kurdt írta:Andris:
Az érveid, melyeket Henry ill. Ibra kapcsán hoztál föl helytállóak, de szvsz Fabregasra kevéssbé érvényesek. Egyrészt más a poszt, másrészt nem ismeretlenek közé érkezne, harmadrész meg ugye a Barça-DNS....
Áh, csak túl bőven fejtegettem hogy ők miért nemjók, de nem ez a lényeg. Csupán az hogy egyáltalán nem számítottunk az említett dolgok miatt arra hogy ők csalódást okoznak. És ez poszttól függeltenül előfordulhat bárkivel, szvsz még azzal is aki 17 éves koráig barca utánpótlás volt. 6 év sok idő ahhoz, hogy eldeformálódjanak lényeges apróságok, főleg ha 17-23 az a hat év.
Kár lenne elfelejteni, hogy olyan játékosok sem tudják felvenni teljesen a stílust mint Ibra, Henry, Alves, Hleb etcetc. De tény hogy ha valaki, akkor ő.
Sanama írta:Szerintem így Pedro és Bojan játékpercei nem kerülnek veszélybe,mert igaz,jön 1 csatár,de megy is 1.
Elfelejted, hogy Henry a távozó, és amíg a francia játszott, addig Bojan iszonyat kevés lehetőséget kapott, és Pedro is lényegesen kevesebbet.
Mindemellett valóban keveset változik majd a dolog, úgy gondolom hogy Ibra játékpercei, és bizony egy keveset Messié is csökkenhet Villa érkezésével. Nem mintha ezek problémát okoznának, nyilván nem egy BL egyeneskiesésnél fog Messi padon ücsörögni.
MichaaBee írta:Sanama írta:
Az új elnök kivel fog kampányolni? Smile
Josep Guardiolával és a Laporta-féle munka folytatásával. Marc Inglának hívják ezt a bizonyos személyt. Smile
Egy nevet még tuti talál az aki kampányol. Úgy értem vmi nagyobbacska név.
Egyébként Rosellről ne feledkezzünk meg, bár most nemtudom hogy állnak az erőviszonyok, de legutóbb simán ő volt az esélyes, nem Ingla.
van Bommel írta:Már ne haragudj, de a Xavi-Iniesta, Cesc trióból melyik is lenne az ütköző, védekező középpályás? Láthattuk már a Deco,Xavi,Iniesta triót Rijkaardnál, na az nem gyengén nem volt jó.....
Érdekes, én úgy emlékszem hogy igen jól muzsikált az a kp nagyonsokszor. Arról nem is beszélve h Cesc játékában sok labdaszerzés is van, és hátrébb játszik az Arsenalban mint a mi Xavink/Iniestánk.
Mindemellett valószínűleg nem ez a legjobb megoldás. Persze ilyen spanyol ligában sok csapat ellen tökmindegy. és ez szomorú amúgy.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila