Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:Ez a topik addig igen nevetséges lesz,ameddig néhányan Ronaldinhot középpályásnak, Fabregast pedig egy esetleges Tirdente egyi ktagjának tartják
Jó, hagyjuk.....AdamqO írta: Emlékezz a Ronaldinho-Eto'o-Messi hármasra,ott is Ronnie középpályás volt igaz játszott csatárként is sokszor de legtöbbször középpályás volt.
Persze,hogy nincs hír. Itt a hétvége mindenki a meccsekkel foglalkozik és ez így van rendjén.davidvillabest írta:Valaki esetleg nem tud valamit Villa ügyről kb 2 napja semmit nem hallotam róla!
Ez itt nagyon OFF de ha pénzre van szükségük, hogy nem menjen csődbe a csapat akkor nincs választás. Pénzt kell teremteni bármi áron. Majd ha részben rendeződnek az anyagiak akkor lehet újra építkezni. Persze benne van, hogy pár évet a középmezőnybe húznak le. A törzsszurkolóik kitartanak mellettük és gondolom (habár ilyenkor nyilván van visszaesés) ha Silva és Villa is elmegy akkor is kimennek a meccsekre. Az eladásokból pénzhez jutnak a fizetéseken meg spórolnak.danko94 írta:Jó de ha nincs játékos, akkor nincs csapat...és ha Villa és Silva elmegy, akkor elég nehéz helyzetben lesznek.Sanama írta:Cseszhetik hogy kinek kell mondjuk csak fél fizut adni,ha közben elárverezik a csapatot...
Nekik pénz kell,nem játékos.
Miért ne lenne csapat?danko94 írta:Jó de ha nincs játékos, akkor nincs csapat...és ha Villa és Silva elmegy, akkor elég nehéz helyzetben lesznek.Sanama írta:Cseszhetik hogy kinek kell mondjuk csak fél fizut adni,ha közben elárverezik a csapatot...
Hidd el, még nehezebb helyzetben lesznek ha nem fizetik ki az adósságaikat (ld. Portsmouth)danko94 írta:Jó de ha nincs játékos, akkor nincs csapat...és ha Villa és Silva elmegy, akkor elég nehéz helyzetben lesznek.
Jó de ha nincs játékos, akkor nincs csapat...és ha Villa és Silva elmegy, akkor elég nehéz helyzetben lesznek.Sanama írta:Cseszhetik hogy kinek kell mondjuk csak fél fizut adni,ha közben elárverezik a csapatot...
Xaviban lehet még 3-4 év ilyen magas szinten is akár, reméljük van is. Ez kiszámíthatatlan, mindenkinél máshol van az a kor amikor pályája emiatt leívelő ágba kezd. De Fabregas nem helyette jönne, nem az ő pótlására, egy ideig legalábbis. Inkább Keita helyett véleményem szerint, mert nézzük csak meg Keita idén 27 mérkőzésen lépett pályára csak a ligában, összesen 40 meccsen, ez igencsak magas szám, főként, ha figyelembe vesszük, hogy nem nyújtott kimagasló teljesítményt.kristop írta: Xavi 30 éves. de úgy írod mintha már levezetnie kellene. gyakorlatilag teljesen végigjátszotta a szezont és bírta, sőt a végére jobban bele is jött még a sérülése ellenére is. nem látom rajta, hogy a kiégés szélén lenne fizikailag, a technikát meg ugye nem felejti el. szóval ez MÉG nem érv Cesc mellett, hogy már 30éves. mi az hogy már tejóég.
De nem 400 millát kell kifizetniük, csak egy részétdanko94 írta:Szerintem neki, pont az lenne a jó, hogyha játékosokat kapnának, mert mi az a 40 milla a 400 millás tartozáshoz képest?
Cseszhetik hogy kinek kell mondjuk csak fél fizut adni,ha közben elárverezik a csapatot...danko94 írta:Szerintem neki, pont az lenne a jó, hogyha játékosokat kapnának, mert mi az a 40 milla a 400 millás tartozáshoz képest? Semmi. Viszont egy játékossal kevesebb van a csapatba. 20 milla + Hleb + Bojan (kölcsön) ezzel jobban járnának szerintem, mert kapnának pénzt is és 2 olyan szintű labdarúgót, amilyen alap helyzetben nem menne Valenciába.fanbarca írta:Hát ez a mi szempontunkból mind szép és jó, de viszont ha a Valencia érdekeit nézzük nem pont ilyen rózsás a dolog. Nekik nagyon sok pénzre lenne jelenleg szükségük és ezért a Levante-EMV cikke is hibás lehet, mivel a Valencia vezetősége kijelentette, hogy nem fogadnak el játékost csakis PÉNZT! Tehát sajnos nem lehet mindig a mi érdekeinket nézni, mert úgy nem biztos, hogy az üzlet bejön!
Szerintem neki, pont az lenne a jó, hogyha játékosokat kapnának, mert mi az a 40 milla a 400 millás tartozáshoz képest? Semmi. Viszont egy játékossal kevesebb van a csapatba. 20 milla + Hleb + Bojan (kölcsön) ezzel jobban járnának szerintem, mert kapnának pénzt is és 2 olyan szintű labdarúgót, amilyen alap helyzetben nem menne Valenciába.fanbarca írta:Hát ez a mi szempontunkból mind szép és jó, de viszont ha a Valencia érdekeit nézzük nem pont ilyen rózsás a dolog. Nekik nagyon sok pénzre lenne jelenleg szükségük és ezért a Levante-EMV cikke is hibás lehet, mivel a Valencia vezetősége kijelentette, hogy nem fogadnak el játékost csakis PÉNZT! Tehát sajnos nem lehet mindig a mi érdekeinket nézni, mert úgy nem biztos, hogy az üzlet bejön!
Szerintem is 30 millió körül van a reális ára, de mondjuk max. 35-ért el kellene, hogy engedjék.barcafan0911 írta:"Valenciai hírek szerint David Silva és a Real Madrid között teljes a megállapodás, már csak a kluboknak kell egyezségre jutniuk. A Levante-EMV szerint 32 millió eurós vételárban állapodtak meg, amit fiatalokkal vagy távozó játékosokkal csökkenthetnek. " by madridista.hu
Silvát elengedik 32-ért, tőlünk meg kérnek 40-et Villáért? Lehetne itt még alkudni az árából. Tekintve Villa korára, egy 30 millió eurós vételár az teljesen reális lenne.
Xavi 30 éves. de úgy írod mintha már levezetnie kellene. gyakorlatilag teljesen végigjátszotta a szezont és bírta, sőt a végére jobban bele is jött még a sérülése ellenére is. nem látom rajta, hogy a kiégés szélén lenne fizikailag, a technikát meg ugye nem felejti el. szóval ez MÉG nem érv Cesc mellett, hogy már 30éves. mi az hogy már tejóég.LM10 írta:Teljesen mindegy már, hogy Cesc miért ment el, vagy mi lett volna ha marad. De az biztos, hogy Xavi és Iniesta posztjára Cesc a legmegfelelőbb. Hogy minek fizessünk ennyit egy olyan posztú játékosért ami nem hiányposzt? Mert Xavi is már 29 éves. Iniesta meg sérülékeny, vagy fellép baloldali támadónak. És ilyenkor kell Cesc, és mivel csak 23 éves, ezért a középpályánk így jó pár évig lerendezett lenne.
Ez hogy jött össze?AdamqO írta:új Tridente: Messi-Villa-Fabregas
Add most. Nem a szél fújta rá a 15 kiló izmot, amit spanyolországban nem kellett volna felszednie, nem ott tanult meg úgy helyezkedni és szerelni ahogy... Puyolra emlékszel, amikor az első meccseit játszotta a Barcában? Alig volt jobb az elején, mint szegény Oleguer, pedig nem hiszem, hogy változott volna az utánpótlásnevelés és idővel érett be a tehetsége? Piqué tavaly hány éves volt és hányadik szezonját játszota a felnőttben? Még szerencse, hogy végig csak csere volt és nem alapember... Szerintem adhatnál két pofont is...House írta:Teljesen igazad van, Michael Jackson is a halálakor lett híres. Pqué egy nagy sz*r most, ha nem lett volna Angliában, most nem is játszana itt. Most kéred a pofont, vagy valaki úgyis megfogja adni?Mr. Master írta:Másfél milláért vagy kettőért, nem emlékszem pontosan, illetve ennyivel kevesebbért vettük meg van Bronckhorstot, ha jol emlékszem. De az is biztos, hogy most nem lenne ekkora sztár, ha nem ment volna Angliába. Piqué se lenne ennyire jó, ha végig itt játszott volna.Lionel85 írta:A másik meg a pénz. Mennyiért adtuk el 15 évesen? És most mennyiért vennénk meg???Hatalmas üzleti bukás lenne ez a Barcelonának
Még mindig két álláspont között őrlődök. Én sem vagyok túlzott híve a nagy költekezésnek, de ha muszáj...BlauGranaGroc írta:Nem írtam egy szóval se, hogy ne kellene megerősíteni a keretet.
A padra kell igazolnunk, de nem 1/2 100 millás játékosokat.