Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sorinnak abban az időben még nem volt EU-s útlevele!!!!antiimperialista írta:Evra jó. De Sorin még jobb. Jól seggberúgnám azt a barmot, amelyik kitalálta, hogy ne vegye meg a klub.
Ezért nem írtam nevet, mert úgy emlékeztem, hogy az nem az ő nevükhöz fűződött. Egyébként Sorin a PSG-be ment innen. És az is igaz, hogy a Villarrealban már nem balhátvédet játszik, de a Barcában még az volt a posztja, és igen jól teljesített ott.Enrique írta:Pedig az még nem is Franki és Laporta volt..![]()
Sorín tényleg jó játékos, de mintha olyan rémlene, h inkább elment jó pénzért talán a Lazioba, minthogy itt maradjon.. Bár erre nem emléxem pontosan.
...ott sztem a középpályán nyomja...pontosan nemtom, de az tény hogy nagy hajtó, 90 percen keresztül fut...Morminho írta:...de a Villarealban asszem nem bal védQt játszik
látom bal védQt keresünkbalboa7 írta:...Sorín tényleg yo volt/meg most is az...
...Chivu a Romából? - na sokba lenne, meg sztem nincs EUs papírja!?
Pedig az még nem is Franki és Laporta volt..antiimperialista írta:Evra jó. De Sorin még jobb. Jól seggberúgnám azt a barmot, amelyik kitalálta, hogy ne vegye meg a klub.
Ideális lenne. Fiatal, viszonylag még olcsó, és már nem 1x szóba került a Klub a nevével kapcsolatban, szal mindenképpen jó játékosról van szó. Ja, és a Monacoval is jó viszonyban van a Barca....balboa7 írta:...és Evra a monacoból???
...1981 május 15-én született, 174cm 70 kg és francia...
...szerintetek?
Én tudnék egy jó kis balbakket. Érett játékos, ha jól emlékszem 28 éves, katalán és a Villarrealban játszik. Valamikor ő is a Barcában nyomta, csak nem kellett. Hát most fel lehetne hívni. Rogerről van szó!Boixos írta:senki sem érdeklődött utánuk, csak felmerült, h milyen [auto_cenzúra] silvinho, és h kéne vki a helyére, mert ez így gáz.
jó reggelt kívánok!
Enrique írta:Először is: sztem belefér 1 hszba is a gondolatmeneted...
Másodszor meg finomabban, ha kérhetem.![]()