Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah télleg 10es csak még régi képet láttam és ott 18as voltxD am elis felejtettem h a 18as szám MilitoéVaratrix írta:1. Nem kizárt hogy Rafa megy. (Lionel Kicsi Messi írta:Fabregsanak meg elkéne kérnie Rafatól a 4es meztxD de ha nem kapja meg, akkor legyen a válogatott 18...xD csak legyen már egy száma Barca mezben)
2. 18-as Gabié.
3. Fabregas 10-es a válogatottban.
SZtem 20 alatt elngedik, ha azt vesszük Deco is csak 10ért ment, pedig 20 fölött ellehetett vna adni, hiába vt akkor sérült és Ronnie-t is 25 fölött.kennyke04 írta:Yaya elmenjen, kell az is, hogy olyan ajánlatot kapjon a klub érte, amiért elengedné. Reálisan 30milió alaphangon.
Nem mondtam, hogy kizárt.Sanama írta:Miért lenne kizárt? 31éves elmúlt már. Padot koptatja kb.
Bőven túl van már a csúcson.
Pique-Puyol alap, Milito is jobb nála. Meg ott van még Csiga is, aki utobbi 1-2meccsén már azért nem volt olyan gyér.Henrique is itt lesz még,sőt Muniesa is ott van a jövő szempontjából
Szertenm Marqueznek nincs sok ideje itt már.
Fabregas mezszáma meg remélem a legnagyobb problémánk lesz
Miért lenne kizárt? 31éves elmúlt már. Padot koptatja kb.Varatrix írta:1. Nem kizárt hogy Rafa megy. (Lionel Kicsi Messi írta:Fabregsanak meg elkéne kérnie Rafatól a 4es meztxD de ha nem kapja meg, akkor legyen a válogatott 18...xD csak legyen már egy száma Barca mezben)
2. 18-as Gabié.
3. Fabregas 10-es a válogatottban.
1. Nem kizárt hogy Rafa megy. (Lionel Kicsi Messi írta:Fabregsanak meg elkéne kérnie Rafatól a 4es meztxD de ha nem kapja meg, akkor legyen a válogatott 18...xD csak legyen már egy száma Barca mezben
Fabregsanak meg elkéne kérnie Rafatól a 4es meztxD de ha nem kapja meg, akkor legyen a válogatott 18...xD csak legyen már egy száma Barca mezbenTdavid írta:A 7-es mez tényleg nincs kiosztva!Tavaly nyár óta Villa-nak tartogatják!!!samuel_eto9 írta:Ezt a hozzászólást adom.Varatrix írta:Ma nyerjük meg a bajnokságot.
Után egy-két héten belül írják alá a szerződést Villával, és hátra dőlve fogom nézni a Vb-t.
Eza két dolog most megnyugtatna....![]()
Bajnoki után már csak Villát akarom látni egy 7-es Barcelona mezben.![]()
Azthiszem a 7-es mez nincs kiosztva, de szóljatok, h tévedek.![]()
Nagyon jó a srác, hatalmas tehetség, de nem fog hozzánk igazolni. Olyan korban van, hogy egyszerűen kötelező a rendszeres játéklehetőség a fejlődése érdekében, ezt itt nem kapná meg... Ráadásul tudja azt is, hogy a válogatottba sem egyszerű padról bekerülni.madmushroom írta:César Azpilicueta szerintem fantasztikus megoldás lehetne Alves mögé. Vadócz miatt próbáltam figyelni az Osasuna meccseit és engem nagyon meggyőzött a srác. Fantasztikusan támogatja a támadásokat, technikás és ami a leginkább szemet szúr, hogy nagyon jól íveli a kapu elé a labdát és mindezek mellett a védekezéshez is ért. Mindösszesen 20 éves, számára a határ a csillagos ég.
Nem tudom mennyi lehet az ára, a transfermarkt.de 6-7 millióra saccolja de ehhez szerintem még bátran hozzáadhatunk úgy 4 milliót legalább. Az persze más kérdés, hogy mennyire ragaszkodik hozzá a pamplonai csapat ill., hogy mennyire fáj a foga a padozásra, gondolom nem nagyon, de 20 évesen egy ajánlat a Barcelonától fantasztikus kihívás lehet, nem tartom kizártnak, hogy aláírná a szerződést.
