Én is MichaBee verziója szerint gondolkodom.Amikor először szóba került Villa,egyből az ugrott be,h faxa,egy éven belül veszünk (?) két csatárt 100 méterért plusz Eto'o.Ez elég durva így kimondva,főleg a BARCA esetében.Nálunk nem szokás úgymond dobálózni ekkora számokkal.Plusz még szó van Fabregasról,szintén elég vastag ceruzavonással.Ez nekem sem tetszik,pedig nem az én pénzemre megy ki a játék.
Csakhogy sajna ott van a másik oldal,h nagyon elszabadultak az árak,lehetetlen helyzetbe hozva minden csapatot,akik vmi nagyot akarnak dobni.Az orosz,arab és Perec féle (általam) mélyen lesajnált üzletemberek elvadították a piacot.Hiába próbálnánk ragaszkodni a tradícióhoz,h mi nem fogunk csilliókat kiadni,egyszerűen a mi futballban ez már lehetetlen.Két választásunk van:ad 1. nem igazolunk,mert nem akarunk egy kiscsapat éves költségvetéséért egy playát venni.ad 2. ha fel akarjuk tuningolni a keretet,akkor piszok mélyen a zsebbe kell nyúlni,mert itt már nincs kecmec.
Rá vagyunk valahol kényszerítve az utóbbira,mert szükségünk van a keret frissítésére,korszerűsítésére.Ennek pedig irreálisan nagy ára van mostmár.Nagyon bízom benne,h amennyiben létrejön(nek) a transzfer(ek),ezúttal nem fogunk mellé,mert Zlatan esetében egyelőre baklövésnek tűnik az érte kiadott pakk.Személy szerint több fantáziát látok Villában,mint a bosnyákban,így nagyobb esélyt látok benne,h jó üzletet tudunk kötni,mégha elég borsos áron is.De ennél olcsóbban jelen állapotban nem lehet minőségi playához jutni.Maximum egy-két zsugás bevonásával,de akikről szó van/volt a bizniszekben (Yaya,Bojan...) inkább tartsuk meg és adjunk ki egy tizessel többet.
A lényeg,h nekem sem tetszik,h ilyen összegeket kell megmozgatni,mert ezek már tényleg nagyon elnagyolt árcédulák.De sajnos ebbe az irányba mozdult a piac,így alkalmazkodni kell hozzá,máskülönben várhatunk az utánpótlások beérésére.Erre viszont nincsenek éveink,mert mostanában kell belenyúlni a csapatba,h ne legyen visszaesés a szintünkben.
De mindenesetre mostantól még komolyabban át kell gondolni a bevásárlásainkat,mert nagyban megy a játék,tehát jókorát lehet bukni vele.Lásd a Zlatan projektet.
Egyelőre marha messze vagyunk tőle,h jó boltnak lehessen mondani a 45+Samu=Ibra egyenletet.