Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem kell ilyen egysíkúan gondolkozni. Persze, fel van rajzolva egy 4-3-3, ahová Villa talán nem a legjobb balszélső, és Cesc sem igazán fér be (már ha a legerősebb kezdőt írjuk fel). Emellé jön még az igen borsos ár.menczel írta:Azért nem teljesen butaság amit ír, hisz hiányposztra való igazolásnak nem tekinthető,ha jön egy középcsatár a bal támadó pozícióba és Cesc aki a középpálya mélységét adná.
A Sport angol lapok információira hivatkozik, szóval ez csak egy felvetés csupán.(mármint az Henry -> NY)salas9 írta:Villaért folytatott "harcba" be akar szállni a MU. Fergussonnak nagy kedvence és szerinte Rooney-val nagyszerű párost alkotnának, mivel Berbatovval befürödtek, Owen meg sokat sérült. De állitólag még így is a Barcelona a favorit.
Herny-nek meg van előszerződése a New York Redbull-al? Vagy mi ez amit a sport ír? Valaki tud valamit?
Okés de hol van az kőbe vésve,h nekünk kell jövőre egy bal támadó?Sehol.Nem tudunk még semmit ezért sztem merészség bármit is kijelenteni.Nem tudjuk,h hova jönne Villa,mit játszana a csapat,milyen szerep jutna Cescnek(ha jön egyáltalán) meg úgy általában semmit.Meg eleve merész dolog a neveket nézve azt kijelenteni,h nem vagyunk előrébb.Azért nem teljesen butaság amit ír, hisz hiányposztra való igazolásnak nem tekinthető,ha jön egy középcsatár a bal támadó pozícióba és Cesc aki a középpálya mélységét adná.
Azért kell igazolni,h föléjük nőjünk újra.A lépést gond nélkül tudjuk velük tartani már évek óta sőt...de sajnos igazolni kell,ha lépést akarsz tartani Európa elit csapataival....
Azért nem teljesen butaság amit ír, hisz hiányposztra való igazolásnak nem tekinthető,ha jön egy középcsatár a bal támadó pozícióba és Cesc aki a középpálya mélységét adná.Bányász írta:Ne haragudj de ezt honnan tudod Te ilyen biztosan megmondani?Meg akkor miért nem mondasz valakit akivel előrébb lennénk?Vagy olyat nem tudsz csak abba vagy teljesen biztos,h velük nem leszünk előrébb?Miért nem leszünk előrébb?Legalább azt indokold meg.BlauGranaGroc írta:~40m Villa, ~40-50 Cesc, ez 80-100m olyan igazolásokra amikkel szinte semmivel se vagyunk előrébb
Barcaboy08 írta:Sajna lassan tényleg ott fog tartani a Spanyol Bajnokság mint most a Skót..két nagy csapat Celtic,Rangers aztán 35 pont különbség..de sajnos igazolni kell,ha lépést akarsz tartani Európa elit csapataival....én nem bánom sem Villát,sem Fabregast ezektöl az igazolásoktól még messze nem leszünk Real Madrid..sőőőt ha csak a két BL döntőst nézzük kiváncsi lennék hány saját nevelésü játékos lesz a kezdő tizi-ben...
Ja,de ha emlékeim nem csalnak akkor amikor bontogatta szárnyait Vieira helyén nyomta.Szten nem állna tőle messze egy vkp posztyoukos írta:Andris írta:Ő most az Arsenalban a csatar mogott játszik közvetlen, közel sem játszik olyan hátratoltan mint eleinte.kurdt írta:Andris:
...
Érdekes, én úgy emlékszem hogy igen jól muzsikált az a kp nagyonsokszor. Arról nem is beszélve h Cesc játékában sok labdaszerzés is van, és hátrébb játszik az Arsenalban mint a mi Xavink/Iniestánk.
Mindemellett valószínűleg nem ez a legjobb megoldás. Persze ilyen spanyol ligában sok csapat ellen tökmindegy. és ez szomorú amúgy.
Sőt hátrébb, főleg ha még jönne Ribery is akkor még a ki is eshetnénk,BlauGranaGroc írta:~40m Villa, ~40-50 Cesc, ez 80-100m olyan igazolásokra amikkel szinte semmivel se vagyunk előrébb
Ezzel azért én picit vitatkoznék, félreértés ne essék én is imádom Yaya-t, szerintem rendkívül fontos láncszeme a csapatnak, de ha távozna nálunk akkor sem történne az mint a madriddal anno, mikor makalele elment, mivel ott nem volt utána egy említésre méltó játékos sem arra a posztra, de nekünk még itt marad akkor is Busquets és Keita, bár utóbbit nem tartom akkorra játékosnak.Bono írta:Ezzel azért vitatkoznék, pont a tavalyi Eto'o - Ibra csere erre a jó példa.Guardiola írta:
Avval meg, hogy a Realosok mit mondanak nem kell foglalkozni. A két klub igazolási felfogása, szokása akkor sem lesz egy lapon említhető ha esetleg jön Villa, Fabregas és még valaki.
Gondoljunk csak arra, hogy mikor csináltunk mi olyat, hogy elküldünk egy Robbent, Sneidert stb. , hogy még nagyobb neveket hozzunk.
Yaya-t semmiképp nem szabad elengedni még Cesc árán sem. Ő előbb utóbb úgyis nálunk fog kikötni.
Villa meg szerintem is egyre egyértelműbb... bár kíváncsian várom változik-e a taktika vagy csak annyiban, hogy Villa megy ki Henry helyére.
Egy picit nekem is az az érzésem, hogy mi is megyünk a margit után:
Yaya-Makalele párhuzam, Ibra, Villa, Fabregas igazolás.
