Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xavi az elmúlt 3-4 meccsen veszélyeztette a VB-t. Az idei utolsó meccsét nem fogja kihagyni. Nem is értem ezt...Stevenny írta: Az a helyzet , hogy én is Tourét játszatnám, viszont Guardiola folyamatosan erőlteti ezt a Keitás dolgot s szerintem ezért fog ő kezdeni. Melleseleg Xavi és Iniesta nem kéne, hogy játszon mert veszélybe kerülhetne a VB-jük. Hiába a Barca érdekeit nézzük, azért a VB-n ott kéne legyenek!
Az a helyzet , hogy én is Tourét játszatnám, viszont Guardiola folyamatosan erőlteti ezt a Keitás dolgot s szerintem ezért fog ő kezdeni. Melleseleg Xavi és Iniesta nem kéne, hogy játszon mert veszélybe kerülhetne a VB-jük. Hiába a Barca érdekeit nézzük, azért a VB-n ott kéne legyenek!Sanama írta:Ja.
Te komolyan kiállnál egy Busi Keita Thiago 3massal egy ilyen meccsen?
Ki fog ott szervezni már ne haragudj?
Keita-t észre sem fogjuk venni, Sergi 2góllpaszt ad majd az ellennek, és ki fogja felépíteni a támadást?
Tourenak muszáj ott lennie.
Megaztán valszeg Henry fog kezdeni :D Rafaról ne is beszéljünk...
ThiagoSanama írta:Ő ki?Alcantara
Ő ki?Alcantara
Nem hinném,hogy a Valladolid bunkerfocit fog játszani.A bentmaradás a tét,de ettől függetlenül-bár tudom hogy még 6 nap van hátra-5-0-át várok Messi duplával,a "maradék" 3-mon pedig Bojan,Iniesta(ha játszik),és Henry valószínűleg utolsó Barca-gólját várom.lui1698 írta:Úgy kell kimenni a pályára, mint tegnap a Chelsea a Wigan ellen. Felszabadultan, nyugodtan kell játszani. Nem szabad idegeskedni, görcsölni mert azzal megnehezítenénk a saját dolgunkat.
Fontos, hogy gyorsan vezetést szerezzünk. Első gól után bedaráljuk őket. Addig nehéz lesz, bunkert fognak építeni, de azér a Valladolid bunkere nem olyan erős, mint pl. az Interé.
Xavi helyére Thiago-t én bedobnám simán. Ügyes gyerek, plusz amit eddig láttam az alapján nem is egy beszari valaki.
Előre a Bojan-Messi-Pedro hármast tenném. Az elmúlt hetekben ők hozzák a meccseket. És ezzel a támadó hármassal jobban is toljuk.
Védelmet én nem bántanám. Piqué,Puyol belső kettől alap, mint ahogy Dani is, Maxi ugyan lesérült, de szerencsénkre felépült a francia úgyhogy játszhat ő is.
Nem hinném, hogy egy 18. helyezett csapat a Camp Nou-ban gondot okozhat. Még akkor sem, ha bennmaradásért küzdenek. Küzdhetnének a saját életükért is akkor se lenne sok esélyük. Mert teltház lesz azt azért biztosra vehetjük. És 90000 ember előtt földbe fog gyökerezni a lábuk.
Még 1 évig van szerződése, ha jól tudom. Bár ezt az évet tekintve, lehet búcsúmeccse lesz az "öregnek".VargaAron írta:Köszi
Henryt tényleg be kéne tenni, szép búcsúmeccse lesz legalább.
(csak kár h nem tudom majd nézni a meccset)