barcaboy: az nem hiányposzt ha Xavi cseréjének jön. És nem tudom te hogy vagy vele de én kizártnak tartom,hogy Ibrát eladjuk, és a padon se fog sokat ülni tehát az se hiányposzt.
Az már más megvilágítás amit barca99 ír, tehát hogy más rendszerben ezek lehetnek posztra való igazolások. Az én meglátásom szerint ez azért nem így lesz mert nem állunk át egész szezonra 2 csatáros játékra, hisz az teljesen idegen a most játszott rendszertől. Az a felállás inkább az angol csapatoknak működik akik két húzásból kapu elé akarnak érni, ívelgetnek állandóan és nagy terük van a csatárjaiknak. Ez nálunk sose fordul elő, annyit passzolunk hogy mindig visszaér az ellenfél, a csatárnak nincs nagy területe beindulni, és ha ketten a védőfalban helyezkednek, akkor sokkal nehezebb velük összjátékot csinálni, ráadásul beszorult ellenfél ellen muszáj, hogy két játékosunk a széleken helyezkedjen tehát majdnem a fél csapat már a védővonalban van.
Ha meg néha át akarnánk állni 2 vérbeli csatárra akkor Bojan, Messi is tud csatárt játszani(és Piqué

).
Fabregas hasonló okok miatt nem tudom elképzelni hogy egyszerre lehetne pályán Xavival és Inivel a középpályán. Tehát nem hiányigazolás, de ezzel majdnem mindenki egyetért, hogy őt a mélység megteremtése miatt igazolnánk.
Az egyetlen felállás amiben mindenki pályán van:
Cesc-vkp, Xavi-Iniesta-Messi, Villa-Ibra de ez szinte nevetséges.
Egyébként a letámadás is sokat vesztene a hatékonyságából két csatár esetén.