Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
VargaAron
Jugador d'estrella

2010.05.16. 16:45:43

Hello!
Leírnám általános véleményeimet az átigazolásokról:

Villa: Szerintem tuti hogy jön, karierrje csúcsát jelenthetne a Barca 7-esének lennie. Spanyol bajnokságban játszik, a vérében van a spanyol foci, a beilleszkedésével nem lesz gond. Sőt, szerintem még Ibrára is nagyon pozitívan hathat, mégpedig: az Interben 2 csatáros játék a megszokott, Ibra is ebben volt, most meg ha a 4-3-3at játszuk, akkor Messi és Pedro nem középcsatárt játszik, így a svédre min 2-3 védő jut. Ezt azért még nem tudja megoldani. Viszont ha jön Villa, akkor játszhatjuk tovább a 4-3-3at, Villával a szélen, aki képes megverni egy az egyben a védőt, mint Messi (azért Pedro nemigen...). Ha meg 2 csatár játszunk, Villával és Ibrával, akkor jobban meg lehet osztani a védőket, nem egyedül kell Ibrának középen szenvednie. Szerintem ha Ibráért adtunk 67 misit, akkor Villáért korrekt a 40.

Fabregas: Nála jobbat nem lehet igazolni középpályára, ezt szerintem azok is belátják, akik nemszívesen látnák a csapatban. Barca DNS van benne, fél csapatot ismeri, nagyon jó barátságban van velük. Nagyon jó játékos lesz belőle (ha még nem lenne az :D ), és ahogy többen is mondták, 10 évre megvan a középpályánk "tengelye". Thiagora és JdS-re is rátérnék: nem kell elsietni az ő beépítésüket, Xavinak van még 3-4 jó idénye, majd ha visszavonul a Karmester, majd akkor ráérnek. Ha megnézzük, Busi is 22 évesen lett alap kezdőtag (Yaya kárárra :( ). És még van egy Iniestánk is :D . Szerintem érte is korrekt a 40 méter, késöbb csak drágábban hozhatnánk el.

Cserehátvéd: Azpilicueta sztem tuti h nem jön. 20 éves, a jövő nagy reménysége, nemhiszem hogy eljönne ide padozni. Legmegfelelöbb kor a fejlődésre, max egy előszerződést tudok elképzelni, de arra se látok sok esélyt. Caceres lenne a legjobb, remélem meg tudjuk tartani, ha hozza a Juvés formáját akkor nagy vetélytársa lesz Daninak.

Henry: menjen el az USAba... sokat tett tavaly a Klubért, van mondjuk 2 éve levezetni, élvezze azt a 2 évet és ne itt csücsüljön a padon. Ha elmegy a legjobbakat kívánom neki :)

Marquez: Sokan vannak elötte a 'sorban': Puyol, Pique alap, Milito bombaformában, Csiga meg Pep kedvence. Szerintem egy Monaco szintű klubba tökéletes lenne, talán adnak érte 4-5 millát. És ráadásul jönnek a fiatalok, nekik is lehetőséget kell adni.

Yaya: este felhívom a meccs után Pepet és megmondom neki, hogy meg kell tartani :D Inkább Keitát adjuk el, helyette jöhet Fabregas. Elképesztő játékosnak tartam az elefántcsontpartit, és nemhiszem, hogy a pénz miatt nem játszana. Mindenesetre maradjon nálunk, kell ő a csapatba.

Bocsi ha hosszú lett, de ezt ki kellett adnom magamból :D
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.05.16. 16:43:21

Varatrix írta:
Lionel Kicsi Messi írta:Fabregsanak meg elkéne kérnie Rafatól a 4es meztxD de ha nem kapja meg, akkor legyen a válogatott 18...xD csak legyen már egy száma Barca mezben :wink:
1. Nem kizárt hogy Rafa megy. ( :( )
2. 18-as Gabié.
3. Fabregas 10-es a válogatottban.
jah télleg 10es csak még régi képet láttam és ott 18as voltxD am elis felejtettem h a 18as szám Militoé :oops:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.16. 16:42:21

kennyke04 írta:Yaya elmenjen, kell az is, hogy olyan ajánlatot kapjon a klub érte, amiért elengedné. Reálisan 30milió alaphangon.
SZtem 20 alatt elngedik, ha azt vesszük Deco is csak 10ért ment, pedig 20 fölött ellehetett vna adni, hiába vt akkor sérült és Ronnie-t is 25 fölött.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.16. 16:39:23

