Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát elvileg rá gondoltam, de szinte lényegtelen, és mi a helyzet a német (Bayernes) Badstuberrel! Szerintem ő jó lenne arra a posztra!Victor_Valdes írta:Garrido aki a citybe van? Ö balbunkó, és nem ez a szint .
És Garrido arra a posztra nem lenne jó? Vagy Badstuber?Andris írta: Sokkal inkább lennék kiváncsi a jobbszélső alternatívákra, oda nincs valami tuti megoldásotok? Alves második éve tisztán láthatóan nem bír egy teljes szezont, ahogy senki se bírná.
Ha kakadarab lesz, akkor a cserepadondavidvillabest írta:Hát kb én is igy gondolkodnék Villát nem szélre Tolnám ki hanem középre!
Ha belegondoltaok villámgyors Villa !!! De akkor ibra hol játszik? Szélen? ááh kizárt!
Hát igen, ez a baj, hogy csak azon a meccsen mutatott valamit...bénázott??Te nézted az Arsenal elleni visszavágót?
Andrisnál nem lehet tudni, de szvsz az iróniát érezni kell azértMessithebest írta:bénázott??Te nézted az Arsenal elleni visszavágót?Andris írta:egyedül szerencsétlen Messi bénázott idén annyit, hogy padra szoruljon.![]()
bénázott??Te nézted az Arsenal elleni visszavágót?Andris írta:egyedül szerencsétlen Messi bénázott idén annyit, hogy padra szoruljon.
Ezen tavaly nyáron is alaposan elmélkedtünk már, amikor arról volt szó hogy Ibra/Eto'o és Villa is itt lesz erre az évre.fanbarca írta:Szerintem nem kell új metaforát kitalálni, a fő, hogy guruljon a szekér, bármilyen hármassal is állunk fel.
A közeljövőben sajnos kialakulhatnak viták azzzal kapcsolatban, hogy ki hol játsszon, de remélem megoldódnak! Szerintetek Villa mennyire jó a bal széleN?
Kalap1988 írta: Szerintem azért a tavalyi volt olyan gördülékeny, mint a Dinnye-Samu,Messi trió. Mégpedig azért, mert Messi akkoriban (2005-2006) még nem volt akkora ász 18 éves kora miatt. Ellenben tavaly igen. Úgyhogy körülbelül egy szint.
Én valóban nem tudtam, hogy mit jelent a tridente, így a kérdő mondatra voksoltam. De ha harapós kedvedben vagy, ám legyen, csak túlzásba ne vidd.Sanama írta:Hatékony volt? Igen.
Több gólt lőtt,mint az Henry-Eto'o-Messi ? Nem.
Úgyhogy számomra a Tridente az utóbbi 3mast jelentette, és igen támadó hármast jelent. Háromágú szigony, nem tudod metaforáról hallottál-e már?
Hatékony volt? Igen.Andris írta:A Tridente támadóhármast jelentene? Bár ő nyilván úgy gondolta.Sanama írta:Ez a topik addig igen nevetséges lesz,ameddig néhányan Ronaldinhot középpályásnak, Fabregast pedig egy esetleges Tirdente egyi ktagjának tartják![]()
Tridente volt Dinnye,Samu és Messi. Olyan gördülékenyen hatékonyan és szépen játszó támadósorunk egyszer volt, és nem esélyes hogy mostanában lesz még egy hasonló.
fcb4ever, nemespatro, irány a moderálás részleg - felhívások topic, különben hamar kirakunk innen titeket.
Szerintem azért a tavalyi volt olyan gördülékeny, mint a Dinnye-Samu,Messi trió. Mégpedig azért, mert Messi akkoriban (2005-2006) még nem volt akkora ász 18 éves kora miatt. Ellenben tavaly igen. Úgyhogy körülbelül egy szint.Andris írta:A Tridente támadóhármast jelentene? Bár ő nyilván úgy gondolta.Sanama írta:Ez a topik addig igen nevetséges lesz,ameddig néhányan Ronaldinhot középpályásnak, Fabregast pedig egy esetleges Tirdente egyi ktagjának tartják![]()
Tridente volt Dinnye,Samu és Messi. Olyan gördülékenyen hatékonyan és szépen játszó támadósorunk egyszer volt, és nem esélyes hogy mostanában lesz még egy hasonló.
fcb4ever, nemespatro, irány a moderálás részleg - felhívások topic, különben hamar kirakunk innen titeket.
A Tridente támadóhármast jelentene? Bár ő nyilván úgy gondolta.Sanama írta:Ez a topik addig igen nevetséges lesz,ameddig néhányan Ronaldinhot középpályásnak, Fabregast pedig egy esetleges Tirdente egyi ktagjának tartják
Igaz! Villa majd' 30, pályája csúcsán van, nem kell nekünk, leszálló ágban lesz lassan... Itt van Ibra, ha nem jó, akkor majd megy és a helyére egy fiatalabb villa. Pedro jó, Bojan zseniális, nem szeretném, h elnyomják őket. félek megint rengeteg pénzt költünk, és jót sem tesz a csapatnak.House írta:Nem kell szerintem Villa, fölösleges. Ibrától én egy jó 2. évet várok, hamár ekkora bizalmat kapott. Villa csak arra lenne jó, hogy elnyomja Pedrot. Nem jó ötlet, brilliáns a Don, csiszolatlan gyémánt, csiszoljuk csak. Bojant se lenne jó még jobban elnyomni, fejlődjön csak, kapja a lehetőséget, 2 éven belül még ennél is jobb csatársorunk lenne.kabekabe írta:Én továbbra is azt gondolom, h Villa nem baloldali támadó, ráadásul sokszor elmondtam már, nem kell túl sok új a csapatba. Két sztár pluszba szerintem sok, még ha Titi megy is. elég lenne Cesc, és esetleg Keirrison(ha előre akarunk vikit...). Rosell nyilatkozata tetszik, de továbbra sem neki drukkolok.Én személy szerint ellenzem Villa érkezését, 30 éves - nem ér ennyit.
Nem kell szerintem Villa, fölösleges. Ibrától én egy jó 2. évet várok, hamár ekkora bizalmat kapott. Villa csak arra lenne jó, hogy elnyomja Pedrot. Nem jó ötlet, brilliáns a Don, csiszolatlan gyémánt, csiszoljuk csak. Bojant se lenne jó még jobban elnyomni, fejlődjön csak, kapja a lehetőséget, 2 éven belül még ennél is jobb csatársorunk lenne.kabekabe írta:Én továbbra is azt gondolom, h Villa nem baloldali támadó, ráadásul sokszor elmondtam már, nem kell túl sok új a csapatba. Két sztár pluszba szerintem sok, még ha Titi megy is. elég lenne Cesc, és esetleg Keirrison(ha előre akarunk vikit...). Rosell nyilatkozata tetszik, de továbbra sem neki drukkolok.