Leírnám általános véleményeimet az átigazolásokról:
Villa: Szerintem tuti hogy jön, karierrje csúcsát jelenthetne a Barca 7-esének lennie. Spanyol bajnokságban játszik, a vérében van a spanyol foci, a beilleszkedésével nem lesz gond. Sőt, szerintem még Ibrára is nagyon pozitívan hathat, mégpedig: az Interben 2 csatáros játék a megszokott, Ibra is ebben volt, most meg ha a 4-3-3at játszuk, akkor Messi és Pedro nem középcsatárt játszik, így a svédre min 2-3 védő jut. Ezt azért még nem tudja megoldani. Viszont ha jön Villa, akkor játszhatjuk tovább a 4-3-3at, Villával a szélen, aki képes megverni egy az egyben a védőt, mint Messi (azért Pedro nemigen...). Ha meg 2 csatár játszunk, Villával és Ibrával, akkor jobban meg lehet osztani a védőket, nem egyedül kell Ibrának középen szenvednie. Szerintem ha Ibráért adtunk 67 misit, akkor Villáért korrekt a 40.
Fabregas: Nála jobbat nem lehet igazolni középpályára, ezt szerintem azok is belátják, akik nemszívesen látnák a csapatban. Barca DNS van benne, fél csapatot ismeri, nagyon jó barátságban van velük. Nagyon jó játékos lesz belőle (ha még nem lenne az

Cserehátvéd: Azpilicueta sztem tuti h nem jön. 20 éves, a jövő nagy reménysége, nemhiszem hogy eljönne ide padozni. Legmegfelelöbb kor a fejlődésre, max egy előszerződést tudok elképzelni, de arra se látok sok esélyt. Caceres lenne a legjobb, remélem meg tudjuk tartani, ha hozza a Juvés formáját akkor nagy vetélytársa lesz Daninak.
Henry: menjen el az USAba... sokat tett tavaly a Klubért, van mondjuk 2 éve levezetni, élvezze azt a 2 évet és ne itt csücsüljön a padon. Ha elmegy a legjobbakat kívánom neki

Marquez: Sokan vannak elötte a 'sorban': Puyol, Pique alap, Milito bombaformában, Csiga meg Pep kedvence. Szerintem egy Monaco szintű klubba tökéletes lenne, talán adnak érte 4-5 millát. És ráadásul jönnek a fiatalok, nekik is lehetőséget kell adni.
Yaya: este felhívom a meccs után Pepet és megmondom neki, hogy meg kell tartani

Bocsi ha hosszú lett, de ezt ki kellett adnom magamból