Na mind1, csak egy felvetés, kíváncsi vagyok a véleményetekre, mindenesetre Alves nem laposodhatna el mert ott van mögötte egy játékidőre éhes tehetséges labdarúgó.
A 7-es mez tényleg nincs kiosztva!Tavaly nyár óta Villa-nak tartogatják!!!samuel_eto9 írta:Ezt a hozzászólást adom.Varatrix írta:Ma nyerjük meg a bajnokságot.
Után egy-két héten belül írják alá a szerződést Villával, és hátra dőlve fogom nézni a Vb-t.
Eza két dolog most megnyugtatna....![]()
Bajnoki után már csak Villát akarom látni egy 7-es Barcelona mezben.![]()
Azthiszem a 7-es mez nincs kiosztva, de szóljatok, h tévedek.
Ezt a hozzászólást adom.Varatrix írta:Ma nyerjük meg a bajnokságot.
Eza két dolog most megnyugtatna....
Megkésve bár,de törve nem:D Persze, hogy láttam, minden meccset. Messi 17 évesen is zseni volt,de sokkal szertelenebb, letisztulatlanabb volt a játéka és kevésbé gólerős. ráadásul 2006 tavaszán a Chelsea elleni meccsek után szinte végig sérült volt, a nagy meccseken nem is játszott. Gyula kezdett inkább. A tavalyi hármasról: Tudom, hogy te nem ismerted el igazán Henry játékát és Iniestát követelted sokszor a helyére, nem is akarlak megtéríteni, de be kell ismerni, hogy az öreg Titinek jó tavasza volt 2009-ben. Jobb szvsz, mint,amit Messi produkált 2006-ban. Mielőtt félreértesz: Nem a zsenije miatt,vagy, mert váratlant tudott húzni sokszor, hanem épp a gólérzékenysége és a rutinja, játékintelligenciája miatt. Henry tavasszal labda nélkül a legjobb játékosunk volt támadásban (aki, érti mire gondolok, az sztem egyet is ért), rengeteget dolgozott. Idén már más, ebbe ne menjünk bele. Jogos, hogy nem játszik. Szóval sztem más volt a tavalyi tridente, a zseniben és a váratlanban picit gyengébb, mint a 2006-os, de szerintem hatékonyabb , profibb, nem látok óriási különbséget.Az pedig sztem a játék összképe és eredményessége szempontjából előny, ha nem a csatársornak kell csinálnia a játékot. Samu 2006-ban sem csinálta. Akkor Ronnie volt Henry helyett, akinek viszont teljesen más szerepe volt,hisz nem volt elkényeztetve egy mostani vagy tavalyi formában lévő Xavi-Iniesta duóval (Xavi végig sérült volt, Iniesta még elég fiatalocska volt, Deco volt az egyetlen igazi szervező zseni a kp-án). Henrytól nem ezt vártuk, nem is próbálkozott vele, szóval a megítélését sem ez kell, hogy alakítsa, hanem az eredményesség.Andris írta:Kalap1988 írta: Szerintem azért a tavalyi volt olyan gördülékeny, mint a Dinnye-Samu,Messi trió. Mégpedig azért, mert Messi akkoriban (2005-2006) még nem volt akkora ász 18 éves kora miatt. Ellenben tavaly igen. Úgyhogy körülbelül egy szint.
Biztos láttad őket játszani?Már csak azért is, mert Messi már 17 évesen is volt akkora ász, ha a játék képéről van szó, mint bármelyik támadónk a jelen keretből valaha is, őt magát leszámítva.
A tavalyi hármas, amennyiben Henry volna a harmadik, minden volt csak nem gördülékeny. Emlékezz már hogy játszik Henry nálunk.
Talán eredményesebb lehetett, de tavaly Messi-Xavi-Iniesta csinálták a játékot, nem Samu, és végképp nem Henry.
Ha csak minimális valóságalapja lesz egy játékos ideigazolásának,akkor azt itt is meg fogják írni.Jess írta: És ott hol? Mert megnéztem és nem találtam