Mascherano érkezésétől óvjon meg minket az ég... fel nem tudom fogni mit láttok ebben a nagyon buta játékosba :roll: Barca játékához agy is kell, a technikai képzettség mellé, nos nála egyik sincs meg... Yaya elmenjen, kell az is, hogy olyan ajánlatot kapjon a klub érte, amiért elengedné. Reálisan 30milió alaphangon. Nos az Arsenal kizárva, kivéve ha Cesc cserébe lenne benne, de nem hinném, hogy ez taktikai szempontból megérné nekik. Iránytóért védekező középpályás? Ott van Diaby, Song, Denilson erre a posztra. Max Man City-t tudom elképzelni, de akkor nálam Yaya sokat csökkenne a szememben... plusz nem hiszem, hogy a rohanós fociról híres angol bajnokság nagyon feküdne neki, bár ki tudja... Ha tényleg elmegy(bár ne menne, de egy ilyen ügynök zsoldost tud csinálni egy játékosból :roll: ), én Banega játékát nézegetném szívesen.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.16. 16:13:58

Hleb Stuttgart-ban állitolag nem marad. Nem tudom lesz e vevő rá. Igazából én arra látok esélyt,de remélem nem fog bekövetkezni,hogy Yaya elmegy,akkor tuti,hogy Mascherano-t akarjuk helyette hozni,na most ebbe az üzletbe kerülhetne képbe Hleb,mert egyrészt biztos visszamenne angolba,másrészt meg ott ahol Lucas-ok meg Babel-ek rohangálnak simán elférne Hleb. De remélem erre nem fog sor kerülni :roll:
zola8787
Director del Fútbol

2010.05.16. 16:07:28

Hlebről lehet tudni valamit? Eladjuk, marad a Stuttgartban, visszajön, kölcsön máshova, vagy vmi? Annak örülnék, ha belevennék a Fabregas ügybe :)
Villa + Fabregas + Cacéres vissza, ennek örülnék, ja és, hogy ne menjen el senki, főleg Yaya ne :?
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.16. 16:05:39

Miért ki akarja elküldeni Bojan-t? Szó sem volt ilyenről,csak a sajtó irogatta,tegyünk már különbséget a valós dolgok és a sajtó kitalációi között :roll:
messiisten
Barça B

2010.05.16. 15:53:49

Szerintem Ibrát kéne küldeni nem Bojant! Bojanban még nagyon nagyon sok év és tehetség van ilyet még nem láttam h itt egy ilyen tehetséges és fiatal játékos és elküldik :s. Ibrába nincs sok év (sztem sok tehetség se).
Szerintem ha Bojan megkapja a megfelelő lehetőségeket és játszhat akkor lehet belőle még messi2.Villanak és Fabregasnak meg örülök mint majom a farkának nagyon jó h ilyen játékosok is jönnek.

HAJRÁÁÁÁÁÁ BARCA!!!
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.16. 15:30:21

Én éppenséggel nem küldeném el Márquezt!Szerintem van még benne sok jó idény tapasztalt és jó védő! Szerintem ne küldjük öt sehová!!
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
Tocy
Director del Fútbol

2010.05.16. 14:51:33

Szóval ha Rafa megy megkapja a 4-est Cesc.

én is pont erre gondoltam, h Rafának ezért most mennie kell :D :D
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.16. 14:48:54

Sanama írta:Miért lenne kizárt? 31éves elmúlt már. Padot koptatja kb.
Bőven túl van már a csúcson.
Pique-Puyol alap, Milito is jobb nála. Meg ott van még Csiga is, aki utobbi 1-2meccsén már azért nem volt olyan gyér.Henrique is itt lesz még,sőt Muniesa is ott van a jövő szempontjából

Szertenm Marqueznek nincs sok ideje itt már.

Fabregas mezszáma meg remélem a legnagyobb problémánk lesz :)
Nem mondtam, hogy kizárt.
Épp ellenkezőleg.
Nem kizárt = lehetséges
Szóval ha Rafa megy megkapja a 4-est Cesc.

am: semmi baj :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.16. 14:47:07

Sanama olvasd már el újra mit írt Varatrix.
Azt írtja, hogy nem kizárt, hogy Rafa el fog menni. Szóval van rá esély :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
duncan
Jugador del Barça

