Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehe, ez jóRivaldo11 írta:Csak összejött a Romának. Nem vagyok a szurkolójuk, de a végén már úgy drukkoltam nekik, mintha a Barca játszana.
Aztán picit átkapcsoltam az inter meccsre...
Kiváncsi vagyok, mennyibe kerültek az utolsó lépések morattinak. Nagyon nagyon szemet szúró ez most már.
Nem. Csak azt nem várta az ember, hogy meg se kisérlik az esetleges egyenlítést. Nagyon vigyáztak arra, hogy legalább egy gól difi megmaradjon.Barcaforever írta:Nem tudom mit vagytok úgy elhalva a Chievon.Már az is kisebb csoda, h Milánóban rugtak 3 gólt.Kiesni nem fognak, EL-re nem érhetnek oda ennyi.Mit hittetek, h majd megszakadnak a győzelemért?
Viszont majd jövő héten a Chievo-Roma meccsen úgy fognak hajtani és játszani, mint még életükben sosem.Sanama írta:Ennek ellenére a CHievo ugy játszik,mintha Ők vezetnének,vagy legrosszabb esetben X lenne.
Szépen elnézik ahogy Julio a kapuban Zanettivel passzolgat.
Ha meg megindul kicsit az Inter 5méteres távolságbó követik őket.
No comment.
Bunda!Sanama írta:Ennek ellenére a CHievo ugy játszik,mintha Ők vezetnének,vagy legrosszabb esetben X lenne.
Szépen elnézik ahogy Julio a kapuban Zanettivel passzolgat.
Ha meg megindul kicsit az Inter 5méteres távolságbó követik őket.
No comment.
Ennek ellenére a CHievo ugy játszik,mintha Ők vezetnének,vagy legrosszabb esetben X lenne.Game90 írta:Lesznek még itt izgalmak!
Roma - Cagliari 1-1, Totti lőtte a gólt (előtte azért kihagyott egy óriási helyzetet 3 méterről).
Inter - Chievo 4-3
És 11-es a Romának! Roma - Cagliari 2-1, megint Totti.
Az gyönyörű...Game90 írta:6 percig állt a játék Torinóban, Del Piero nyugtatta a szurkolókat...
A Siena egy 19. helyen álló csapat. Az Inter egy félidő alatt elintézi majd.DaNiAlVeS8 írta: Siena ellen kemény meccse lesz az Internek![]()
mért dőlt volna el?:DFtcSikiHun írta:Fordított a Parma, 3-1 az Internek, a Roma még mindig döntetlen, vezet a Napoli,a Milan döntetlenre áll.
Úgy tűnik eldőlt az első hely sorsa.
Hagyjuk már. Szabálytalan gólja az Internek volt 2 is...LG írta:Hogy lőhettünk volna 4-t, mikor Pique gólja volt az első vmire való próbálkozásunk, ami erősen lesgyanús volt? Igen, utána felpörögtünk, és volt egy kimaradt Bojan ziccer, meg egy elvett gól. De ez csak a megadott lesgól után volt...Fernando írta:Minden megbántás nélkül mi a francban volt jobb az Inter? Kint egy félidőt megnyomtak, tényleg fölöttünk voltak, de ez inkább annak volt köszönhető, hogy mi elég gázak voltunk. Első félidő kiegyenlített játék volt, de inkább mi domináltunk, itt pedig kis szerencsével begyalázhattuk volna a tésztazabálókat. Nem hinném, hogy hatalmas nagy taktikával futottak ki, meg nagy José. Ha 4-et lövünk azon a meccsen, akkor se lehetett volna egy szava se az interultráknak. Ezt megúszták. Pont!![]()
Az Inter otthonában meg mi nyomtuk??? A talált gólunk előtt az Internek 4 komoly helyzete volt! Ha azok bemennek nincs miről beszélne. Na meg a megadott lesgól...és hányszor is állították meg Militot tévesen lesen???
Hogy lőhettünk volna 4-t, mikor Pique gólja volt az első vmire való próbálkozásunk, ami erősen lesgyanús volt? Igen, utána felpörögtünk, és volt egy kimaradt Bojan ziccer, meg egy elvett gól. De ez csak a megadott lesgól után volt...Fernando írta:Minden megbántás nélkül mi a francban volt jobb az Inter? Kint egy félidőt megnyomtak, tényleg fölöttünk voltak, de ez inkább annak volt köszönhető, hogy mi elég gázak voltunk. Első félidő kiegyenlített játék volt, de inkább mi domináltunk, itt pedig kis szerencsével begyalázhattuk volna a tésztazabálókat. Nem hinném, hogy hatalmas nagy taktikával futottak ki, meg nagy José. Ha 4-et lövünk azon a meccsen, akkor se lehetett volna egy szava se az interultráknak. Ezt megúszták. Pont!
Balotelli ezzel csak azt érte el, hogy mindenki róla beszél, Totti viselkedéséről meg egy szó sem esik...Fecooo írta:„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.