Capon írta:Asys. Nem kéne presztízs ügyet csinálni ebből a dologból...
Pedig az...mert mit gondolsz, hogy mi más lehet? Rendben, értem én, ha tényleg olyan helyzetben lenne a csapat, akkor kellene, ez tény, ezen sztem senki nem lenne kibukva "innen". A gazdasági helyzet egyenlőre nem ilyen, mert azért legyünk őszinték: a Barca egy gazdag klub, amelynek bár meglhetősen sok adóssága van, azok egy üzleti és gazd-i terv részét képezik és be vannak ütemezve minden költségvetésbe, ennek köszönhetően (tudtommal) lassan, de biztosan apad is, ami még elég nagy előnye volt a Laporta-érának a játkon kívül. Vannak olyan dolgok, amelyek nem kell (kellene), hogy tárgyalási alapok legyenek....
Akik említették a mezszponzort a jelöltek közül üzeltemberek, ahogy Laportának és a "staff"-jának is van fogalma a pénzről, csak mondjuk én úgy látom, hogy sokkal jobban szeretik az utóbbiak magát a Csapatot és tiszteletben tartják annak hagyományait, mint az előbbiek--> így számomra nem is kérdés, hogy ezen téma alapján melyik is a szimpatikusabb "oldal" és ezáltal rokonszenvesebb.