palesz77 írta:...
De megér 50 misit. Mert lehet hogy amikor már igazán kellene, mondjuk 1-2 év mulva, akkor már 80 körül lesz az ára, vagy Madridban játszana. És inkább igazoljunk 50 ért nagyon jót mint 25 ért ilyen Csigrinszkij szinten lévő majdleszbelőlevalami kp-t aki max akkor játszik a a keret 70% a sérült. Fabregas beleillik a csapatba, nem kell szoknia a közeget, nem kell nyelvet tanulnia, ismeri a játékrendszert és rengeteg variálási/rotálási lehetőséget ad, főleg úgy, hogy a Xavi Ini páros egyik tagja aszezon 80% ában nem bevethető. Két irányítóra nem lehet egy 60 meccses szezont alapozni. Csatárba Villa tökéletes, de nekem van egy oylan érzésem, hogy Ibrának bye bye lesz. Szerintem ő csak ,,bosszúból" jött ide, hogy Eto'o-t le tudják koptatni és hogy ne kelljen neki fizetni. Már tavaly is voltak cikkek Villáról, de akkor azért nem jött, mert Samu nem kellett senkinek így viszont cserealapnak jó volt. Ibra nem illik a csapatba, szerintem nincs is túl jóba a társakkal, Pepnek és Laportának sem a kedvence (a végére már ők is belátták h Bojan is jobb nála), szóval szvsz ő is a távozók közt lesz és az új elnökjelölt meg majd kampányol Riberyvel vagy Silvával.
Így a jövő év támadósora:
-----------Busi-------------
-----Xavi--------Fabre/Ini----
-Messi---Villa---Ribery v Silva/Ini
és akkor cseréknek: Keita,Jonathan,Thiago,Bojan,Pedro
Sajnos szerintem Touré távozik, ha így lesz, akkor az Arsenalba menjen és Fabregas jöjjön és ne Mascherano.
Kellene a egy csere jobbjátvéd én személy szerint Ebouét favorizálom, aki amúgy is elvágyódik az Arsenalból.
Érkezők: Eboué(10m), Fabregas(50m),Villa(40m), Ribery(40m) össz: 140m
Távozók: Cáceres(5m), Hleb(10m),Marquez(5m), Touré(20m), Ibra(40m),Henry(10M) össz: 90m
50 milla + ból meg is lennénk.