chonggy írta:
ezt ebben a pillanatban el is felejtheted...sajna.Pepnek vmi Keita-fetishe van,hamarább elengedné Tourét,mint a jóval gyengébb malit...csak nem tudom,miért...
am Villa igazolása mostmár elég hihetőnek tűnik,én örülök neki...Fabregas is jól jönne,habár akkor a realosok szája járhatna,hogy mi sem vagyunk különbek,2 sztárt igazoltunk egy negyed nyár alatt...
Villaról szóló híreknek én is örülök, most már nagyon közelinek tűnik az átigazolása, véleményem szerint nagy erősítés, sok variációs lehetőséget ad majd elöl. Emellett Henry (valószínű) távozásával nem nehezedik túl nagy súly a fiatalokra.
Fabregas visszahozatalának én nem voltam nagy híve még tavaly, de látva az idei szezont és azt, hogy Keita mennyi játéklehetőséghez jutott be kell lássuk(am), hogy szükség van még egy klasszis középpályásra. Keita helyett meg a megszokott játékrendszerben kis túlzással egy az egyben be lehetne vetni Fabregast. Azt hiszem azért az ő átigazolása még közel sem borítékolható de mostmár örülnék ha végül sikerülne.
Avval meg, hogy a Realosok mit mondanak nem kell foglalkozni. A két klub igazolási felfogása, szokása akkor sem lesz egy lapon említhető ha esetleg jön Villa, Fabregas és még valaki.
Gondoljunk csak arra, hogy mikor csináltunk mi olyat, hogy elküldünk egy Robbent, Sneidert stb. , hogy még nagyobb neveket hozzunk. Az sem gyakori, hogy játékosokat azért igazoljunk az edző véleményét figyelmen kívül hagyva mert jó marketingfogás.
De ezt nem is kell magyarázni.
Szóval azt mondom jöjjön Villa, ha ésszerű árért elengedi az Arsenál Fabregast akkor jöjjön ő is. Én örülnék még egy jobb oldali védőnek aki alternatívája lehet Alvesnek mert túl nagy teher van rajta néha kell neki is pihenés, úgy fizikálisan mint fejben. Láthattuk idén, hogy nem mindig tudta hozni a jó formáját, ez szerintem ennek tudható be.