2010.05.16. 14:46:49

Villa és Fabregas megszerzésével teljes lenne a keret,talán még Alves helyére kellene egy csere,bár szerintem Puyol és Maxwell megoldják ezt elég jól,bár Puyol lassan kezd öregedni,de vannak még fiataljaink. A távozók között lesz valószínűleg Henry és lehet,hogy valamelyik középső védőnk is,itt a legesélyesebb Márquez távozása,bár én legszívesebben Csigát látnám a csapaton kívül. Touré esetében pedig remélem csak vaklárma,hogy távozik és nem vonjuk bele egyik átigazolási ügyletbe sem,eladni pedig pláne nem adjuk el, inkább akkor menjen Keita. A többi távozó nagy valószínűséggel Hleb,Cáceres,Henrique hármas lesz,akik idén is kölcsönben vannak.
Arra leszek kíváncsi,hogy mi lesz Keirrisonnal.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.16. 14:43:59

Varatrix írta:
Lionel Kicsi Messi írta:Fabregsanak meg elkéne kérnie Rafatól a 4es meztxD de ha nem kapja meg, akkor legyen a válogatott 18...xD csak legyen már egy száma Barca mezben :wink:
2. 18-as Gabié.
Miért lenne kizárt? 31éves elmúlt már. Padot koptatja kb.
Bőven túl van már a csúcson.
Pique-Puyol alap, Milito is jobb nála. Meg ott van még Csiga is, aki utobbi 1-2meccsén már azért nem volt olyan gyér.Henrique is itt lesz még,sőt Muniesa is ott van a jövő szempontjából

Szertenm Marqueznek nincs sok ideje itt már.

Fabregas mezszáma meg remélem a legnagyobb problémánk lesz :)

ui: most nézem,te is ezt mondtad, bocsi félrenéztem :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.05.16. 14:47:52-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.16. 14:40:05

2. 18-as Gabié.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.05.16. 14:13:57

Tdavid írta:
samuel_eto9 írta:
Varatrix írta:Ma nyerjük meg a bajnokságot.
Után egy-két héten belül írják alá a szerződést Villával, és hátra dőlve fogom nézni a Vb-t.
Eza két dolog most megnyugtatna....
Ezt a hozzászólást adom. :D

Bajnoki után már csak Villát akarom látni egy 7-es Barcelona mezben. :P

Azthiszem a 7-es mez nincs kiosztva, de szóljatok, h tévedek.
A 7-es mez tényleg nincs kiosztva!Tavaly nyár óta Villa-nak tartogatják!!! :) :)
Fabregsanak meg elkéne kérnie Rafatól a 4es meztxD de ha nem kapja meg, akkor legyen a válogatott 18...xD csak legyen már egy száma Barca mezben :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.16. 14:03:40

madmushroom írta:César Azpilicueta szerintem fantasztikus megoldás lehetne Alves mögé. Vadócz miatt próbáltam figyelni az Osasuna meccseit és engem nagyon meggyőzött a srác. Fantasztikusan támogatja a támadásokat, technikás és ami a leginkább szemet szúr, hogy nagyon jól íveli a kapu elé a labdát és mindezek mellett a védekezéshez is ért. Mindösszesen 20 éves, számára a határ a csillagos ég.

Nem tudom mennyi lehet az ára, a transfermarkt.de 6-7 millióra saccolja de ehhez szerintem még bátran hozzáadhatunk úgy 4 milliót legalább. Az persze más kérdés, hogy mennyire ragaszkodik hozzá a pamplonai csapat ill., hogy mennyire fáj a foga a padozásra, gondolom nem nagyon, de 20 évesen egy ajánlat a Barcelonától fantasztikus kihívás lehet, nem tartom kizártnak, hogy aláírná a szerződést.

Na mind1, csak egy felvetés, kíváncsi vagyok a véleményetekre, mindenesetre Alves nem laposodhatna el mert ott van mögötte egy játékidőre éhes tehetséges labdarúgó. :)
Nagyon jó a srác, hatalmas tehetség, de nem fog hozzánk igazolni. Olyan korban van, hogy egyszerűen kötelező a rendszeres játéklehetőség a fejlődése érdekében, ezt itt nem kapná meg... Ráadásul tudja azt is, hogy a válogatottba sem egyszerű padról bekerülni.
Amúgy szerintem egy 20-as alatt nem is tárgyal senkivel az Osasuna.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.05.16. 13:10:00

samuel_eto9 írta:
Után egy-két héten belül írják alá a szerződést Villával, és hátra dőlve fogom nézni a Vb-t.

A 7-es mez tényleg nincs kiosztva!Tavaly nyár óta Villa-nak tartogatják!!! :) :)
Kép
samuel_eto9
Barça B

2010.05.16. 13:04:55

Mes que un club :!:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.16. 12:51:18

Ma nyerjük meg a bajnokságot.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.16. 12:25:23

Hogy azért igazolásról is legyen már szó ebben a topikban.

