7 éve még nem volt ilyen "aktív" Perec papa...HAnonymus írta:Ez vicces.VargaAron írta: Marquez: ... Szerintem egy Monaco szintű klubba tökéletes lenne, talán adnak érte 4-5 millát.5 millióért vettük meg anno a Monacoból. Csak az már 7 éve volt.
Hát szerintem azért van.MichaaBee írta:És megosztanád, hogy mi az érdemi különbség a kettő között?VargaAron írta:Nem úgy értem: mi nem azt csináljuk hogy ugyan annak a klubnak adjuk kölcsön amelyikben eddig játszott. A Real csinálta ezt Canalessel amire gondoltam.![]()
Ez vicces.VargaAron írta: Marquez: ... Szerintem egy Monaco szintű klubba tökéletes lenne, talán adnak érte 4-5 millát.
És megosztanád, hogy mi az érdemi különbség a kettő között?VargaAron írta:Nem úgy értem: mi nem azt csináljuk hogy ugyan annak a klubnak adjuk kölcsön amelyikben eddig játszott. A Real csinálta ezt Canalessel amire gondoltam.
Nem úgy értem: mi nem azt csináljuk hogy ugyan annak a klubnak adjuk kölcsön amelyikben eddig játszott. A Real csinálta ezt Canalessel amire gondoltam.MichaaBee írta:Végülis Keirrisont és Henriquet is a Real vette meg.VargaAron írta:Nekem is ez jutott eszembe miközben írtam a hszemet, de az inkább a Reál stílusaNem szeretném most hozzájuk hasonlítani a Barcát, de erre se látok sok esélyt sajnos.
![]()
Arról viszont nem mi tehetünk, hogy Keirrison most jött europába és még nem tudta felvenni a ritmust. Láthatod elment Firenzébe és többet játszott. Bízom benne,hogy ő is ki fog virágozni egyhamar.sjd írta:Mondjuk azért abban igaza vt a Realnak h Garay meg Canales meghatározó emberek voltak a klubjuknál és nem Benficába küldték el padozni őket
Mondjuk azért abban igaza vt a Realnak h Garay meg Canales meghatározó emberek voltak a klubjuknál és nem Benficába küldték el padozni őketMichaaBee írta:Végülis Keirrisont és Henriquet is a Real vette meg.VargaAron írta:Nekem is ez jutott eszembe miközben írtam a hszemet, de az inkább a Reál stílusaNem szeretném most hozzájuk hasonlítani a Barcát, de erre se látok sok esélyt sajnos.
![]()
Végülis Keirrisont és Henriquet is a Real vette meg.VargaAron írta:Nekem is ez jutott eszembe miközben írtam a hszemet, de az inkább a Reál stílusaNem szeretném most hozzájuk hasonlítani a Barcát, de erre se látok sok esélyt sajnos.
Nekem is ez jutott eszembe miközben írtam a hszemet, de az inkább a Reál stílusasjd írta:Erről jutott eszembe az a legújabb gyakorlat, h a nagy klub megveszi a fiatal tehetséget, majd visszakölcsönzi a nevelőegyesületnek 1-2 évre és mindenki jól jár, ezt meg lehetne csinálniVargaAron írta:
Cserehátvéd: Azpilicueta sztem tuti h nem jön. 20 éves, a jövő nagy reménysége, nemhiszem hogy eljönne ide padozni. Legmegfelelöbb kor a fejlődésre, max egy előszerződést tudok elképzelni
Erről jutott eszembe az a legújabb gyakorlat, h a nagy klub megveszi a fiatal tehetséget, majd visszakölcsönzi a nevelőegyesületnek 1-2 évre és mindenki jól jár, ezt meg lehetne csinálniVargaAron írta:
Cserehátvéd: Azpilicueta sztem tuti h nem jön. 20 éves, a jövő nagy reménysége, nemhiszem hogy eljönne ide padozni. Legmegfelelöbb kor a fejlődésre, max egy előszerződést tudok elképzelni