Remélem nem úgy fogunk járni, mint ők anno.
Ettől még a francia bajnokság is jobb volt, amikor a Lyon egymás után 6-ot nyert. Ott nem volt 27 pont a 2. és a 3. köztmadmushroom írta: Nagyon nem jó ez így, sajnos ez nagyon nem tesz jót a Spanyol labdarúgásnak.
Ne haragudj de ezt honnan tudod Te ilyen biztosan megmondani?Meg akkor miért nem mondasz valakit akivel előrébb lennénk?Vagy olyat nem tudsz csak abba vagy teljesen biztos,h velük nem leszünk előrébb?Miért nem leszünk előrébb?Legalább azt indokold meg.BlauGranaGroc írta:~40m Villa, ~40-50 Cesc, ez 80-100m olyan igazolásokra amikkel szinte semmivel se vagyunk előrébb
Nagyon nem jó ez így, sajnos ez nagyon nem tesz jót a Spanyol labdarúgásnak.Cali írta:Ha összejönnek nyáron az igazolások a Madridnak és a Barcának, akkor még erősebb lesz a két csapat. Nem nagyon hiszem, hogy oda vissza előzgetnék egymást. Kb a két El Clasico fog dönteni. Ettől a bajnokságtól nem kell csodákat várni, főleg egy meggyengült Valenciával.petejke írta: Igen, de kevesebb megszerzett ponttal. Több helycserével. Oda-vissza előzéssel. Azért a Barca szinte végigvezette a szezont. A Madrid csak pontegyenlőség esetén volt előrébb.
Ha összejönnek nyáron az igazolások a Madridnak és a Barcának, akkor még erősebb lesz a két csapat. Nem nagyon hiszem, hogy oda vissza előzgetnék egymást. Kb a két El Clasico fog dönteni. Ettől a bajnokságtól nem kell csodákat várni, főleg egy meggyengült Valenciával.petejke írta:Igen, de kevesebb megszerzett ponttal. Több helycserével. Oda-vissza előzéssel. Azért a Barca szinte végigvezette a szezont. A Madrid csak pontegyenlőség esetén volt előrébb.cyrax írta:petejke, ennél is szorosabb következő idényt vársz???
Kivéve, amikor Iker a visszapillantóba nézettpetejke írta:Igen, de kevesebb megszerzett ponttal. Több helycserével. Oda-vissza előzéssel. Azért a Barca szinte végigvezette a szezont. A Madrid csak pontegyenlőség esetén volt előrébb.cyrax írta:petejke, ennél is szorosabb következő idényt vársz???
Igen, de kevesebb megszerzett ponttal. Több helycserével. Oda-vissza előzéssel. Azért a Barca szinte végigvezette a szezont. A Madrid csak pontegyenlőség esetén volt előrébb.cyrax írta:petejke, ennél is szorosabb következő idényt vársz???
Ezzel azért vitatkoznék, pont a tavalyi Eto'o - Ibra csere erre a jó példa.Guardiola írta:
Avval meg, hogy a Realosok mit mondanak nem kell foglalkozni. A két klub igazolási felfogása, szokása akkor sem lesz egy lapon említhető ha esetleg jön Villa, Fabregas és még valaki.
Gondoljunk csak arra, hogy mikor csináltunk mi olyat, hogy elküldünk egy Robbent, Sneidert stb. , hogy még nagyobb neveket hozzunk.
Léfe írta:Toure az egyi kedvencem, nem adnám el, de hogy hiányozna azt a tények nem igazolják, mert több pontot szereztünk nélküle mint tavaj vele.
Léfe írta:Többször védtem Keitát nem is értem mi vele a gond, valaki leirhatná.
Léfe írta:Ibra nem ebbe a csapatba való az vicc, hogy jövöre jobb lesz, ahogy haladt az idő elöre egyre gyengébb lett, most csere.
Léfe írta:Ha jön Viilla akkor Bojánnal van 2 center. Szélső kellene mert egyik oldalon sincsen.
Léfe írta:... félek, hogy most a Reál 1-2 évig uralkodni fog...
Léfe írta:Casarest vissza kellene hozni Alves cseréjének, de középső védőnek is jo. Militó-Marqez-Puyol 31 évesek, Csigától és Marqeztől el kellene köszönni.
Ez az egész csak az én elképzelésem, nem hinném, hogy ez így meg is valósulna.chonggy írta:ezt ebben a pillanatban el is felejtheted...sajna.Pepnek vmi Keita-fetishe van,hamarább elengedné Tourét,mint a jóval gyengébb malit...csak nem tudom,miért...Cali írta: Keita menne
am Villa igazolása mostmár elég hihetőnek tűnik,én örülök neki...Fabregas is jól jönne,habár akkor a realosok szája járhatna,hogy mi sem vagyunk különbek,2 sztárt igazoltunk egy negyed nyár alatt...
Villaról szóló híreknek én is örülök, most már nagyon közelinek tűnik az átigazolása, véleményem szerint nagy erősítés, sok variációs lehetőséget ad majd elöl. Emellett Henry (valószínű) távozásával nem nehezedik túl nagy súly a fiatalokra.chonggy írta: ezt ebben a pillanatban el is felejtheted...sajna.Pepnek vmi Keita-fetishe van,hamarább elengedné Tourét,mint a jóval gyengébb malit...csak nem tudom,miért...
am Villa igazolása mostmár elég hihetőnek tűnik,én örülök neki...Fabregas is jól jönne,habár akkor a realosok szája járhatna,hogy mi sem vagyunk különbek,2 sztárt igazoltunk egy negyed nyár alatt...