El Mundo Deporitvo írta:

A keddi nap kulcsfontoságú lehet Fabregas leigazolásában. Elvileg a keddi napon fog leülni és beszélni Wengerrel,aki szeretné még további 2évig ott tartani Cesc-et,de ő viszont Barcelonaba szeretne igazolni.
Elvileg 1 hete már beszélt Laportaval is Fabregas. És az újságírók azt állítják,hogy Laporta esetleg Londonban van(volt) az elmúlt napokban, hogy tárgyaljon személyesen az ügyben.

Megjegyezi azt is az El Mundo,hogy a VB miatt Madridba utazik(gondolom onnan indulnak majd edzőtáborba vagy valahova),ahol találkozik a Barcelona játékosaival: VV,Puyol,Pique,Iniesta,Xavi,Pedro és viccesen azt írják,hogy talán az első Barcelonai feladatokat beszélhetik meg.

Na ennyit Fabregasról. :) Én várom a srácot!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.16. 11:28:51

Andris írta:
Kalap1988 írta: Szerintem azért a tavalyi volt olyan gördülékeny, mint a Dinnye-Samu,Messi trió. Mégpedig azért, mert Messi akkoriban (2005-2006) még nem volt akkora ász 18 éves kora miatt. Ellenben tavaly igen. Úgyhogy körülbelül egy szint.

Biztos láttad őket játszani? :) Már csak azért is, mert Messi már 17 évesen is volt akkora ász, ha a játék képéről van szó, mint bármelyik támadónk a jelen keretből valaha is, őt magát leszámítva.
A tavalyi hármas, amennyiben Henry volna a harmadik, minden volt csak nem gördülékeny. Emlékezz már hogy játszik Henry nálunk.
Talán eredményesebb lehetett, de tavaly Messi-Xavi-Iniesta csinálták a játékot, nem Samu, és végképp nem Henry.
Megkésve bár,de törve nem:D Persze, hogy láttam, minden meccset. Messi 17 évesen is zseni volt,de sokkal szertelenebb, letisztulatlanabb volt a játéka és kevésbé gólerős. ráadásul 2006 tavaszán a Chelsea elleni meccsek után szinte végig sérült volt, a nagy meccseken nem is játszott. Gyula kezdett inkább. A tavalyi hármasról: Tudom, hogy te nem ismerted el igazán Henry játékát és Iniestát követelted sokszor a helyére, nem is akarlak megtéríteni, de be kell ismerni, hogy az öreg Titinek jó tavasza volt 2009-ben. Jobb szvsz, mint,amit Messi produkált 2006-ban. Mielőtt félreértesz: Nem a zsenije miatt,vagy, mert váratlant tudott húzni sokszor, hanem épp a gólérzékenysége és a rutinja, játékintelligenciája miatt. Henry tavasszal labda nélkül a legjobb játékosunk volt támadásban (aki, érti mire gondolok, az sztem egyet is ért), rengeteget dolgozott. Idén már más, ebbe ne menjünk bele. Jogos, hogy nem játszik. Szóval sztem más volt a tavalyi tridente, a zseniben és a váratlanban picit gyengébb, mint a 2006-os, de szerintem hatékonyabb , profibb, nem látok óriási különbséget.Az pedig sztem a játék összképe és eredményessége szempontjából előny, ha nem a csatársornak kell csinálnia a játékot. Samu 2006-ban sem csinálta. Akkor Ronnie volt Henry helyett, akinek viszont teljesen más szerepe volt,hisz nem volt elkényeztetve egy mostani vagy tavalyi formában lévő Xavi-Iniesta duóval (Xavi végig sérült volt, Iniesta még elég fiatalocska volt, Deco volt az egyetlen igazi szervező zseni a kp-án). Henrytól nem ezt vártuk, nem is próbálkozott vele, szóval a megítélését sem ez kell, hogy alakítsa, hanem az eredményesség.
Nincs is értelme ezen vitáznunk:)
socio66

2010.05.16. 10:53:12

Jess írta: És ott hol? Mert megnéztem és nem találtam :(
Ha csak minimális valóságalapja lesz egy játékos ideigazolásának,akkor azt itt is meg fogják írni.
Eddig Fabregas és Villa van komolyabban a pakliban,több névvel nem érdemes foglalkozni.
Ha ezt az oldalt látogatod,akkor semmiről sem fogsz lemaradni.
Jess
Jugador del Barça

2010.05.16. 10:44:19

sjd írta:
Jess írta:Honnan lehet infókat szerezni a lehetséges átigazolásokról???
eurobarca.hu főoldalán
És ott hol? Mert megnéztem és nem találtam :(
Barcelona, jewel in the sun!
Lezárt