Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
miért? sarokban vagy pincében a helyem? alsóbbrendű vagyok? vagy mivan?lnézést kérek előre is a feltételezésért, de mintha Villa leigazolása (tegnap ) óta az itteni realosok elfelejtették volna a "helyüket" és egyre pofátlanabbak ismét...
Zárva kisebb balhé miatt szokott.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h miért lett lezárva ill. most már látom, megszűntetve a Barca vs Real topic?
Akkor jó kis különháborút vívunk majd, mert én is pont erre készülökLionel85 írta:...és már izzik a tenyerem, hogy jó kis híreket írjak az argentin válogatottról.
+ lehetne egy ilyen kérdés pl, hogy: Kine fogsz szurkolni a Vb alatt?FtcSikiHun írta:Szerintem lassan lehetne nyitni egy VB2010 nevezetű topicot, és akkor a világbajnokság előtt,alatt oda lehetne írni.
De ez csak egy ötlet![]()
Szerintem jó ötlet.FtcSikiHun írta:Szerintem lassan lehetne nyitni egy VB2010 nevezetű topicot, és akkor a világbajnokság előtt,alatt oda lehetne írni.
De ez csak egy ötlet![]()
nálam is warning.
Nekem is ugyan az van
csak a rend kedvéért, ha zavarna valakit akkor írjon, és marad a feketegergo9 írta:Nem, piroson kívül minden színnel írhatszRewolution5 írta:kell ahhoz engedély hogy a fórumon színessel írjak?? - ha igen akkor pls.![]()
Re.
Van egy internet úgyhívják Mozilla Firefox. Az aláhúzza a helyesírási hibáidat pont úgy mint a word. Ezt letöltheted ha beírod a Google-ba és megkeresed amelyik neked tetszik. Remélem segítettem.mess2009 írta:az alap cikkekhez írt hozzászólások során vád ért bizonyos helyesírási hiba miatt. az a hiba viszont amire hivatkozott, nem volt ott! az illető még azt is felrótta hogy olyan hülye vagyok, hogy nem tudom mit jelent a piros aláhúzás!
a kérdésem: van valami automata helyesírási javító rendszer itt?(mint a Word-ban)
nálam semmiféle piros (és zöld) aláhúzás nem látható ez most létezik, csak külön be kell kapcsoln? vagy mire utalhatott a kritikusom?
köszi.(azt nem feltételezem, hogy miután engem lehülyézett egy "nemlétező"pontos j-miatt, azután ő maga átszerkesztette ly-ra!?)
A legutóbb direkt figyeltem és nem.kurdt írta:Nagyon egyszerű gondolat, de nem lehet h véletlen duplán kattintasz az egérrel?ElBartimaeus írta:Hali!
Remélem a hírek utáni hozzászólás lehetőség fórumnak számít, így nem vétem el a topicot.![]()
A kérdésem az, hogy nem tudjátok, hogy mostanában miért küldi el folyton kétszer az ott leírt hozzászólásomat? Egyszer egyszer régebben is előfordult, de mostanában (talán már 4-szer egymás után) dupláztam, pedig nem is akartam. Lényegébe véve szerintem nem akkora probléma, csak mégis csak.
Előre is köszi a segítséget.
Nagyon egyszerű gondolat, de nem lehet h véletlen duplán kattintasz az egérrel?ElBartimaeus írta:Hali!
Remélem a hírek utáni hozzászólás lehetőség fórumnak számít, így nem vétem el a topicot.![]()
A kérdésem az, hogy nem tudjátok, hogy mostanában miért küldi el folyton kétszer az ott leírt hozzászólásomat? Egyszer egyszer régebben is előfordult, de mostanában (talán már 4-szer egymás után) dupláztam, pedig nem is akartam. Lényegébe véve szerintem nem akkora probléma, csak mégis csak.
Előre is köszi a segítséget.