LG írta:ALEXDP írta:Jó,nem figyeltem,és kérdeztem,ahogy szoktam ha valami nem kerek.
Azért nyugi,nem a játékerő miatt kérdeztem...
Csak érdekelt,és köszi:-)
LG annyiban én sem értek veled egyet,hogy a közti elnökünket nem engedik be egy országba,ahol a csapataink több sportágban is évente többször játszanak,ahol verik a magyart ha épp úgy van kedvük,mégsem indul magyar csapat inkább a Libertadores kupában....
Ezeken a magyar veréseken én mindig csak röhögök, ugyanis itt lakok Szlovákiába, és szó sincs ilyenekről. Na mind1, nem ez a lényeg.
De abban gondolom egyet értesz, h az, h az, h néha összebalhéznak páran nem ugyanolyan súlyú, mint pl. a közel-keleti állapotok, ahol röpködnek a rakéták. Az araboktól simán kitelne az is, h az egész stadiont felrobbantják, már bizonyították, h őket igenis komolyan kell venni.
Persze a pénz is közre játszhat, ezt nem tagadom, de nem ez az egyetlen ok.
Nem szállnék veled vitába,tudom én is,legalábbis sejtem,hogy amit a média elénk tár,az az igazság közelében sincs.
Tudom azt is,a legtöbb elszakított részen alapvetően békében meglennének a népek,ha a politika nem keltene feszültséget!
De igenis létező gond,gondolj csak Slota-ra,meg egyebek...
A "közelkeleti" rettegést azért tartom eltúlzottnak,mert aki a legjobban "fél",az a fő bajkeverő!!!
Az ok hogy bizonyítottak már(bár érdekel pontosan mire gondolsz),csak azt nem értem hogy ha a Magyar válogatottat hívnák meccselni,Irak,vagy Irán ellen,nem hiszem hogy félni kellene odamennünk,ha érted mire gondolok!
Féljen csak akinek oka van...
Másodszor,sajnos sokfelé van a világban probléma,sőt gondolom az arabusok sem nyugodtan mennének avivba meccselni,ők még sincsenek itt!
De ez politika,és szerintem hagyjuk mert nem ide való!
Kössz a felvilágosítást,és remélem senkit nem sértettem meg!