Mental_Theo írta:A Real azért ért el 98 pontot idén (fog) mivel a padja sokkal erősebb a miénknél. Jövőre ha lesérül Messi,Ini,Xavi mi lesz velünk?
Ha jövőre lesérül Higuaín, Ronaldo és -
gőzöm sincs ki a támadások agya, úgyhogy legyen posztját tekintve mondjuk - Van der Vaart, mi lesz a Reallal? 3 legnagyobb klasszisának elvesztését egy csapat sem viseli jól... Szóval ezzel ne példálózzunk, ha itt van Villa meg Cesc, akkoris romlik majd a játék ha ez a mesterhármas kidől. Bár az igaz, hogy jobban fogjuk őket tudni pótolni, mint Keitával tennénk azt most...
De Cesccel kapcsolatban nekem tényleg csak 2 bajom van. Ha túl drága, és Thiago esetleges elherdálása... És nem kellenek azok az érvek, hogy "megtérül a mezből az ára", mert nagyon nem érdekel. Attólmég ugyanolyan drágán vettük, ha 10 évig is tolná profin, akkoris... Nekem drága, zavar ha túl sokat költünk egy játékosra, felborult piac ide, felborult piac oda. Mi ennyi erővel támogatjuk a nagy árakat - kicsit túlzok, de értéstek meg, ne csak rögtön belekössetek. Ilyenkor kéne merészen belenyúlni az utánpótlásba. Mert Thiago tényleg nagy játékos lehet, ha figyelünk rá. És ebben az esetben az is zavar, hogy egy tékozló fiú veszi majd el előle a lehetőséget. Mert Thiago lépeget a ranglétrán szépen csendben, és eljönne az ő ideje, erre valaki aki inkább a pénzért elment, az beelőzi pont munkája gyümölcsének learatásakor... Szóval ha Cesc gátolni fogja a kis Brazil-Spanyol irányítót, igenis csalódott leszek. És nem kell jönni, hogy Pique meg stb. Az övé teljesen más szitu. És az én értékrendem is más, mint sokaké - nem jobb, más -, és én ezt így igazságtalannak tartanám. Mert ha jön Cesc, Thiago lehet akármekkora tehetség, nem fog a "rivaldafényben soktízmillióért hazatért új igazolás" padozni, hogy egy ifi srác beilleszkedjen és tehetségéhez mérten elég lehetőséget kapjon. Ibra esete jól mutatja ezt, Bojan szívja meg ennek a levét - ne gyertek azzal, hogy már játszik, mert Ibra FÉL éves szenvedése után kezdett csak el lehetőséget kapni igazán... Ha ez most megint ilyen lesz, lassan ott tartunk, mint a Real, hogy habár van utánpótlás, de nem használjuk ki - ismét radikális kijelentés, a távolabbi jövőre gondoltam ugyanilyen igazolási politikával.
Most ez lehet nagy ökörségnek hangzik, sokan bele is fognak kötni az apróbb részletekbe gondolom, de nembaj, ez az én véleményem. Cesc érkezése szakmailag tényleg fejlődés lenne, de a klub filozófiáját nézve ha 50-ért elhzzuk, és ezt az ifik szívják meg, akkor visszalépés... Majd meglátjuk, én elsősorban Thiagot szeretném beépítve látni, aztán ha közben Cesc is jön, nekem nem baj, csak a kis karmester ne szorítsuk háttérbe - sajnos Jonathanra így esélyt sem látok.

De remélem Pep rámcáfol, és megoldja a helyzetet úgy, hogy a kecske is jóllakjon, és a kápszta is megmaradjon.
Na ennyi lettem volna, remélem minden szép és jó lesz, és én csak az ördögöt festettem a falra