Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én meg úgy tudom, hogy akármelyik hátrébb van, az már nem les. De szerintem, ha még megmutatják párszor egyre jobban nemles.Mihu írta:Így van, de a szabály azt mondja, hogy ha akármilyen testrésze, amivel gólt tud szerezni, előrébb van mint a védő, az lesnek számítFernando írta:Biztos, hogy nem volt les. Felső teste előrébb volt dőlve, de a lába legalább egy lábbal a védőé mögött volt. Nézd meg jobban.fcb4ever írta:csak szerintem volt les Forlán gólja?Ha Ibra orra előrébb van mint a védő, akkor az lesz
Így van, de a szabály azt mondja, hogy ha akármilyen testrésze, amivel gólt tud szerezni, előrébb van mint a védő, az lesnek számítFernando írta:Biztos, hogy nem volt les. Felső teste előrébb volt dőlve, de a lába legalább egy lábbal a védőé mögött volt. Nézd meg jobban.fcb4ever írta:csak szerintem volt les Forlán gólja?
Biztos, hogy nem volt les. Felső teste előrébb volt dőlve, de a lába legalább egy lábbal a védőé mögött volt. Nézd meg jobban.fcb4ever írta:csak szerintem volt les Forlán gólja?
Itt nézd meg : http://rojadirecta.com/bali 15 írta:Valaki nem tudna küldeni tv online linket?
Én is nagyon szurkolok a Fulhamnak, főleg mert rég nem volt "magyar siker" a Nemzetközi kupaporondon! ITT AZ ESÉLY!LG írta:Én is hasonlóan vagyok vele, de én kifejezetten utálom az Atleticot. Úgyhogy remélem el lesz kenve a szájuk, és ha ebben Gera is kiveszi a részét esetleg egy góllal, akkor még jobban fogok örülni.Charlie írta:Fulham sikernek fogok szorítani az este, Gera miatt főleg. Ha nem volna magyar játékos érdekelt,akkor is az angoloknak drukkolnék, az AM-t nem igazán szeretem. Reméljük teles-tele lesz izgalmakkal a mérkőzés és a végén angol siker.
C.
Én is hasonlóan vagyok vele, de én kifejezetten utálom az Atleticot. Úgyhogy remélem el lesz kenve a szájuk, és ha ebben Gera is kiveszi a részét esetleg egy góllal, akkor még jobban fogok örülni.Charlie írta:Fulham sikernek fogok szorítani az este, Gera miatt főleg. Ha nem volna magyar játékos érdekelt,akkor is az angoloknak drukkolnék, az AM-t nem igazán szeretem. Reméljük teles-tele lesz izgalmakkal a mérkőzés és a végén angol siker.
C.
Eddig nem ismertem,most már igen.sasi1 írta:
(port.hu-t ismered?)
is-isBarca_10 írta:Sziasztok.Az EL-döntő szerdán lesz és azt szeretném kérdezni hogy a StoryTV vagy a DIGISport fogja adni?
Szerintem félreértettél.sjd írta:Hát azért van különbség a csoportkörben játszó Maccabi és a kazah bajnok között, akinek még a nevét se tudjuk.MichaaBee írta: Így van, maximálisan egyetértek. Az tartozik az UEFA-hoz, aki akar. A kazahok, grúzok, azerbajdzsániak meg fene tudja kik szintén az európai labdarúgó szövetséghez tartoznak, mégiscsak az izraeliek ellen tiltakozik mindenki. Csak szerintem nem véletlen?![]()
A válogatottjuk meg az Eb közelében volt, miközben kazahok meg azeriek csak a többiek pofozógépei voltak
Persze ha azt nézzük h az ausztrálok a könnyebb vb-kijutás maitt mentek Ázsiába, még örülhetünk h csak az izraeliekkel kell versenyeznünk
Nem szállnék veled vitába,tudom én is,legalábbis sejtem,hogy amit a média elénk tár,az az igazság közelében sincs.LG írta:Ezeken a magyar veréseken én mindig csak röhögök, ugyanis itt lakok Szlovákiába, és szó sincs ilyenekről. Na mind1, nem ez a lényeg.ALEXDP írta:Jó,nem figyeltem,és kérdeztem,ahogy szoktam ha valami nem kerek.
Azért nyugi,nem a játékerő miatt kérdeztem...
Csak érdekelt,és köszi:-)
LG annyiban én sem értek veled egyet,hogy a közti elnökünket nem engedik be egy országba,ahol a csapataink több sportágban is évente többször játszanak,ahol verik a magyart ha épp úgy van kedvük,mégsem indul magyar csapat inkább a Libertadores kupában....
De abban gondolom egyet értesz, h az, h az, h néha összebalhéznak páran nem ugyanolyan súlyú, mint pl. a közel-keleti állapotok, ahol röpködnek a rakéták. Az araboktól simán kitelne az is, h az egész stadiont felrobbantják, már bizonyították, h őket igenis komolyan kell venni.
Persze a pénz is közre játszhat, ezt nem tagadom, de nem ez az egyetlen ok.
Ezeken a magyar veréseken én mindig csak röhögök, ugyanis itt lakok Szlovákiába, és szó sincs ilyenekről. Na mind1, nem ez a lényeg.ALEXDP írta:Jó,nem figyeltem,és kérdeztem,ahogy szoktam ha valami nem kerek.
Azért nyugi,nem a játékerő miatt kérdeztem...
Csak érdekelt,és köszi:-)
LG annyiban én sem értek veled egyet,hogy a közti elnökünket nem engedik be egy országba,ahol a csapataink több sportágban is évente többször játszanak,ahol verik a magyart ha épp úgy van kedvük,mégsem indul magyar csapat inkább a Libertadores kupában....
Hát azért van különbség a csoportkörben játszó Maccabi és a kazah bajnok között, akinek még a nevét se tudjuk.MichaaBee írta: Így van, maximálisan egyetértek. Az tartozik az UEFA-hoz, aki akar. A kazahok, grúzok, azerbajdzsániak meg fene tudja kik szintén az európai labdarúgó szövetséghez tartoznak, mégiscsak az izraeliek ellen tiltakozik mindenki. Csak szerintem nem véletlen?![]()
Így van, maximálisan egyetértek. Az tartozik az UEFA-hoz, aki akar. A kazahok, grúzok, azerbajdzsániak meg fene tudja kik szintén az európai labdarúgó szövetséghez tartoznak, mégiscsak az izraeliek ellen tiltakozik mindenki. Csak szerintem nem véletlen?Jovanezígy, sok vizet nem zavarnak.