madmushroom írta:Úgy érzem elbeszélsz itt mindenki mellett. Nem látom, hogy bárki is azt írta volna, hogy Yaya a kis kedvenc, az iránta érzett bizalom alá van támasztva az általa nyújtott teljesítménnyel. Én azt akarom látni a barcában játszani akivel jobbak vagyunk.
Ha most csinálnánk 3 hibrid embert, akik teljesen ugyanúgy néznének ki, csak a játéktudásuk és a pályán mutatott teljesítményük különböztetné meg őket akkor is azt mondanám, hogy az kell nekünk aki a leghasznosabb. Itt nem yayaról vagy busiról van szó, nem saját nevelés vs. afrika, hanem arról, hogy kivel jobb a játékunk.
Nem-nem, itt pont arról van szó, hogy nem érted meg, amit írok. Pontosan látom én is, hogy Yaya klasszisokkal jobb játékos bármelyik középpályásunknál (értelemszerűen Xavi - Iniesta után). Igen, beférne, igen valamivel jobbak lennénk vele.
Az viszont böki a szemem, hogy jönnek az eredmények, dőlnek a rekordok, de ilyenkor is csak az látjuk az egészbe, hogy Yaya nem játszik. Most komolyan, ha többet játszik, 102 pontunk lett volna? Vagy továbbmegyünk a Sevilla ellen?
Érted már mire célzok? Nem annyival gyengébb a csapat, mint amennyire megy itt az elégedtelenség minden meccs előtt. Holott nem Busquets miatt bukunk meccseket, ha bukunk.
És mégegyszer javaslom, olvasd el mire írtam, és mit írtam, utána vádolj ilyenekkel. Köszöntem.
Mikor nem ment a Barca-nak én akkor is a TV előtt ültem, mert hittem a játékosokban és az edzőben!
Pont így vagyok vele. De most is. Hiszek benne, hogy tudja Pep mit csinál, ha játszik Busquets, ha nem. Vagy ha eladja Tourét, ha nem.